Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2011 - pagina 77 din 87

  • Exile (2011)

    Exilul

    Scenariul: Paul Abbott
    1 1
    7.3
  • Vera (2011)

    85 2
    8.1
  • Red Faction: Origins (2011)

    Red Faction: Începuturile

    Într-o colonie de pe Marte, cândva în anul 2145, un ofițer descoperă că sora lui, care fusese răpită cu mulți ani înainte, este încă în viață. Ea fusese crescută ca soldat, iar misiunea pe care o are este aceea de a distruge gruparea din care...

    Regia: Michael Nankin
    5 0
    5.1
  • Jackass 3.5 (2011)

    Johnny Knoxville și gașca lui dementă se întorc în "Jackass 3.5", o compilație făcută din 12 episoade ale infamului show și din materiale noi venite din partea acelor idioți de care ne-am temut la început și pe care acum am ajuns să-i îndrăgim.

    Regia: Jeff Tremaine
    5 1
    6.6
  • Knockout (2011)

    Campionul

    Dan Barnes (Steve Austin) este un fost boxer profesionist care s-a retras din activitatea sportivă, sătul de viața violentă pe care o ducea

    Regia: Anne Wheeler
    0 1
    4.9
  • Game (2011)

    Jocul

    Kabir Malhotra, un miliardar excentric, care traieste pe insula lui privata din Grecia, invita in casa lui patru persoane. Ei nu se cunosc unul pe altul si nici pe Kabir nu-l cunosc, insa curand ajung sa isi doreasca sa nu-l fi cunoscut niciodata.

    Regia: Abhinay Deo
    0 0
    5.2
  • Cedar Rapids (2011)

    Asiguratorul

    Un vanzator ambulant de asigurari va calatori pana la o conventie a companiilor de asigurari dintr-un mare oras (Cedar Rapids, Iowa) in incercarea de a salva slujbele colegilor lui.

    Regia: Miguel Arteta
    1 1
    6.3
  • 5 Days of War (2011)

    5 zile de război

    O dramă centrată pe războiul dintre Rusia și Georgia în mijlocul căruia sunt prinși un jurnalist american, cameramanul lui și un localnic georgian

    Regia: Renny Harlin
    5 2
    5.6
  • Emily și Nate Weaver părăsesc orașul pentru confortul din mediul rural, acasa la Nate. Odata ajunsi acolo Emily este chinuita de viziuni oribile si bantuita de fantome care locuiau in acea casa izolata.

    Regia: Adam Gierasch
    0 2
    4.5
  • Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (2011)

    Jurnalul unui puști 2: Rodrick e cel mai tare

    Rodrick decide că e totuși timpul să-l ajute pe fratele său mai mic, în loc să îi pună bețe în roate. Probabil plictisit de atâtea șotii și dornic de a avea un partener, mai degrabă decât o țintă, Rodrick începe să-i spună din secretele sale lui Greg

    Regia: David Bowers
    11 0
    6.6
  • That's What I Am (2011)

    Sunt ceea ce sunt

    Acțiunea are loc în anii '60, iar povestea filmului este concentrată pe viața unui copil de 12 ani sclipitor, Andy, pe care profesorul de engleză (Ed Harris) îl pune în echipă cu cel mai mare proscris din școală, Stanley (aka "Big Red")

    Regia: Michael Pavone
    1 0
    7.0
  • X-Men: First Class (2011)

    X-Men: Cei dintâi

    Înainte ca Charles Xavier și Erik Lensherr să ia numele de Profesor X și Magneto, ei au fost doi tineri care își descopereau puterile pentru prima dată. Înainte de a fi dușmani, ei au fost prieteni apropiați.

    Regia: Matthew Vaughn
    84 1
    7.7
  • Teen Wolf (2011)

    Un vârcolac adolescent

    Scott era un tânăr obişnuit până ce o muşcătură i-a schimbat fundamental viaţa. Acum se chinuie să înţeleagă cine e şi ce ar putea să devină. Este mai mult lup decât om? Să fie invers? A devenit el doar un prădător, sclav al puterii lunii?

    Scenariul: Jeff Davis
    155 5
    7.7
  • Sinbad and the Minotaur (2011)

    Sinbad și Minotaurul

    Regia: Karl Zwicky
    3 0
    3.2
  • Mars Needs Moms (2011)

    Mămici pentru Marte

    Un tânăr pe nume Milo începe să-şi aprecieze mama la adevărata valoare când marţienii vin pe Terra să o ia pe planeta lor.

    Regia: Simon Wells
    4 2
    5.4