Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1974 - pagina 15 din 15

 • Borsalino and Co. (1974)

  Împotriva Mafiei

  Politistul Borsalino declara razboi tuturor dusmanilor, in tentativa sa de a razbuna moartea partenerului sau.

  Regia: Jacques Deray
  14 0
  6.3
 • Murder on the Orient Express (1974)

  Crima din Orient Express

  Faimosul detectiv Hercule Poirot circulă cu Orient Express și, la un moment dat, trenul rămâne înzăpezit. Când unul dintre pasageri este găsit mort, Poirot începe să investigheze.

  Regia: Sidney Lumet
  Oscar-uri:
  28 1
  7.2
 • Black Christmas (1974)

  Crăciunul negru

  Regia: Bob Clark
  7 2
  7.1
 • The Conversation (1974)

  Conversația

  Harry Caul este un expert în interceptarea convorbirilor telefonice. În cazul lui, spionarea și amestecul în viețile altor oameni sunt în fișa postului.

  Regia: Francis Ford Coppola
  37 3
  7.7
 • Planet Earth (1974)

  Planeta Terra

  Regia: Marc Daniels
  1 0
  5.7
 • The Three Musketeers (1974)

  Cei trei muschetari

  Tânărul d'Artagnan vine la Paris, pentru a intra în serviciul regelui. Abia sosit în capitală, el reușește performanța de a fi provocat la duel, în aceeași zi, de trei bărbați - Athos, Portos și Aramis, care se dovedesc a fi muschetari ai regelui.

  Regia: Richard Lester
  49 0
  7.1
 • De data aceasta, Takuma (Sonny Chiba) primește o ofertă de la șeful Yakuza de a-și ucide prietenul care refuză să-i plătească pentru a-și „proteja” sala de sport. Evident, Takuma refuză să îndeplinească această sarcină, ceea ce îl pune în pericol....

  Regia: Shigehiro Ozawa
  1 0
  6.3
 • A treia și ultima parte din saga The Street Fighter, cu Sonny Chiba reluând rolul lui Takuma. De data aceasta, infiltrându-se în clanul criminal Owada, pentru a recupera două benzi care conțin formula pentru fabricarea heroinei. Dar este trădat de...

  Regia: Shigehiro Ozawa
  2 0
  6.0
 • Regia: Massimo Dallamano
  3 0
  4.9
 • The Tamarind Seed (1974)

  Sămânță de Tamarin

  Aflata pe o insula din Caraibe, pentru a se reface dupa o idila cu final nefericit, Judith il intalneste pe Feodor, un chipes cetatean rus de care incepe sa se indragosteasca...

  Regia: Blake Edwards
  15 0
  6.4
 • Gone in 60 Seconds (1974)

  Dispărut în 60 de secunde

  Maindrian Pace, un ofiter de asigurari, duce impreuna cu echipa lui o viata dubla, aceea de hot de masini imposibil de oprit.

  Regia: H.B. Halicki
  12 1
  6.3
 • Chinatown (1974)

  Cartierul chinezesc

  „Filmul este bizar, fascinant cu un mister in traditia Hamett-Chandler, cu Nicholson detectiv particular antrenat intr-un caz complex si inselator de catre o femeie fatala intruchipata de Faye Dunaway. Regizorul insusi are o scurta aparitie."

  Regia: Roman Polanski
  Oscar-uri:
  53 1
  8.1
 • Blazing Saddles (1974)

  Șeile înflăcărate

  Un oras din Vestul salbatic in care cetatenii par sa se numeasca Johnson si sa se ocupe cu cresterea vitelor sta in drumul unei cai ferate. Un politician isi trimite oamenii in oras pentru a face viata tuturor un iad si a le lua proprietatile.

  Regia: Mel Brooks
  33 2
  7.7
 • The Man with the Golden Gun (1974)

  Pistolul de aur

  Agentul James Bond caută o invenție furată care ar putea transforma căldura soarelui într-o armă incredibil de distructivă. În curând calea lui se încrucișează cu cea a amenințătorului asasin plătit Francisco Scaramanga.

  Regia: Guy Hamilton
  42 1
  6.7
 • The Godfather Part II (1974)

  Nașul II

  In una dintre cele mai bune continuări de film din toate timpurile, Francis Ford Coppola duce mai departe povestea de proporții epice a trilogiei Godfather cu această saga despre două generații din familia Corleone aflate la putere.

  Regia: Francis Ford Coppola
  Oscar-uri: x 6
  122 4
  9.0