Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1939 - pagina 5 din 5

  • Jamaica Inn (1939)

    Hanul Jamaica

    Proaspata locuitoare a Cornwallului secolului XVIII, o tanara femeie descopera ca traieste in apropierea unei bande de criminali ce pradeaza vasele ce traficheaza apele din imprejurimi. Curand tanara incepe sa se teama pentru propria viata.

    Regia: Alfred Hitchcock
    5 1
    6.3
  • The Private Lives of Elizabeth and Essex (1939)

    Elisabeta si Essex

    Regia: Michael Curtiz
    5 0
    7.0
  • The Flying Deuces (1939)

    Stan și Bran aviatori

    "Gagul cel mai reusit e in final, cand cei doi nimeresc intr-un avion si devin fara voie aviatori. Este un gag aerian spectaculos, presarat cu tot felul de momente de pericol iminent. Avionul urca in nori spre a cobori vertiginos, gata-gata a se...

    Regia: A. Edward Sutherland
    18 1
    6.7
  • Ninotchka (1939)

    Garbo rade! Acesta a fost sloganul folosit de studiourile MGM in campania promotionala in Europa a filmului, pe vechiul continent Greta Garbo fiind mai indragita decat in Statele Unite (in toate cele 25 de filme facute pana in 1939, actrita jucand...

    Regia: Ernst Lubitsch
    12 0
    7.8
  • Stagecoach (1939)

    Diligența

    "Cativa oameni foarte diferiti vor trai impreuna evenimente dramatice in timpul unei calatorii cu diligenta prin teritoriul Noului Mexic bantuit de apasi in 1884." - George J. Mitchell - 1963 (Film Review)

    Regia: John Ford
    Oscar-uri:
    18 0
    7.8
  • The Wizard of Oz (1939)

    Vrăjitorul din Oz

    Filmul prezinta minunatele aventuri ale fetitei Dorothy in tara Oz, unde prea-puternic este Marele Vrajitor, caruia ea si prietenii sai - Sperietoarea fara creier, Omul de Tinichea fara inima si Leul fara curaj - vor sa-i ceara ajutorul.

    Regia: King Vidor, Victor Fleming
    Oscar-uri:
    26 0
    8.1
  • Gone with the Wind (1939)

    Pe aripile vântului

    “Filmul care a schimbat pentru totdeauna istoria cinematografica a Hollywood-ului” spune povestea iubirii intre Scarlett O’Hara si Rhett Butler, in timpul unuia dintre cele mai importante momente din istoria Americii, Razboiului Civil.

    Regia: George Cukor, Victor Fleming, Sam Wood
    Oscar-uri: x 8
    118 3
    8.2