Mad Max Collection

 • Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

  Furiosa: Saga Mad Max

  În timp ce omenirea e pe cale de dispariție, tânăra Furiosa este răpită din sânul familiei și cade pradă unei bande nemiloase, condusă de Warlord Dementus. Gonind în viteză prin deșert, ei dau peste o așezare subordonată lui Immortan Joe. În timp...

  Regia: George Miller
  170 30
  7.7
 • Mad Max: Fury Road (2015)

  Mad Max: Drumul furiei

  Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max preferă solitudinea. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, condus de implacabila Imperator Furiosa. Grupul va deveni ţinta unui tiran convins că a fost prădat.

  Regia: George Miller
  Oscar-uri: x 6
  159 7
  8.1
 • Mad Max Beyond Thunderdome (1985)

  Mad Max: Cupola Tunetului

  Max (Mel Gibson) descinde de aceasta data in orasul Bartertown. El nimereste in mijlocul unui adevarat razboi declansat intre conducatorii orasului: Auntu Entity (Tina Turner) pe de-o parte si perechea Master-Blaster pe de alta parte.

  Regia: George Miller, George Ogilvie
  59 2
  6.2
 • Mad Max 2 (1981)

  Mad Max 2: Războinicul șoselelor

  Actiunea se petrece in Mad Max 2 cativa ani dupa moartea sotiei si copilului sau cand fostul ofiter de politie Max (Mel Gibson), devenit un calator singuratic, rataceste prin salbaticiile Australiei. O Australie devastata de un razboi nuclear.

  Regia: George Miller
  52 0
  7.6
 • Mad Max (1979)

  Într-un viitor post-apocaliptic, într-un peisaj dezolant, în care puținii supraviețuitori sunt terorizați de bande motorizate, Max simte că trebuie să-și răzbune nu numai familia, ci pe toate victimele, și se transformă în justițiar.

  Regia: George Miller
  46 2
  6.8