Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1482 din 2929

  • Dorian Gray (2009)

    Sosit în Londra victoriană, naivul Dorian Gray este ademenit de carismaticul aristocrat Henry Wotton într-o societate vicioasă şi plină de păcate şi este convins să guste din plăcerile hedonistice ale vieţii. Impresionat de aspectul fizic al...

    Regia: Oliver Parker
    18 1
    6.2
  • Moon (2009)

    Luna

    Sam Bell lucrează de trei ani la baza Selene pentru compania privată Lunar Industries, extrăgând Helium 3, prețiosul gaz despre care se crede că ar putea soluționa criza energetică de pe Pământ. După ce și-a petrecut zilele în singurătate,...

    Regia: Duncan Jones
    39 6
    7.8
  • Aliens in the Attic (2009)

    Extratereștrii din mansardă

    Pntru familia Pearson urmează o vacanță uimitoare. Ajunși la destinație, își dau seama că nu sunt singurii locatari ai vilei, căci un extraterestru simpatic a pus stăpânire pe ea.

    Regia: John Schultz
    7 0
    5.4
  • Road Trip: Beer Pong (2009)

    O escapadă super 2

    Andy este un tânăr ironizat de amici datorită loialității lui exagerate față de prietena lui, Kathy. Tânăra a rămas în orașul lor natal, iar Andy nu se bucură de viața în campus, așa cum ar trebui. Asta pana cand accepta sa o curteze pe Jenna...

    Regia: Steve Rash
    5 0
    4.8
  • Labor Pains (2009)

    Munca-i un travaliu

    Thea, secretară într-o editură, încearcă din răsputeri să-l evite pe şeful ei cam tâmpit şi tiranic, Jerry. Când acesta o aude glumind pe seama lui, soarta fetei pare pecetluita, dar Thea scapă de concediere minţind că e însărcinată!

    Regia: Lara Shapiro
    4 0
    4.8
  • Next Day Air (2009)

    O livrare de milioane

    Cu o distribuţie foarte reusită, care îi reuneşte pe: Donald Faison (,,Scrubs“), Mike Epps (,,Totul pana la bani”, ,,Marea Mahmureala”), Mos Def (,,Marturie Mortala”, ,,Dreamgirls”) şi Wood Harris (,,Cu varf si indesat”), O livrare de milioane...

    Regia: Benny Boom
    2 0
    5.7
  • The Haunting in Connecticut (2009)

    Misterele Casei Bantuite

    Bazat pe o poveste reala, filmul este un horror in centrul caruia se afla familia Campbell, al carei fiu adolescent pe nume Matt este diagnosticat cu cancer si trimis sa urmeze un tratament medical adecvat in nordul statului Connecticut.

    Regia: Peter Cornwell
    9 1
    5.8
  • Invictus (2009)

    Neînfrânt

    În timpul primului mandat al președintelui Mandela, Africa de Sud găzduiește Campionatul Mondial de Rugby. Președintele s-a folosit de acest eveniment pentru a aduce albii și persoanele de culoare laolaltă, după decenii de violență și neîncredere.

    Regia: Clint Eastwood
    21 0
    7.3
  • Against the Dark (2009)

    Împotriva întunericului

    Stephen Seagal conduce o echipă de operațiuni speciale care primește misiunea de a masacra un grup de vampiri. Într-o lume posta-pocaliptică, sleită de acești vampiri însetați de sânge, câțiva supraviețuitori sunt prinși într-un spital contaminat.

    Regia: Richard Crudo
    12 3
    3.1
  • Driven to Kill (2009)

    Silit să ucidă

    Ruslan este un fost mafiot rus care a părăsit viața din sânul mafiei și a devenit scriitor de romane. Când fiica lui urmează să se căsătorească cu fiul unui vechi inamic de-al lui, Ruslan caută o soluție la această problemă.

    Regia: Jeff King
    12 0
    4.9
  • Home (2009)

    Acasă

    În doar câteva decenii, umanitatea a dat peste cap balanța planetei noastre, una stabilizată în miliarde de ani de evolutie. Prețul pentru greșelile noastre e mare, dar este prea târziu pentru a mai privi situația cu pesimism. Omenirea are mai...

    Regia: Yann Arthus-Bertrand
    8 0
    8.5
  • Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)

    Viraj greșit 3: La stânga pentru moarte

    Un grup se trezește prins fără ieșire în pădurile din Virginia de Vest. În lupta pentru supraviețuire, nu pădurea nesfârșită și întunecoasă care pare fără ieșire este cel mai mare pericol, ci un grup de canibali mutanți care îi pândește din umbră.

    Regia: Declan O'Brien
    18 1
    4.6
  • Universal Soldier: Regeneration (2009)

    Soldatul universal: Regenerarea

    Povestea se învârte în jurul unui grup de soldați americani, care au murit în Vietnam, dar care sunt readuși la viață pentru un proiect secret al guvernului american.

    Regia: John Hyams
    32 0
    5.3
  • Damage (2009)

    Proscrisul

    Brickner este un pușcăriaș eliberat condiționat. Veronica, rămasă văduvă după ce Brickner i-a omorât soțul, îi dezvăluie acestuia motivul pentru care i-a semnat eliberarea condiționată: el trebuie să acopere cheltuielile unei intervenții chirurgicale

    Regia: Jeff King
    7 1
    5.7
  • Love Happens (2009)

    Dragostea se întâmplă

    Dr. Burke este un psiholog și scriitor motivațional de mare succes, văduv, incapabil să-și urmeze propriile sfaturi. Când o întâlnește pe Eloise (Jennifer Aniston), proprietara unei florării, care s-a jurat să evite bărbații, ies scântei.

    Regia: Brandon Camp
    12 0
    5.7