Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1691 din 2933

  • Homie Spumoni (2006)

    Renato sau Leroy?

    Afro-americanul Renato a fost crescut de o familie italo-americana si nu a stiut niciun moment ca este negru. Viata baiatului este data peste cap cand parintii lui adevarati apar in peisaj. Acum baiatul trebuie sa-si reconsidere intreaga viata.

    Regia: Mike Cerrone
    0 0
    4.5
  • Ignorand avertismentele localnicilor, noua prieteni se aventureaza intr-o regiune montana din nordul Arizonei. Ei vor afla curand ca raul care salasluieste in intunericul padurii ii doreste ca oaspeti permanenti.

    Regia: David Michael Quiroz Jr.
    0 0
    4.3
  • Johnny Was (2006)

    Johnny

    Johnny Dyole (Vinnie Jones) incearca sa fuga de trecutul sau ascunzandu-se in Londra. Dar nu ne putem ascunde la nesfarsit asa ca mai devreme sau mai tarziu Johnny este nevoit sa-si infrunte trecutul sangeros.

    Regia: Mark Hammond
    1 0
    5.5
  • Grbavica: The Land of My Dreams (2006)

    Sarajevo, dragostea mea

    Esma, o mamă singură, trăiește alături de fiica sa de doisprezece ani, Sara, într-un Sarajevo distrus de război. Sara urmează să participe la o excursie cu școala. Esma acceptă un post de chelneriță într-un club de noapte pentru a-și putea...

    Regia: Jasmila Žbanić
    0 0
    7.2
  • Dragon (2006)

    Dragonul

    Intr-o incercare disperata de a-si salva regatul de armatatele de elfi intunecati, aflate pe drum, Printesa Vanir este nevoita sa traverseze padurea Sidhe, un taram bantuit si temut...

    Regia: Leigh Scott
    0 0
    2.7
  • The Flying Scotsman (2006)

    Scoțianul zburător

    Povestea unuia dintre cei mai mari sportivi scotieni - campionul mondial la ciclism viteza - Graeme Obree. Filmul urmareste efortul urias al acestuia in incercarea de a deveni campion mondial.

    Regia: Douglas Mackinnon
    1 0
    7.0
  • Unidentified (2006)

    SF

    Doi reporteri, de la publicatii concurente, investigheaza o serie de aparitii OZN si descopera conexiuni supranaturale intre evenimente...

    Regia: Rich Christiano
    0 0
    3.3
  • Cu 82 de ani in urma, o epidemie virala a transformat 3 sferturi din populatia lumii in morti-vii. Acum, vanatorii de recompense sunt ultima speranta a umanitatii.

    Regia: Gerald Nott
    0 0
    2.8
  • Samoan Wedding (2006)

    Nunta cu bucluc

    Ei sunt Michael, Albert, Stanley si Sefa: afemeiatul, baiatul cel bun, ciudatelul si petrecaretul. Sunt pe cale sa implineaca 30 de ani, dar se simt si se poarta ca la 16. Se imbata, alearga dupa femei, se poarta urat si provoaca haos oriunde se...

    Regia: Chris Graham
    0 0
    6.3
  • Un tanar primeste o slujba, la o inchisoare in care, fratele sau isi asteapta pedeapsa cu moartea. Ironia face ca, tanarul a ocupat postul de... calau!

    Regia: Kyle Bergersen
    0 0
    5.3
  • Disaster Zone: Volcano in New York (2006)

    Zona de calamitate

    O serie de experimente subterane, scot la suprafata, magma aflata intr-un "rezervor" necunoscut, aflat exact sub cartierul Manhattan!

    Regia: Robert Lee
    2 0
    3.3
  • The Tiger's Tail (2006)

    Coada tigrului

    Liam O'Leary (Brendan Gleeson) este un dezvoltator imobiliar de succes în Dublin. El trăieşte într-o casă magnifică cu soţia lui nefericită (Kim Cattrall) şi cu fiul lor rebel. Într-o zi viaţa lui ia o întorsătură dramatică.

    Regia: John Boorman
    2 0
    5.8
  • The Bubble (2006)

    Israelianul Noam lucrează la un magazin de muzică și își împarte apartamentul din Tel Aviv cu Yelli, un homosexual care este managerul unei cafenele și cu Lulu, o heterosexuală angajată la un butic cu produse de baie. În week-end-uri, Noam se...

    Regia: Eytan Fox
    4 0
    7.3
  • Regia: Dana Vávrová, Joseph Vilsmaier
    3 1
    6.6
  • Bonneville (2006)

    Arvilla Holden trebuie sa ia o decizie care ii va schimba viata. Este prinsa insa intre binele ei si tradarea celor mai bune prietene.

    Regia: Christopher N. Rowley
    0 0
    6.1