Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1975 - pagina 14 din 14

 • Death Race 2000 (1975)

  Cursa morții

  Campionul unei curse de masini extrem de brutala, in care pietonii sunt spulberati de pe drum de catre soferi pentru a obține puncte in competitie, incearca sa opreasca masacrul dupa ce mustrarile de constiinta nu-i mai dau pace.

  Regia: Paul Bartel
  13 1
  6.2
 • Contabilul Ugo Fantozzi este un angajat modest care duce o viata de frustrare constanta. In fiecare zi el are de-a face cu o sotie neglijenta si cu o fiica de uratenie monstruoasa. Fantozzi devine astfel simbolul unei umanitati nemultumite si...

  Regia: Luciano Salce
  14 2
  7.9
 • Oni srazhalis za rodinu (1975)

  Ei au luptat pentru patrie

  Vara anului 1942, armata germană e oprită la porţile Stalingradului. Sovieticii sunt hotărâţi să nu cedeze. Un mic detaşament de puşcaşi, sub comanda căpitanului Sumskov, primeşte ordinul să asigure trecerea peste râul Don a trupelor.

  Regia: Sergey Bondarchuk
  8 1
  7.7
 • The Day of the Locust (1975)

  Vechiul Hollywood

  Romanul lui Nathanael West despre decadenta hollywoodiană de la sfârsitul anilor ’30 constituie un excelent material pentru cinematografie. O creatie cu puternice accente introspective, impresionantă ca prezentare, cu o viziune uimitoare....

  Regia: John Schlesinger
  3 2
  6.9
 • Zorro (1975)

  Don Diego, proaspăt ales guvernator, soseşte în Noul Aragon pentru a prelua postul, dar găseşte oraşul sub conducerea malefică a unui ofiţer corupt, căruia nu-i place deloc prezenţa noului guvernator, aşa că pune la cale asasinarea acestuia.

  Regia: Duccio Tessari
  41 3
  6.4
 • Angelei nu ii place pe cine a ales tatal sau sa ii fie sotie si face tot ce ii sta in puteri sa isi distruga viitoarea mama vitrega.

  Regia: Silvio Amadio
  3 2
  4.9
 • India Song (1975)

  Evocarea vietii sentimentale a sotiei ambasadorului Frantei in India – Anne-Marie Stretter, in timpul sezonului musonic.

  Regia: Marguerite Duras
  3 1
  6.1
 • The Fortune (1975)

  Averea

  Nick (Warren Beatty), nerabdator sa fuga in California cu iubita lui, Freddie (Stockard Channing), aranjeaza ca aceasta sa se casatoreasca cu prietenul lui, Oscar (Jack Nicholson), pana cand divortul lui Nick se va pronunta.

  Regia: Mike Nichols
  12 0
  5.6
 • Regia: Abbas Kiarostami
  0 0
  6.6
 • The Return of the Pink Panther (1975)

  Întoarcerea Panterei Roz

  Diamantul Pantera Roz este din nou furat si se presupune ca autorul este tot celebrul hot Fantoma. Acesta este surprins, caci nu el este faptasul. Cine ar putea rezolva dificilul caz, daca nu faimosul detectiv incurca-lume Jacques Clouseau?

  Regia: Blake Edwards
  44 1
  7.0
 • The Count of Monte-Cristo (1975)

  Contele de Monte Cristo

  Acuzat si inchis pe nedrept, Edmond Dantes afla de la batranul sau tovaras de celula secretul unei comori ascunse, iar dupa moartea acestuia evadeaza si descopera bogatia care il va ajuta sa se razbune.

  Regia: David Greene
  35 1
  6.9
 • Jaws (1975)

  Fălci

  Roy Scheider, Richard Dreyfuss si Robert Shaw trebuie sa-si uneasca fortele intr-o incercare disperata de a distruge un ucigas ce cantareste aproape trei tone.

  Regia: Steven Spielberg
  Oscar-uri:
  39 3
  8.1
 • Dog Day Afternoon (1975)

  După-amiază de câine

  Intr-o zi de vara, Sonny da buzna cu pistolul in mana intr-o banca din Brooklyn. El a pus la punct un plan minutios, pentru ca iubitul lui Sal are nevoie de o operatie de schimbare de sex, dar totul merge prost.

  Regia: Sidney Lumet
  Oscar-uri:
  18 2
  8.0
 • One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975)

  Zbor deasupra unui cuib de cuci

  Filmul a obtinut premiul Oscar pentru film si regie.

  Regia: Miloš Forman
  Oscar-uri: x 5
  53 2
  8.7