Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1703 din 2929

  • The Detonator (2006)

    Detonatorul

    Agentul C.I.A. sub acoperire Sonni Griffith (Wesley Snipes) cãlãtoreste singur spre Polonia pentru a descoperi un traficant de arme si a opri vânzarea unei arme nucleare.

    Regia: Po-Chih Leong
    11 1
    4.7
  • Regia: Brian Helgeland
    20 0
    7.4
  • Running with Scissors (2006)

    Alergând ca apucații

    Atunci cand parintii lui divorteaza,tanarul Augusten este trimis de mama sa sa traiasca in casa psihiatrului la care ea se trateaza, un individ excentric si neconformist. Augusten se confrunta cu situatii care mai de care mai iesite din comun.

    Regia: Ryan Murphy
    5 1
    6.1
  • Half Light (2006)

    Penumbra

    Ocupata pina peste cap cu scrierea unui roman, Rachel uita poarta din spate deschisa, iar fiul ei se ineaca in lacul din apropiere. Opt luni mai tirziu casnicia ei e pe duca, iar inspiratia necesara pentru a scrie romanul ii lipseste cu desavirsire.

    Regia: Craig Rosenberg
    11 0
    6.0
  • Day of Wrath (2006)

    Ziua Răzbunării

    In secolul al XVI-lea, un serif incearca sa elucideze o serie de crime, dar se va implica prea mult si va veni momentul cand va trebui sa aleaga intre propria constiinta si siguranta familiei lui.

    Regia: Adrian Rudomin
    4 1
    5.4
  • Wolfhound (2006)

    Clanul lupilor

    Când clanul îi este masacrat, singurul supravietuitor al Câinilor Cenușii devine un luptător însetat de răzbunare, supranumit Wolfhound/Volkodav.

    Regia: Nikolay Lebedev
    7 3
    5.7
  • Hatchet (2006)

    Barda

    Când un grup de turiști care face un tur al locurilor considerate bântuite din New Orleans se trezește aruncat în pustietate seara de distracție și glume se transformă într-un coșmar terifiant.

    Regia: Adam Green
    5 1
    5.6
  • The Tripper (2006)

    Regia: David Arquette
    1 1
    5.0
  • The History Boys (2006)

    Băieții care fac istoria

    Intr-o lume a rigiditatii si a anumitor rigori tipic englezesti (gen Cambridge sau Oxford), ale racelii dintre relatiile omenesti, studentii Irwin si Darkin incearca sa-si croiasca o soarta potrivnica vietii pe care si-o doresc, pentru viitor.

    Regia: Nicholas Hytner
    0 0
    6.8
  • Facing the Giants (2006)

    Credința în victorie

    In cei sase ani de fotbal de liceu, antrenorul Grant Taylor nu si-a condus niciodata echipa, Shiloh Eagles, spre un sezon castigator. Acum, cand se confrunta cu crize personale si profesionale aparent insurmontabile, ideea de a renunta il tenteaza...

    Regia: Alex Kendrick
    1 1
    6.5
  • The Last Winter (2006)

    Ultima Iarnă

    Unul dintre cele mai imaculate peisaje din lume ni se arata in "Ultima Iarna". O echipa de tehnicieni cauta petrol in Alaska, dar membrii acesteia trebuie sa suporte chinuri de neimaginat. Dupa ce unul dintre ei este gasit mort, colegii ramasi in...

    Regia: Larry Fessenden
    7 0
    5.5
  • Crossover (2006)

    Regia: Preston A. Whitmore II
    0 0
    2.2
  • The Hunt for Eagle One (2006)

    Operatiunea de salvare

    Generalul Lewis conduce un raid pentru a-i captura pe teroristii care s-au aliat cu rebelii filipinezi. Dar elicopterul este doborat, compromitand misiunea. Pentru a o salva, Lewis a ales cel mai potrivit om, pe locotenentul Matt Daniels.

    Regia: Brian Clyde
    0 0
    3.8
  • Phat Girlz (2006)

    Fete cu greutate

    Phat Girlz este o comedie savuroasa al carei mesaj este acela ca femeile supraponderale merita respect, iubire si placere sexuala in locul ridiculizarii de care au parte.

    Regia: Nnegest Likké
    0 0
    3.3
  • Bobby (2006)

    Filmul "Bobby" prezintă povestea asasinării senatorului Robert F. Kennedy, pe 5 iunie 1968, focalizându-se asupra celor 22 de persoane prezente în acel moment în hotelul Ambassador, locul crimei

    Regia: Emilio Estevez
    11 0
    7.0