Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1972 - pagina 11 din 16

  • Buck and the Preacher (1972)

    Buck și predicatorul

    Regia: Sidney Poitier, Joseph Sargent
    14 0
    6.6
  • Jing wu men (1972)

    Pumnul de Fier

    In timp ce cetatenii din Shanghai tremura de teama ocupatiei japoneze, Chen Jun se inscrie la cursurile Academiei de Arte Martiale Jin Wu, sperand sa-si imbunatateasca abilitatile de luptator si sa organizeze rezistenta subterana.

    Regia: Lo Wei
    44 1
    7.2
  • Acțiunea se petrece în Munții Stâncoși, unde Jeremiah Johnson, fugind de civilizație, încearcă să ducă o viață liberă. Pentru a supraviețui aici, el va trebui să învețe însă alte legi: a muntelui, a fiarelor sălbatice, a Pieilor Roșii.

    Regia: Sydney Pollack
    25 2
    7.6
  • The Asphyx (1972)

    Regia: Peter Newbrook
    3 0
    6.2
  • The Discreet Charm of the Bourgeoisie (1972)

    Farmecul discret al burgheziei

    Oricare ar fi impactul unei replici sau al alteia, al unei scene sau al alteia, pamfletul nu este decât aspectul cel mai evident al operei, ca și partea vizibilă a aisbergului. Critica unei clase - burghezia - este dublată de fapt de critica...

    Regia: Luis Buñuel
    Oscar-uri:
    11 1
    7.8
  • Joe Kidd (1972)

    Joe Puștiul

    Joe Kidd este un fost vanator de comori, foarte cunoscut in Sud-Vestul Americii. Cand unor mexicani le este refuzata orice pretentie asupra pamantului american si toate probele lor sunt distruse de un incediu ce izbucneste in tribunal, acestia se...

    Regia: John Sturges
    28 1
    6.4
  • Cabaret (1972)

    Studentul Brian Roberts ajunge la Berlin în 1931 pentru a-şi termina studiile de limba germană. Se împrieteneşte cu americanca Sally, cântăreaţă la decadentul club Kit Kat, unde apare în spectacole de cabaret. Sally îl atrage pe Brian în lumea ei...

    Regia: Bob Fosse
    Oscar-uri: x 8
    22 2
    7.8
  • The Mechanic (1972)

    Ucigașul plătit - Mecanicul

    Arthur Bishop (Charles Bronson) este un asasin profesionist care este de acord sa ii transmita secretele meseriei fiului unuia dintre cei pe care i-a omorat chiar el. Problema este ca ucenicul e, pe semne, prea tanar pentru a deprinde cunostintele.

    Regia: Michael Winner
    29 0
    6.8
  • The Cowboys (1972)

    Văcarii

    Will Andersen este intr-o mare incurcatura: furati de mirajul aurului, lucratorii de la ferma, l-au abandonat. Will este obligat sa se ajute cu un grup de adolescenti. Dar meseria de cowboy este dificila si periculoasa!

    Regia: Mark Rydell
    27 1
    7.4
  • Aguirre, the Wrath of God (1972)

    Aguirre - Mânia lui Dumnezeu

    În anul 1560, un corp mare de conchistadori spanioli coboară din Anzii peruani în câmpia amazoniană, în căutarea aurului din regatul mitic Eldorado. Un avanpost format din vreo 40 de bărbați încearcă să cucerească pe cont propriu Eldorado.

    Regia: Werner Herzog
    23 3
    7.8
  • Roma (1972)

    "Ma voi stradui sa explic ce inseamna Roma atat pentru locuitorii ei, cat si pentru straini, dincolo de atractia pe care o pot exercita asupra acestora din urma vechimea si monumentele sale; o capitala plina de paradoxuri, atat de lesne iubita,...

    Regia: Federico Fellini
    9 0
    7.3
  • Solyaris (1972)

    Solaris

    Patru savanți aflați la bordul unei stații orbitale unde cercetările au fost abandonate, se confruntă cu stranii și inexplicabile fenomene, determinate de curioasa planetă Solaris, o substanță înzestrată cu proprietățile creierului omenesc.

    Regia: Andrei Tarkovsky
    20 3
    8.0
  • What's Up, Doc? (1972)

    Ce se întâmplă, doctore?

    Aventurile ce decurg din incurcarea a patru genti de voiaj identice, dar cu posesori si continuturi total diferite. Necazurile incep la o conventie a muzicologilor, in San Francisco.

    Regia: Peter Bogdanovich
    20 1
    7.7
  • Un flic (1972)

    Polițistul

    Comisarul Edouard Colemane, un politist foarte dur, este insarcinat sa faca lumina intr-un jaf comis asupra unei banci mici de provincie. Suspect principal va fi un prieten de-al lui Simon, proprietarul unui bar, unde lucreaza si frumoasa...

    Regia: Jean-Pierre Melville
    26 2
    7.0
  • All the Way Boys (1972)

    Doi super escroci

    Terence Hill si Bud Spencer sunt in acest lung-metraj doi piloti ingeniosi care fac bani de pe urma companiilor de asigurari... prabusind avioanele pe care le piloteaza.

    Regia: Giuseppe Colizzi
    21 0
    6.6