Harry Potter Collection

 • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

  Harry Potter și Talismanele Morții: Partea a II-a

  În ultimul film al francizei fenomen, conflictul dintre forțele bune și cele malefice din lumea vrăjitorilor se transformă într-un război total. Miza n-a fost niciodată atât de mare și nimeni nu mai este în siguranță.

  Regia: David Yates
  93 4
  8.1
 • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

  Harry Potter și Talismanele Morții: Partea I

  Harry așteaptă în casa de pe Privet Drive sosirea prietenilor săi. Ordinul Phoenix îl va escorta într-un loc sigur, departe de ochii și urechile Lordului Întunecat și-ale susținătorilor săi. Dar ce va face Harry atunci?

  Regia: David Yates
  98 6
  7.7
 • Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)

  Harry Potter și Prințul Semipur

  Harry află tot mai multe despre trecutul Lordului Întunecat și devine cel mai bun elev al cursului de Poţiuni după ce descoperă un manual al unui misterios Prinţ Semipur. Ron e atras de Hermione, iar Harry e tot mai atent la sora lui Ron, Ginny.

  Regia: David Yates
  92 3
  7.6
 • Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

  Harry Potter și Ordinul Phoenix

  Cand Harry Potter revine pentru cel de-al cincilea an la Hogwarts, toti vrajitorii cred ca intalnirea lui cu Cap-de-Mort e o minciuna. Dar uneltirile intunecatului lord ii ameninta pe studenti, asa ca Harry decide sa rezolve lucrurile.

  Regia: David Yates
  93 2
  7.5
 • Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

  Harry Potter și Pocalul de Foc

  Al patrulea film din seria "Harry Potter". Cea mai cumplita incercare prin care trece Harry Potter, in cadrul Turnirului vrajitorilor, cele trei probe ale turnirului fiind de fapt destinate elevilor mai mari.

  Regia: Mike Newell
  94 2
  7.7
 • Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

  Harry Potter și prizonierul din Azkaban

  Anul III la Hogwarts, Scoala de Magie Farmece si Vrajitorii. Cu ajutorul Hartii Strengarilor, Harry, Hermione, si Ron vor iesi de mai multe ori din castel (in secret binenteles!) si vor afla taina conacului bantuit.

  Regia: Alfonso Cuarón
  94 3
  7.9
 • Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)

  Harry Potter și Camera Secretelor

  Harry Potter îşi petrece cel de-al doilea an la Hogwarts... Habar n-are că şi anul acesta va fi la fel de plin de evenimente neaşteptate, ca şi anul trecut...

  Regia: Chris Columbus
  114 3
  7.5
 • Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001)

  Harry Potter și piatra filosofală

  În pragul împlinirii vârstei de 11 ani, Harry Potter anticipează puţin felul distracţiei şi cadourile pe care i le va face familia Dursley, rudele sale antipatice care l-au luat în custodie după moartea părinţilor. Aventurile se ţin lanţ!

  Regia: Chris Columbus
  113 5
  7.6