Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2011 - pagina 79 din 87

  • Un profesor de arheologie eliberează involuntar o creatură din artefactul la care lucra; aceasta este capabilă să omoare doar cu un strigăt

    Regia: Steven C. Miller
    6 1
    3.8
  • Regia: Jeffrey Donovan
    11 1
    7.1
  • The Boat (2011)

    Vaporul

    Școala de marină Estrella Polar își urcă elevii și echipajul la bordul unui vas pentru a întreprinde o călătorie de două luni pe mare, dar în aceeași noapte se produce un cataclism global. El este cauzat de punerea în funcțiune a acceleratorului...

    Scenariul: Álex Pina, Iván Escobar
    6 0
    7.2
  • A Valentine's Date (2011)

    Dragoste la a doua vedere

    Laura Conners şi Dylan Hackett decid să divorţeze. Laura, director de bancă ocupat se mută cu fiica ei, Kelsey, la New York, pentru a reporni viaţa lor după separarea de soţul ei, care încă locuieşte în Texas. Laura a fost atât de preocupată de...

    Regia: Michael Feifer
    2 0
    5.4
  • Mask Maker (2011)

    Regia: Griff Furst
    1 0
    4.7
  • Thor: Tales of Asgard (2011)

    Thor: Povești despre Asgard

    Tânărul zeu Thor pornește într-o misiune alături de Loki, fratele său, pentru a găsi și recupera o sabie legendară

    Regia: Sam Liu
    10 0
    6.2
  • Priest (2011)

    Răzbunătorul

    Într-o lume pustiită de un război secular între oameni și vampiri, Priest, un legendar preot războinic, trăiește neștiut de nimeni. Bărbatul iese din exilul autoimpus când nepoata sa de 18 ani este răpită de un grup de vampiri.

    Regia: Scott Stewart
    67 4
    5.7
  • Almighty Thor (2011)

    Mărețul Thor

    Odin, regele Asgard-ului, a visat ca stelele de pe cer au devenit negre, asa ca merge la tesatoarele care controleaza soarta pamantului. Acestea ii interreteaza visul si ii spun ca pana la apusul soarelui lumile vor fi distruse.

    Regia: Christopher Ray
    7 2
    1.7
  • Beastly (2011)

    Bestial

    Kyle Kingson este un tânăr care le are pe toate: este frumos, inteligent, bogat şi are multe posibilităţi. Dorind să îşi bată joc şi să o umilească pe cea mai respingătoare colegă de clasă, el o trece pe "listă" pe gotica Kendra Hilferty

    Regia: Daniel Barnz
    17 3
    5.5
  • United (2011)

    Povestea echipei de fotbal Manchester United a anilor '50 care s-a confruntat cu un dezastru. In rolul principal, legendarul jucator Bobby Charlton. El a supravituit dezastrului si in urmatorii ani va face istorie pentru echipa din Manchester.

    Regia: James Strong
    4 0
    7.3
  • Chaos (2011)

    Haos

    O echipa CIA reuşeşte să îndeplinească cu succes misiuni peste tot în lume, în ciuda incompetenţei şi luptelor politice din cadrul organizație lor, Servicii de Supraveghere şi Administrație Clandestină (CAOS).

    Scenariul: Tom Spezialy
    3 0
    6.9
  • Patiala House (2011)

    Jocul de cricket

    O victimă a violenței rasiale britanice îl împiedică pe fiul său să joace cricket.

    Regia: Nikkhil Advani
    2 0
    5.6
  • Largo Winch II (2011)

    Conspirația din Birmania

    Propulsat la căpetenia grupului W după decesul tatălui lui adoptiv, Largo decide, spre surprinderea tuturor, să-l vândă ca să creeze o fundaţie umanitară. Dar în ziua semnăturii, este acuzat de crime împotriva umanităţii de un martor misterios.

    Regia: Jérôme Salle
    21 1
    6.1
  • Thor (2011)

    Puternicul și arogantul războinic Thor este izgonit în afara granițelor tărâmului fantastic Asgard, drept pedeapsă pentru faptele sale nesăbuite, și trimis să trăiască pe Pământ, printre oameni.

    Regia: Kenneth Branagh
    146 2
    7.0
  • The Lincoln Lawyer (2011)

    Avocatul din limuzină

    Haller e un avocat oarecare din L.A., care, mereu pe drumuri, foloseşte bancheta din spate a unei limuzine Lincoln drept birou. Pe parcursul întregii cariere, Haller s-a temut că a devenit incapabil să recunoască un om inocent.

    Regia: Brad Furman
    38 2
    7.3