Final Destination Collection

 • Final Destination 5 (2011)

  Destinație finală 5

  Moartea este dezlănțuită de premoniția unui om care își salvează colegii de la pieire când un pod suspendat se prăbușește. Însă acești nefericiți nu ar fi trebuit să scape cu viață ș intră într-o cursă cumplită împotriva timpului.

  Regia: Steven Quale
  35 2
  5.8
 • The Final Destination (2009)

  Destinație finală 4

  Aflat la câţiva metri de pista unui raliu, Nick are o premoniţie terifiantă: un accident în lanţ îl va ucide pe el şi pe prietenii lui în doar câteva secunde.

  Regia: David R. Ellis
  26 1
  5.2
 • Final Destination 3 (2006)

  Destinație finală 3

  Eleva de liceu Wendy Christenson are o premoniţie despre un accident de montaigne-russe dezastruos în care este implicată alături de mai mulţi prieteni şi colegi. Wendy îi avertizează pe toţi.

  Regia: James Wong
  27 2
  5.8
 • Final Destination 2 (2003)

  Destinație finală 2

  Destinatie Finalã 2 o gãseste pe Clean ca singură supravietuitoare a accidentului zborului 180. Închisã într-un spital de psihiatrie din proprie initiativã, Clear trãieste continuu teroarea cã Moartea va veni sã o ia, asa cum i-a luat pe prietenii ei

  Regia: David R. Ellis
  27 1
  6.2
 • Final Destination (2000)

  Destinație finală

  Avand inzestrari supranaturale, Alex are o premonitie sumbra. La imbarcarea in avionul cu destinatia Franta el presimte o nenorocire si, dupa ce isi convinge colegii ca aparatul va exploda in zbor, cere pilotului sa ii lase la sol.

  Regia: James Wong
  32 4
  6.7