Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2011 - pagina 44 din 87

  • Rocco trebuie sa aleaga intre Katie, care pare a fi iubirea vietii lui, si femeia care ar face orice pentru el si care il iubeste neconditionat: mama lui! Big mamma's boy este o comedie despre viata, dragoste si lasagna.

    Regia: Franco di Chiera
    0 0
    4.7
  • Goon (2011)

    Goon (Seann William Scott), un proscris cu pumnul de fier, trece prin grele incercari pentru a ridica o echipa prapadita de hochei in liga semi-profesionista.

    Regia: Michael Dowse
    6 1
    6.8
  • Men in Hope (2011)

    Bărbați de nădejdie

    O comedie spumoasa despre familie, sex si cum se intretine o amanta. Un barbat insurat invata cum sa faca dragoste din nou cu sotia visand la amanta socrului sau. Un film care-ti deschide orizonturile si te binedispune pentru cateva ore.

    Regia: Jiří Vejdělek
    13 0
    7.0
  • Regia: Marshall Curry, Sam Cullman
    1 0
    7.1
  • A Monster in Paris (2011)

    Un monstru în Paris

    Paris, 1910. Emile, regizor timid și Raoul, inventator promițător, ajung implicați în vânarea monstrului ce terorizează cetățenii. Li se alătură Lucille, frumoasă cântăreață de cabaret arțăgoasă, un om de știință excentric și maimuța lui irascibilă.

    Regia: Bibo Bergeron
    7 0
    6.7
  • Super Shark (2011)

    Super Rechinul

     Un accident produs pe o platformă de foraj din larg stârneşte un rechin preistoric uriaş, capabil să înoate, să meargă pe uscat şi să zboare.

    Regia: Fred Olen Ray
    0 0
    2.5
  • Superbook (2011)

    Cartea Cărților

    Seria „Cartea Cărților” provoacă copiii de peste 6 ani la o aventură prin Biblie, pentru a descoperi istorisiri străvechi și a învăța lecții valoroase despre viață. Cristi și Oana sunt copiii moderni ai secolului 21, care petrec mult timp împreună...

    1 0
    6.7
  • Don 2 (2011)

    Nașul 2

    Don a cucerit deja lumea interlopă asiatică și și-a pus în cap să își extindă afacerile, puterea și influența în Europa. Numai că pe bătrânul continent sunt deja alți interlopi care domină și care vor sta în calea ambițiilor lui Don.

    Regia: Farhan Akhtar
    4 1
    7.1
  • The Monitor (2011)

    Sunete periculoase

    Anna și fiul ei de opt ani, Anders, sunt mereu pe fugă din cauza abuzivului tată al lui Anders. Se mută la o adresă secretă într-o gigantică clădire de apartamente. Îngrozită că fostul soț i-ar putea găsi, Anna cumpără un difuzor pentru a fi...

    Regia: Pål Sletaune
    2 0
    5.7
  • Hysteria (2011)

    Isterie

    Tanarul doctor Granville (Hugh Dancy) ajunge asistentul unui medic specialist in problemele femeilor. Granville e cel care ajunge sa inventeze vibratorul undeva prin anii 1880, in Anglia Victoriana.

    Regia: Tanya Wexler
    12 4
    6.7
  • Machine Gun Preacher (2011)

    Misionarul războinic

    Inspirat dintr-o poveste reală, Machine Gun Preacher prezintă povestea vieţii lui Sam Childers (Gerad Butler), un fost traficant de droguri care decide să lase în urmă viaţa tumultoasă pe care o avea şi pleacă într-o călătorie în estul Africii.

    Regia: Marc Forster
    35 6
    6.7
  • Will (2011)

    Un film pentru toată familia, dar mai ales pentru fanii lui FC Liverpool. În film este vorba despre călătoria unui copil orfan (Will), din Anglia, prin toată Europa până la Istanbul, la finala Champoins League din 2005.

    Regia: Ellen Perry
    3 0
    6.8
  • Inkubus (2011)

    Regia: Glenn Ciano
    0 0
    3.8
  • This Must Be the Place (2011)

    Rocker Hit: Ochi pentru ochi

    Un rock star "pensionat", hârșit, interpretat de Sean Penn, pornește în căutarea celui care i-a executat tatăl, un fost criminal de război nazist refugiat în Statele Unite ale Americii

    Regia: Paolo Sorrentino
    6 2
    6.7
  • Regia: Ben Chanan
    0 0
    7.5