American Pie (Spin-off) Collection

 • Liceul East Great Falls. Pentru Annie, Kayla, Michelle, și Stephanie se apropie absolvirea. Fetele decid să-și unească forțele și să scoată tot ce-i mai bun din ultimul lor an de liceu.

  Regia: Mike Elliott
  19 6
  3.8
 • American Pie Presents: The Book of Love (2009)

  Plăcintă americană: Cartea dragostei

  La zece ani după prima poveste American Pie, trei nefericiți virgini descoperă acea Biblie ascunsă undeva în biblioteca liceului East Great Falls. Serios degradată și cu texte incomplete, Biblia sexuală îi împinge pe cei trei spre aventuri ilare.

  Regia: John Putch
  16 0
  4.8
 • Beta House (2007)

  Plăcinta americană: Frăția Beta

  Erik, Ryan si Cooze incep facultatea si se alatura fratiei Beta House, condusa de legendarul Dwight Stifler. Dar lucrurile incep sa nu mai mearga atat de bine cand o alta fratie ameninta sa obtina interzicerea petrecerilor fratiei Beta House.

  Regia: Andrew Waller
  16 1
  5.3
 • The Naked Mile (2006)

  Plăcinta americană: Cursa nudiștilor

  Filmul prezinta aventurile familiei Stifler. Acum in centru atentiei este Erik Stifler. Acesta reuseste sa-si convinga iubita sa-l lase sa plece cu prietenii la varul sau Adam, unde spera sa aiba aventuri iesite din comun, specifice adolescentilor. 

  Regia: Joe Nussbaum
  11 0
  5.1
 • American Pie Presents: Band Camp (2005)

  Plăcinta americană: Tabăra de muzică

  In Placinta Americana - Tabara de muzica, Matt, fratele mai mic al lui Stifler, este pedepsit sa-si petreaca vara intr-o tabara de muzica unde creeaza o situatie si mai jenanta cu ajutorul camerelor de filmat ascunse si al farselor de prost gust.

  Regia: Steve Rash
  17 2
  5.1