Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1647 din 2933

  • Bridge to Terabithia (2007)

    Podul către Terabithia

    Bazat pe populara carte pentru copii, Bridge to Terabithia este un film fantastic despre prietenie și puterea imaginației, creat de producătorii Cronicilor din Narnia.

    Regia: Gábor Csupó
    18 1
    7.2
  • The Brave One (2007)

    Curaj nebănuit

    Prezentatoarea radio Erica Bain are o viata fericita si un logodnic pe care-l adora. Ea pierde tot cand logodnicul ii este ucis, iar ea ramane sa se zbata intre viata si moarte. Femeia incepe sa bata strazile New York-ului devenind un justitiar.

    Regia: Neil Jordan
    27 0
    6.7
  • Premonition (2007)

    Premoniția

    Când Linda e anunţată de un ofiţer de poliţie că soţul ei a murit într-un accident, viaţa ei se rupe în bucăţi. Dar când soţul se întoarce acasă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, îşi dă seama că a avut o premoniţie.

    Regia: Mennan Yapo
    15 3
    5.9
  • I Think I Love My Wife (2007)

    Cred că îmi iubesc nevasta

    Neînfricatul comediant Chris Rock este regizor, co-producator si actor în aceasta excelenta comedie despre placerile si pericolele casniciei. Bancher expert în investitii, Richard Cooper (Rock) are totul.

    Regia: Chris Rock
    2 2
    5.5
  • Lions for Lambs (2007)

    Leii mor pentru miei

    Povestea mai multor persoane implicate in lupta americanilor impotriva terorismului: un senator vrea sa vanda ultima strategie globala unei experimentate jurnaliste TV, un profesor universitar sa-si convinga cel mai bun student sa-si schimbe viata.

    Regia: Robert Redford
    12 1
    6.2
  • YPF (2007)

    Despre dragoste și sex

    Filmul prezintă poveștile a cinci cupluri de tineri care se întâlnesc în cadrul unei dezbateri despre sex. Aflați în diverse faze ale relațiilor lor amoroase, ei experimentează lucruri noi în viața sexuală de cuplu.

    Regia: Martin Gero
    12 4
    6.2
  • Paranormal Activity (2007)

    Activitate paranormală

    Katie și Micah, doi tineri îndrăgostiți, se mută într-o casă din San Diego, California. Katie are o anumită fascinație pentru fenomenele paranormale și este convinsă că niște spirite misterioase sunt pe urmele ei încă din copilarie. Micah este,...

    Regia: Oren Peli
    17 2
    6.3
  • Hostel: Part II (2007)

    Căminul ororilor 2

    Horror-ul lui Eli Roth care a șocat întreaga lume a fost readus pe ecrane cu o a doua parte. Este povestea a trei tinere americance care studiază arta la Roma și sunt atrase într-o întunecată lume a torturii.

    Regia: Eli Roth
    6 2
    5.5
  • Roming (2007)

    In momentul in care Roman (Marian Labuda) isi anunta fiul ca trebuie sa plece impreuna cu el in Slovacia pentru a-si cunoaste viitoarea sotie, totul pare sa se indrepte spre dezastru. Si toate astea pentru ca Roman avea o veche intelegere cu cel...

    Regia: Jiří Vejdělek
    1 0
    5.9
  • Bring It On: In It to Win It (2007)

    Majoretele: Totul pentru victorie

    Distracția majoretelor continuă cu acest film din 2007. Echipe de majoreterivale din New York și California se întrec pentru a câștiga un turneu.Aparent, ambele tabere sunt dispuse să facă orice pentru a obține victoria.

    Regia: Steve Rash
    4 0
    5.1
  • Code Name: The Cleaner (2007)

    Nume de cod: Agentu' de serviciu

    A da cu mopul sau a fi agent secret... Asta e dilema lui! Faceti cunostinta cu Jake (Cedric The Entertainer), un tip aparent normal, dar cu o mica problema: este amnezic, dupa ce s-a trezit debusolat langa un cadavru si o servieta plina cu bani.

    Regia: Les Mayfield
    6 0
    4.6
  • Elizabeth: The Golden Age (2007)

    Elizabeth: Epoca de Aur

    Regina Elizabeth I trebuie sa faca fata comploturilor care vor s-o rastoarne de pe tron. Principalul inamic este regele Filip al II-lea al Spaniei, al carui scop este sa recatolicizeze Anglia, dar aceasta nu e singura problema a reginei...

    Regia: Shekhar Kapur
    Oscar-uri:
    29 1
    6.8
  • No Reservations (2007)

    Fără rețineri

    Specialista in retete extravagante Kate isi duce viata exact cum conduce si bucataria restaurantului unde lucreaza: cu un spirit practic care fascineaza si intimideaza. Perfectionismul ei e pus la incercare cand un nou bucatar intra in echipa.

    Regia: Scott Hicks
    24 3
    6.3
  • The Reaping (2007)

    Zece semne rele

    Cu credinta zdruncinata de o tragedie dupa care abia si-a revenit, o specialista in paranormal ajunge intr-un oras pentru a investiga fenomene stranii. Locuitorii au fost ingroziti de nori de lacuste si alte incidente bizare.

    Regia: Stephen Hopkins
    19 0
    5.6
  • 88 Minutes (2007)

    88 de Minute

    Stii ca mai ai 88 de minute de trait. Ce faci? Jack Gramm (Al Pacino) este profesor universitar si lucreaza ca psihiatru pentru FBI. El primeste o amenintare cu moartea si are doar 88 de minute pentru a gasi un criminal.

    Regia: Jon Avnet
    26 2
    5.9