Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1968 - pagina 15 din 15

  • Regia: Ferdinando Baldi
    3 1
    5.2
  • Blackbeard's Ghost (1968)

    Fantoma lui Barbă Neagră

    Fantoma celebrului pirat Barbă-Neagră revine pe Pământ în zilele noastre. Fiind forţat de ultima sa soţie, o vrăjitoare, să facă o faptă bună. Va putea un pirat să ducă la bun sfârşit o astfel de faptă?

    Regia: Robert Stevenson
    17 0
    6.8
  • The Odd Couple (1968)

    Cuplul ciudat

    Felix Ungar tocmai s-a despărțit de soția sa. El vrea să se sinucidă, dar este salvat de prietenul său, Oscar Madison. Pentru că nu are unde să se ducă, Felix este convins de Oscar să se mute împreună, cel puțin pentru o vreme

    Regia: Gene Saks
    15 0
    7.6
  • Hang 'Em High (1968)

    Spânzurați-i sus și scurt

    Regizorul Ken Russell îl transformă pe Harry Palmer (Michael Caine) al lui Lee Deighton pe măsură ce agentul secret ia sub conducerea sa un fanatic anti-comunist (Ed Begley) a cărui armată particulară plănuieşte să atace naţiunile “roşii” una câte...

    Regia: Ted Post
    37 0
    7.0
  • The Gendarme gets married (1968)

    Jandarmul se însoară

    Cand totul parea a merge pe roze pentru machiavelicul Cruchot el isi va gasi nasul in momentul in care se va insura in pripa cu aleasa inimii sale. Aceasta este materialista pana in panzele albe si ahtiata dupa atentia celor din jur.

    Regia: Jean Girault
    41 0
    6.8
  • Villa Rides (1968)

    Oamenii lui Pancho Villa

    Rebelul mexican Pancho Villa porneste o revolutie ajutat de un aviator american, inchis in Mexic. Acesta accepta sa ii ajute pe revolutionari pentru a se salva de la pedeapsa cu moartea.

    Regia: Buzz Kulik
    14 0
    6.3
  • Rosemary's Baby (1968)

    Copilul lui Rosemary

    După ce se mută într-un apartament dintr-o clădire rău famată, Rosemary începe să aibă vise ciudate. Ea află că este însărcinată, deşi soţul ei s-a îndepărtat de ea. Dupa ce bea o potiune de la o vecina, Rosemary se simte din ce în ce mai rău.

    Regia: Roman Polanski
    Oscar-uri:
    17 0
    8.0
  • The Party (1968)

    Petrecerea

    Peter Sellers joaca rolul unui actoras indian de mana a doua, invitat dintr-o greseala la o mega-petrecere de la Hollywood. Total neindemanatic si neobisnuit cu astfel de sindrofii, el reuseste fara voie sa provoace un sir de incurcaturi.

    Regia: Blake Edwards
    32 0
    7.4
  • The Valley of Death (1968)

    Winnetou și Shatterhand în Valea Morții

    Intr-un mic orasel din Vestul Salbatic are loc un proces in care maiorul Kingsley este acuzat(in lipsa) ca ar fi furat un transport de aur apartinand guvernului. Fiica acestuia, Mabel se indreapta spre acel loc avand la ea o scrisoare scrisa in...

    Regia: Harald Reinl
    14 0
    6.1
  • Planet of the Apes (1968)

    Planeta maimuțelor

    Astronautul Taylor (Heston) se prãbuseste cu nava sa pe o planetã îndepãrtatã stãpânitã de maimute, care folosesc o rasã de oameni primitivi ca sclavi si pentru experimente.

    Regia: Franklin J. Schaffner
    37 0
    8.0
  • Bullitt (1968)

    Locotenentul Bullitt

    Bullitt trebuie să asigure siguranța unui mafiot care trebuie să depună mărturie. Încercând să-l înlăture, banda acestuia îl ucide pe prietenul lui Bullitt. Implicat personal în urmărirea ucigașilor, Bullitt deranjează politica unor cercuri influente

    Regia: Peter Yates
    Oscar-uri:
    37 4
    7.4
  • C'era una volta il West (1968)

    Undeva, cândva în Vest

    „Undeva candva in vest este din primul moment pana la final un dans al mortii. Toate personajele din film, cu exceptia personajului Claudiei Cardinale, sunt constiente ca la sfarsitul povestii nu vor mai fi in viata” (Sergio Leone).

    Regia: Sergio Leone
    78 5
    8.5
  • 2001: A Space Odyssey (1968)

    2001: O odisee spațială

    Când un monolit negru este descoperit pe suprafața Lunii, devine evident că a fost îngropat de către o inteligență extraterestră. Curând oamenii de știință îi identifică punctul de origine, planeta Jupiter, iar o echipă de cercetători e trimisă acolo

    Regia: Stanley Kubrick
    Oscar-uri:
    58 9
    8.3
  • Romeo and Juliet (1968)

    Romeo și Julieta

    Alegand o Julieta si un Romeo de varsta indicata de textul original, regizorul inclina spre o interpretare in care fierbinteala sangelui si impetuozitatea tineretii dobandesc suprematie in raport cu tot ceea ce se intampla in povestea acestei iubiri.

    Regia: Franco Zeffirelli
    Oscar-uri:
    28 0
    7.6