Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1633 din 2929

  • Flood (2007)

    Potopul

    In urma unei furtuni extrem de violente se declanseaza un val imens care matura fara mila coasta de est a Angliei. Distrugand digul torentele de apa ajung in Londra. Vietile a milioane de londonezi sunt pe muchie de cutit.

    Regia: Tony Mitchell
    8 1
    4.8
  • Oamenii ca tine sunt motivul pentru care oamenii ca mine au nevoie de medicamente Inscris la un liceu obisnuit dupa o serie de probleme de natura legala, Charlie, un adolescent putred de bogat, devine psihiatrul auto-numit al corpului de elevi...

    Regia: Jon Poll
    8 0
    6.9
  • Damages (2007)

    Daune și interese

    Damages este un thriller a cărui acțiune se petrece în New York. Serialul ne oferă o perspectivă asupra adevăratei puteri, asupra succesului, urmărește viața turbulentă a lui Patty Hewes, cel mai de succes avocat în rezolvarea problemelor juridice...

    Scenariul: Glenn Kessler, Daniel Zelman, Todd A. Kessler
    17 1
    8.1
  • Painkiller Jane (2007)

    Fenomenala Jane

    3 1
    5.7
  • Then She Found Me (2007)

    Regăsirea

    Despartirea de sot si moartea mamei adoptive o aduc pe April Epner in pragul unei caderi nervoase. Viata ei este din nou data peste cap atunci cand este contactata de gazda unui excentric talk-show radiofonic, nimeni alta decat mama sa biologica.

    Regia: Helen Hunt
    3 0
    5.9
  • The Nines (2007)

    9

    Gary/Gavin/Gabriel. Care e cel adevarat? Care e realitatea? Care e scaparea? "Cauta nouarii!" Ce sunt nouarii? Ei au creat totul. 3 filme scurte in care apare acelasi actor in roluri diferite dar uneori intercalate.

    Regia: John August
    4 2
    6.2
  • Until Death (2007)

    Până la moarte

    Gabriel Callaghan se pregateste sa devina noul lider al retelei de crima organizata.Trimite o echipa de asasini pentru a-l inlatura pe locotenentul Anthony.

    Regia: Simon Fellows
    22 1
    5.7
  • Feel the Noise (2007)

    Reggaeton: Ritmuri de foc

    Filmul spune povestea lui Rob, un tanar rapper aspirant din Harlem, al carui vis de a deveni un mare star de hip-hop este naruit atunci cand niste batausi localnici il forteaza sa se ascunda in Puerto Rico.

    Regia: Alejandro Chomski
    0 0
    3.0
  • Barbie as the Island Princess (2007)

    Barbie in Printesa Insulei Magice

    Dupa ce a naufragiat pe o insula pe cand era inca o fetita, Rosella (Barbie) creste si invata sa cante impreuna cu o incantatoare familie de animale: Sagi, un panda rosu, Azul paunul si puiul de elefant Tika. Dar cand printul Antonio descopera...

    Regia: Greg Richardson
    1 0
    6.5
  • Firehouse Dog (2007)

    Cățelul pompier

    Rexxx se pierde de stapanul sau si ajunge mascota unei invechite statii de pompieri. Aici ajuta un pusti de 12 ani si pe tatal sau, un pompier, sa transforme statia intr-una dintre cele mai moderne din oras.

    Regia: Todd Holland
    0 0
    5.5
  • The Signal (2007)

    Semnalul

    Un film de groază format din 3 părți, fiecare parte fiind regizată de altcineva - David Bruckner, Dan Bush, Jacob Gentry - The Signal reprezintă o călătorie a care concluzie finală este că cel mai brutal dintre monștrii se poate afla în fiecare...

    Regia: David Bruckner, Dan Bush, Jacob Gentry
    5 1
    6.0
  • St. Trinian's (2007)

    St. Trinian's, o școala de "tinere domnișoare" cu o anarhică doctrină a liberei exprimari, aduce "o echipă" pestriță de fete rebele care, folosindu-se de ingeniozitatea și farmecul din dotare, salvează instituția de la faliment.

    Regia: Oliver Parker, Barnaby Thompson
    9 1
    5.8
  • Martian Child (2007)

    Copilul de pe Marte

    Distrus de moartea logodnicei lui, un scriitor (Cusack) adopta un baietel de 6 ani incercand astfel sa-si formeze o familie. Baiatul, care isi doreste cu disperare un tata, sustine insistent ca el provine de pe Marte.

    Regia: Menno Meyjes
    10 2
    6.7
  • The Dresden Files (2007)

    Dosarele lui Dresden

    De cand era un baietel, Harry Dresden stia ca monstrii sunt reali, asa cum stia ca avea puteri sa schimbe unele lucruri doar prin puterea mintii. Cand a inceput sa creasca, el a devenit constient de mostenirea sa miraculoasa, luata de la mama lui...

    Scenariul: Robert Hewitt Wolfe, Hans Beimler
    8 1
    7.6
  • Waitress (2007)

    Rețeta dragostei

    Sarcina avanseaza, viata cu Earl devine din ce in ce mai greu de suportat, o cale de scapare se intrevede cu greu si relatia cu doctorul este complicata de faptul ca ea este casatorita. Care ar fi optiunile unei chelnerite intr-o astfel de situatie?

    Regia: Adrienne Shelly
    11 2
    7.0