Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2011 - pagina 78 din 87

  • Water for Elephants (2011)

    Apă pentru elefanți

    Tânărului Jakob Jankovski îi mor ambii părinţi într-un accident, chiar cu o săptămână înainte ca el să-şi dea examenul de absolvire a facultăţii de medicină veterinară. Şocul îl aruncă într-o aventură care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

    Regia: Francis Lawrence
    14 1
    6.9
  • Seconds Apart (2011)

    Regia: Antonio Negret
    0 0
    5.6
  • Cross (2011)

    Zeii străzii

    Callan este posesorul unei vechi cruci celtice cu calități magice care îi dă o putere de neimaginat. Împreună cu o echipă de experți în arme, Callan trebuie să facă față celui mai temut dușman - Gunnar.

    Regia: Patrick Durham
    2 0
    3.0
  • Blue Crush 2 (2011)

    Provocarea albastră 2

    Bântuita de amintirea mamei decedate, Dana (Sasha Jackson) lasă în urmă Malibu și se îndreaptă spre Africa de Sud unde îndeplineste visul mamei sale de a face surfing in Jefferys Bay.

    Regia: Mike Elliott
    2 0
    5.3
  • Scenariul: Eric Kripke
    1 0
    7.4
  • King (2011)

    King - Șefa de la omucideri

    Jessica King a supravietuit celor opt ani la Omucideri, celor 3 accidente de motocicleta si celor doua casnicii. Intrebarea este daca va supravietui noii slujbe, ca sefa a unitatii ce trebuie sa rezolve infractiuni majore.

    Scenariul: Greg Spottiswood, Bernard Zukerman
    0 0
    6.9
  • Po trăiește acum o viață liniștită, cunoscut ca legendarul luptător dragon. Alături de maeștrii în artele marțiale Cei Cinci Furioși, protejează Valea de orice pericol, doar că pacea este amenințată de un villain care vrea sa cucereasca China.

    Regia: Jennifer Yuh Nelson
    43 0
    7.2
  • The Hangover Part II (2011)

    Marea mahmureală 2

    Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) și Doug (Justin Bartha) călătoresc în Thailandă, unde are loc nunta lui Stu. După o petrecere a burlacilor de neuitat în Las Vegas, Stu vrea un simplu prânz cu prietenii.

    Regia: Todd Phillips
    46 2
    6.5
  • The Lost Bladesman (2011)

    Sabia dreptății

    Prezentul film, intalnit si sub numele de "The Lost Bladesman" spune povestea legendarului Guan Yu, care a jucat un rol important in razboiul civil ce a dus la destramarea Dinastiei Han prin uciderea a 6 generali.

    Regia: Alan Mak, Felix Chong
    19 1
    6.0
  • Sonny Boy (2011)

    Băiatul

    Sonny Boy ni-l prezintă pe Waldemar, un tanar din Surinam care soseşte in Olanda, la studii. Aici o cunoaste pe Rika, mamă a patru copii, care îşi părăsise soţul în urma infidelităţii acestuia. Iubirea lor va fi tulburată în 1930 de ocupaţia nazistă.

    Regia: Maria Peters
    2 1
    6.7
  • Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

    Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi

    Căpitanul Jack Sparrow reîntâlnește o femeie din trecutul său și habar n-are dacă între ei se reaprinde scânteia dragostei sau ea doar îl folosește pentru a găsi legendara Fântână a Tinereții.

    Regia: Rob Marshall
    143 2
    6.6
  • Regia: John Kent Harrison
    5 0
    6.0
  • Cinci boboci de la şcoala Rhode Island - Olivia, Mo, Charlie, Stella şi Wen se întâlnesc în detenţie şi decid să formeze o trupă de garaj cu instrumente neobişnuite, inclusiv o chitară hawaiană mică (ukulele).

    Regia: Patricia Riggen
    3 1
    6.9
  • 1 0
    6.8
  • No One Killed Jessica (2011)

    Nimeni nu a omorât-o pe Jessica

    Sabrina incearca sa faca dreptate in cazul asasinarii Jessicai, sora sa, de catre fiul unui influent om politic din India. Insa toate efoturile sale au ca final un esec lamentabil. Povestea ia o alta intorsatura cand pe fir intra Meera.

    Regia: Raj Kumar Gupta
    1 0
    7.2