Scary Movie Collection

 • Scary Movie V (2013)

  Comedie de groază

  Povestea cuplului Dan (Simon Rex) și Jodi (Ashley Tisdale), căsătoriți și fericiți, care însă încep să observe că - odată cu sosirea acasă a bebelușului lor Aiden - încep să treacă prin niște experiențe bizare.

  Regia: David Zucker, Malcolm D. Lee
  20 4
  3.6
 • Scary Movie 4 (2006)

  Comedie de groază 4

  Acest film va parodia oficial filmele horror/thriller/action/drama Saw, Saw II, The Village, The Grudge, War of the Worlds, Million Dollar Baby, cu o scurta referire la National Treasure. Inceputul este parodierea lui Saw.

  Regia: David Zucker
  22 3
  5.1
 • Scary Movie 3 (2003)

  Comedie de groază 3

  Povestea o are in centru pe Cindy si noii sai prieteni in timp ce multe lucruri ciudate incep sa i se intample: aparitia unor cercuri misterioase in lanurile de porumb si casete video misterioase...

  Regia: David Zucker
  26 1
  5.5
 • Scary Movie 2 (2001)

  Comedie de Groază 2

  SCARY MOVIE 2 arunca o privire satirica asupra unor clasice ale genului, cum ar fi Exorcistul sau Poltergeist, dar si asupra unor filme recente, precum Hannibal, Dincolo de aparente sau Castelul bantuit.

  Regia: Keenen Ivory Wayans
  30 0
  5.3
 • Scary Movie (2000)

  Comedie de groază

  SCARY MOVIE, produsul unei vesele ticneli este o comedie bubuitoare pe tema culturii actuale a adolescentilor: ea nu lasa neparodiat niciun film de groaza sau de actiune, nicio comedie cu studenti si sex; nici macar parodiile nu-i scapa.

  Regia: Keenen Ivory Wayans
  26 3
  6.2