Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1481 din 2933

  • Princess Protection Program (2009)

    Programul de protecție al prințeselor

    După ce o țărișoară pașnică e invadată de o putere dictatorială, o prințesă e luată în custodie de Programul de Protecție a Prințesei. Plasată într-o zonă rurală din Louisiana, tânăra e forțată să învețe dedesubturile vieții de adolescent obișnuit.

    Regia: Allison Liddi-Brown
    8 0
    5.6
  • Anacondas: Trail of Blood (2009)

    Anaconda 4: Drumul sângelui

    Marele magnat aflat pe patul de moarte, Murdoch, angajează un medic pentru a recolta o provizie proaspătă de orhidee-de-sânge și face experimente cu nectarul lor cu puteri regeneratoare, folosind un pui de șarpe.

    Regia: Don E. FauntLeRoy
    12 1
    2.9
  • Still Waiting... (2009)

    Cu ce vă mai servim?

    Continuarea comediei Waiting, filmul prezinta viata angajatilor din restaurantul Shenaniganz. Degeaba este pregatit managerul Dennis sa sarbatoreasca 10 ani de conducere a restaurantului, pentru ca in curand se va lovi de o problema serioasa.

    Regia: Jeff Balis
    2 0
    4.9
  • Un conflict între două bande rivale - West Ham și Millwall. Cei de la West Ham vor constata că cei de la Millwall au de partea lor pe cei din conducerea închisorii și sunt foarte influenți în rândul celorlalți deținuți.

    Regia: Jesse V. Johnson
    9 0
    4.7
  • Wizards of Waverly Place: The Movie (2009)

    Magicienii din Waverly Place: Filmul

    După ce Alex eliberează o foarte puternică vraja, pentru familia Russo încep belelele, asa ca, acum, copiii trebuie să plece într-o aventură în urma căreia viața familiilor lor, dar și însăsi existența lor trebuiesc salvate.

    Regia: Lev L. Spiro
    2 0
    6.2
  • Stan Helsing (2009)

    Stan Helsing este functionar la un magazin de casete video, iar in noaptea de Halloween primeste in ultimul moment o comanda de a livra cateva casete unui client.

    Regia: Bo Zenga
    9 0
    3.6
  • Terminator Salvation (2009)

    Terminator: Salvarea

    John Connor, omul sortit să conducă specia umană în războiul contra terminatorilor, nu știe ce să creadă despre Marcus Wright, un străin ale cărui ultime amintiri îl înfățișează într-o închisoare așteptându-și execuția

    Regia: McG
    113 2
    6.5
  • Crossing Over (2009)

    La granița libertății

    Imigranți din toate colturile lumii se revarsă zi de zi în Los Angeles, animați de speranța că vor avea un trai mai îndestulat decât în țările lor de origine, dar fără să aibă nici cea mai vagă noțiune despre prețul pe care trebuie să-l plătească.

    Regia: Wayne Kramer
    19 1
    6.7
  • Vengeance (2009)

    O poveste brutală despre un francez, fost asasin devenit bucătar, care călătorește la Hong Kong pentru a răzbuna moartea fiicei sale.

    Regia: Johnnie To
    6 1
    6.6
  • Steven Seagal: Lawman (2009)

    Steven Seagal: Apărătorul legii

    1 0
    5.9
  • Where the Wild Things Are (2009)

    Tărâmul monștrilor

    Max este un puști care-și înnebunește părinții cu năzbâtiile lui. Drept pedeapsă, într-o seara, Max este trimis la culcare fără să fie lasat să cineze. În patul lui, Max face să crească o misterioasă pădure populată cu monștri exotici.

    Regia: Spike Jonze
    8 0
    6.7
  • Forbidden Science (2009)

    Stiinta interzisa

    Scenariul: Doug Brode
    5 1
    5.3
  • Sorority Row (2009)

    Surori de sânge

    Regia: Stewart Hendler
    6 1
    5.1
  • Mulan: Rise of a Warrior (2009)

    Mulan: Luptătoarea

    Erau niște timpuri în care lupta pentru pământ era ceva obișnuit. Setea de sânge devenise un viciu. Așa erau și triburile barbare din Nord, Rouran, care declară război poporului Wei, dinastie din sudul Chinei in sec.IV d.Chr.

    Regia: Jingle Ma Choh-Sing, Wei Dong
    19 1
    6.6
  • Community (2009)

    Comunitate

    Scenariul: Dan Harmon
    5 2
    8.5