Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1484 din 2930

  • All About Steve (2009)

    Totul despre Steve

    Dupa o intalnire cu Steve, cameraman la CNN, Mary e sigura ca si-a gasit perechea. Steve este obligat prin natura profesiei sa calatoreasca mult, asa ca Mary il urmareste in speranta ca il va face sa inteleaga ca sunt facuti unul pentru celalalt.

    Regia: Phil Traill
    11 1
    4.8
  • Blood: The Last Vampire (2009)

    Ultimul vampir

    Vampirul Saya face parte dintr-o organizație guvernamentală secretă care vânează și distruge demoni în Japonia. Saya trebuie să se infiltreze într-o școală militară pentru a descoperi care dintre colegii ei este un demon deghizat.

    Regia: Chris Nahon
    16 0
    5.2
  • Without a Paddle: Nature's Calling (2009)

    Chemarea naturii

    Zach este un baiat optimist care lucreaza la un azil de batrani, iar Ben este o persoana serioasa, care se ingroapa in munca de la o firma de avocatura si inca tanjeste dupa fata pe care a iubit-o in secret in liceu...

    Regia: Ellory Elkayem
    4 3
    3.9
  • A Christmas Carol (2009)

    O poveste de Crăciun

    O poveste de Charles Dickens despre un bătrân avar care trebuie să întâlnească fantomele Crăciunului trecut, Prezentului și Viitorului apropiat, pentru a-l ajuta să reînvie bunătatea din inima lui rece.

    Regia: Robert Zemeckis
    62 3
    6.8
  • This Is It (2009)

    Michael Jackson: Asta-i tot

    Filmul se bazează pe materialul filmat în timpul repetiţiilor la cele 50 de concerte pe care Michael Jackson ar fi trebuit să le susţină la Londra.

    Regia: Kenny Ortega
    7 0
    7.2
  • Bring It On: Fight to the Finish (2009)

    Majoretele: Luptă până la capăt

    Totul începe în vestul L.A.-ului, unde Lina și echipa ei mai au puțin până la atingerea pragului cel mare. Dar visul e spulberat de mama Linei, care se căsătorește cu un bărbat din Malibu, iar mutarea devine iminentă.

    Regia: Bille Woodruff
    4 0
    5.1
  • The Men Who Stare at Goats (2009)

    Bărbații care se holbează la capre

    Reporterul Bob Wilton (Ewan McGregor) se află în căutarea următorului său mare subiect când dă peste Lyn Cassidy (George Clooney), un tip ciudat care declară că face parte dintr-o unitate experimentală a armatei Statelor Unite

    Regia: Grant Heslov
    4 2
    6.2
  • The Uninvited (2009)

    Intrușii

    Anna Ivers revine acasă la sora ei Alex după ce a stat o perioadă la sanatoriu. Recuperarea ei este pusă în pericol de malefica lor mamă vitregă. Disperarea fetei se transformă rapid în oroare când începe să fie vizitată de spiritul mamei lor.

    Regia: Charles Guard, Thomas Guard
    14 1
    6.3
  • Obsessed (2009)

    Obsesia

    Derek, un manager de succes, n-are habar că Lisa, o stagiară la firma sa, îi va face o mulţime de probleme. Ceea ce la început părea un flirt inofensiv, în stare doar să detensioneze un pic atmosfera de la serviciu, devine un joc periculos.

    Regia: Steve Shill
    14 1
    5.0
  • Monsters vs. Aliens (2009)

    Monștri contra extratereștri

    Susan Murphy, o tanara din California, este lovita in ziua nuntii de un meteorit si se transforma intr-un monstru de 15 metri inaltime, pe care armata se grabeste sa-l captureze dandu-i numele de Ginormica.

    Regia: Conrad Vernon, Rob Letterman
    18 0
    6.4
  • Antichrist (2009)

    Anticristul

    El şi ea şi-au pierdut fiul, iar ea suferă teribile atacuri de panică. Soţul ei este psihoterapeut şi, în ciuda tuturor avertismentelor să nu-şi trateze o persoană apropiată, începe s-o facă în locul unde anxietatea ei e cea mai mare: Eden, o...

    Regia: Lars von Trier
    8 6
    6.5
  • Imagine That (2009)

    Puterea imaginației

    Un om de afaceri (Eddie Murphy), care pare să nu poată ieşi de pe trendul descendent al carierei sale, este invitat de către fiica sa în lumea ei imaginară. Aici soluţionarea problemelor mai poate aştepta...

    Regia: Karey Kirkpatrick
    5 0
    5.6
  • Echelon Conspiracy (2009)

    Conspirație la nivel înalt

    Toată tehnologia din lume este supravegheată. Orice telefon este ascultat şi orice dispozitiv electronic de telecomunicaţii este urmărit îndeaproape. Un singur telefon este rupt de la această reţea, având capacitatea de a analiza toate datele

    Regia: Greg Marcks
    24 0
    5.7
  • Whiteout (2009)

    Coșmarul alb

    Poliţista Carrie Stetko descoperă prima crimă comisă în Antarctica şi trebuie să ia urma criminalului înainte ca lunga noapte polară să pună stăpânire pe nesfârşitele întinderi de zăpadă.

    Regia: Dominic Sena
    23 1
    5.5
  • Case 39 (2009)

    Cazul 39

    Cand a devenit asistent social, Emily (Renee Zellweger) si-a promis sa faca totul sa ajute copiii cu probleme. Cand pe biroul ei ajunge Cazul 39, tanara e ingrozita de soarta micutei Lilith, care la doar zece ani este abuzata frecvent de parintii ei.

    Regia: Christian Alvart
    17 0
    6.2