Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1976 - pagina 13 din 15

  • Heart of Glass (1976)

    Inimă de sticlă

    Regia: Werner Herzog
    1 1
    6.8
  • The Hand of Death (1976)

    Mâna morții

    Un supraviețuitor dintr-un grup care se opune invaziei Manchu din China creează o noua tehnica de luptă și încearcă să se răzbune pe un trădător.

    Regia: John Woo
    5 1
    6.0
  • The Hunter Will Get You (1976)

    Vânătorul de recompense

    Roger Pilard lucrează ca spion pentru o agenție franceză ultrasecretă. Noul lui caz este prindă un criminal în serie care angajează tineri să-l ajute să jefuiască bănci, după care îi omoară.

    Regia: Philippe Labro
    4 0
    6.5
  • Futureworld (1976)

    Lumea din Viitor

    Doi reporteri, Tracz și Chuck, primesc un mesaj, de la un al treilea reporter, în legătură cu o descoperire în cazul "Futureworld". Bărbatul este ucis la puțin timp după ce-i contactează pe cei doi, astfel că Tracz și Chuck pornesc catre...

    Regia: Richard T. Heffron
    8 1
    5.7
  • Raba lyubvi (1976)

    Sclava iubirii

    "Este unul dintre filmele cele mai nostalgice pe care le-am vazut. Rareori am asistat la o evocare atat de plina de dragoste si de respect a muncii de zi cu zi a artizanilor filmului mut rus..

    Regia: Nikita Mikhalkov
    0 0
    7.3
  • The Desert of the Tartars (1976)

    Deșertul tătarilor

    "In creatia lui Zurlini, filmul este considerat a fi opera sa de baza, o adevarata capodopera. Aceasta pelicula este o alegorie a vietii omenesti ca statie - triaj, ca permanenta asteptare a unei ocazii ce nu se va ivi niciodata sau odata cu...

    Regia: Valerio Zurlini
    2 0
    7.5
  • The Innocent (1976)

    Inocentul

    "Inocentul" prezintă realist trei personaje: un bărbat elegant, plin de sine, irezistibil, care face să sufere orice femeie l-ar iubi; o femeie care vânează bărbatul ca pe o pradă și soția frumosului bărbat, care trece prin suferințe groaznice.

    Regia: Luchino Visconti
    16 2
    7.4
  • The Return of a Man Called Horse (1976)

    Întoarcerea la trib

    Filmul urmareste situatia nefericita în care a ajuns un trib supus unor nedreptati strigatoare la cer, indienii Sioux, ajutati fiind în razbunarea lor de un barbat alb care se alatura cauzei acestora.

    Regia: Irvin Kershner
    5 0
    6.1
  • The Cassandra Crossing (1976)

    Podul Cassandra

    Cei o mie de pasageri ai expresului de lux Geneva-Stockholm afla ingroziti ca un terorist care calatoreste la bordul aceluiasi tren are asupra sa virusul unei boli infectioase deosebit de periculoase.

    Regia: George P. Cosmatos
    12 1
    6.3
  • Ai no korîda (1976)

    Imperiul simțurilor

    Film erotic prezentat în cadrul selecţiei oficiale a Festivalului de Film de la Cannes din 1976, inspirat dintr-o întâmplare reală, petrecută la Tokio, în anii '30. Sada Abe, fostă prostituată, devenită servitoare în casa lui Kichizo, îşi...

    Regia: Nagisa Ōshima
    13 1
    6.6
  • Silver Streak (1976)

    In timpul unei lungi calatorii cu trenul, Caldwell, un editor de carte, se implica intr-o aventura romantica, dar incepe si sa se teama pentru propria viata, dupa ce incearca sa avertizeze pe ceilalti ca a fost martor la o crima...

    Regia: Arthur Hiller
    13 3
    6.9
  • The Man Who Fell to Earth (1976)

    Bărbatul care a căzut pe Pământ

    Regia: Nicolas Roeg
    7 2
    6.6
  • Federico Fellini e preocupat de cazurile individuale, deseori patologice, de probleme ideologice si morale, tratate cu o fantezie bogata, cuceritoare, imbinand observatia realista si critica sociala cu o viziune poetica asupra lumii.

    Regia: Federico Fellini
    Oscar-uri:
    6 3
    7.0
  • The Tenant (1976)

    Scriitori de cartier

    Trelkovsky (Polanski) închiriază un apartament într-o veche și derăpănată clădire rezidențială în care ochii scormonitori ai vecinilor lui îl urmăresc cu un profund dispreț și cu suspiciune.

    Regia: Roman Polanski
    10 3
    7.6
  • Assault on Precinct 13 (1976)

    Atac la secția 13

    O banda inarmata pana in dinti ia cu asalt o sectie de politie, asediindu-i atat pe politisti cat si pe detinutii de acolo. Vor trebui sa lupte toti din greu pentru viata lor.

    Regia: John Carpenter
    12 1
    7.3