Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1640 din 2929

  • Charlie Wilson's War (2007)

    Războiul lui Charlie

    Congressman-ul Charlie Wilson are probleme la inceputul anilor '80, cand este descoperit intr-un bar, cu doua stripteuze drogate pe genunchi. Destinul barbatului este completat de incercarile de a ajuta rebelii din Afganistan dupa invazia sovietica.

    Regia: Mike Nichols
    17 0
    7.0
  • Om Shanti Om (2007)

    Dragoste în oglindă

    Om Shanti Om e un omagiu tandru si flamboaiant adus cinematografiei indiene din gloriosii ani '70, o dubla poveste de dragoste in oglinda, cu megastarul SRK in plina forma, o debutanta senzationala, numere muzicale si coregrafii delirante.

    Regia: Farah Khan
    2 0
    6.7
  • Meet the Robinsons (2007)

    Întâlniți-i pe Robinsoni

    Lewis are 12 ani și a inventat o mulțime de lucruri. Ultima sa invenție este ingeniosul scanner al memoriei, care ar trebui să-i permită lui Lewis să-și regăsească mama. Dar scannerul este furat de Omul cu Melon.

    Regia: Stephen J. Anderson
    5 0
    6.8
  • Planet Terror (2007)

    Planeta terorii

    Planet Terror înfățișază lupta dintre o armată de zombi și supraviețuitorii speciei umane, hotărâți să lupte până la capăt. Cherry, o femeie cu o armă automată în loc de picior, și partenerul ei sunt cei mai fioroși apărători ai oamenilor.

    Regia: Robert Rodriguez
    27 3
    7.0
  • Delta Farce (2007)

    Farsa Delta

    Bill, Larry si Everett sunt toti membrii armatei Georgiei. În viata de zi cu zi, Larry este un ospatar într-un restaurant de la tara. Colegul sau, bucatarul, o lasa însarcinata pe prietena lui Larry; Bill locuieste într-o remorca alaturi de sotia lui

    Regia: C.B. Harding
    6 1
    3.6
  • Reign Over Me (2007)

    Acoperă-mi inima

    Charlie Fineman și-a pierdut familia în atentatele de pe 11 septembrie și, odată cu ea, rațiunea de a trăi. S-a retras într-un univers interior în care nimeni și nimic nu îl poate perturba atâta vreme cât nu îl fortează să se gândească la trecut.

    Regia: Mike Binder
    11 1
    7.4
  • Hairspray (2007)

    Intrigi de culise

    Tracy e supraponderală, dar adoră să danseze. Dorinţa ei este să apară în celebra emisiune a lui Corny Collins. Acesta o vede dansând şi-i propune să intre în concurs. Tracy devine un star, atrăgând invidia lui Amber, stăpâna emisiunii până atunci.

    Regia: Adam Shankman
    4 1
    6.7
  • Nitro (2007)

    Regia: Alain Desrochers
    1 0
    5.3
  • Cougar Club (2007)

    Clubul femeilor

    Spence si Hogan termina facultatea, dar viata este monotona si trista pentru ei. Cei doi trebuie sa munceasca pentru avocati ticalosi care ii tortureaza. Spence are o prietena insuportabila, iar Hogan abia asteapta sa-si inceapa viata de cuplu,...

    Regia: Christopher Duddy
    4 0
    4.0
  • Mr. Woodcock (2007)

    Domnul Woodcock

    Uluit la aflarea vestii ca mama lui se casatoreste, un tanar se intoarce acasa incercand sa o opreasca sa se marite cu fostul lui profesorul de gimnastica de la liceu, un barbat mai in varsta care le-a facut viata un iad multor generatii din liceu.

    Regia: Craig Gillespie
    2 0
    5.2
  • Butterfly on a Wheel (2007)

    Jocul Terorii

    Neil şi Abby trăiesc Visul American. Împreună cu fetiţa lor, Sophie, duc o viață perfecta. Până într-o zi. Micuţa Sophie este răpită de către Ryan, singura soluţie care le rămâne lui Neil și Abby este să satisfacă cerinţele acestuia.

    Regia: Mike Barker
    16 3
    6.6
  • Diamond Dogs (2007)

    Blestemul comorii

    Un grup de calatori condus de fostul soldat Xander Ronson transporta prin periculoasele tinuturi ale Mongoliei un obiect de cult budist de o inestimabila valoare spirituala, dar si materiala. In mod misterios, calatorii incep sa moara unul cate unul.

    Regia: Dolph Lundgren, Shimon Dotan
    7 2
    4.1
  • Vacancy (2007)

    Motelul groazei

    Un cuplu aflat in vacanta face o descoperire infioratoare: daca nu scapa urgent din motelul in care s-au cazat ar putea deveni protagonistii unui film snuff.

    Regia: Nimród Antal
    20 1
    6.2
  • The Big Bang Theory (2007)

    Teoria Big Bang

    O frumoasă și tânără femeie le arată lui Leonard și Sheldon, doi geniali fizicieni, cât de puține știu despre viață

    Scenariul: Chuck Lorre, Bill Prady
    800 14
    8.2
  • Gossip Girl (2007)

    Gossip Girl: Intrigi la New York

    Gossip Girl surprinde viaţa unor tineri nu doar foarte frumoşi, ci şi putred de bogaţi, din Upper East Side, luxosul cartier al metropolei americane New York.

    Scenariul: Josh Schwartz, Stephanie Savage
    15 3
    7.5