Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1976 - pagina 15 din 15

  • I, Claudius (1976)

    Eu, Claudius

    3 2
    8.8
  • Candy Candy (1976)

    Viata frumoasei Candy, o tanara orfana, si a prietenilor ei.

    0 0
    8.0
  • Salò o le 120 giornate di Sodoma (1976)

    Salo sau cele 120 de zile ale Sodomei

    In timpul Republicii fasciste patru libertini elaboreaza un regulament pervers, pe care trebuie sa-l si respecte. Ei selectioneaza opt reprezentanti, femei si barbati care vor deveni victimele practicilor lor degradante. Se inchid cu totii...

    Regia: Pier Paolo Pasolini
    7 4
    5.8
  • Carrie (1976)

    Carrie, la fel ca toate personajele lui De Palma, isi cauta inconstient identitatea. Carrie White este o paria. Ostracizata de colegii de clasa, Carrie schimba rareori cateva cuvinte cu acestia.

    Regia: Brian De Palma
    22 0
    7.4
  • The Enforcer (1976)

    Procurorul

    Plasat la trei ani după evenimentele din Magnum Force, o grupare teroristă numită Forța Revoluționară a Poporului declară război orașului San Francisco și cere să fie plătită o recompensă, altminteri au de gând să arunce în aer orașul.

    Regia: James Fargo
    46 0
    6.7
  • Shout at the Devil (1976)

    La revedere, in iad!

    Aventura se deruleaza in Africa, in timpul Primului Razboi Mondial. Un aventurier american si un braconier englez descopera ca germanii construiesc un vas de razboi. Cei doi isi unesc fortele pentru o cauza nobila: distrugerea masinariei de razboi.

    Regia: Peter R. Hunt
    23 0
    6.1
  • The Outlaw Josey Wales (1976)

    Proscrisul Josey Wales

    Wales e un fermier pasnic in perioada de dupa Razboiul Civil. Insa intamplarea face ca familia sa sa fie omorata, iar casa arsa din temelii, ceea ce provoaca in sufletul sau o razbunare teribila, hotarat sa-i ucida pe toti nelegiu. pe care o avea

    Regia: Clint Eastwood
    48 3
    7.8
  • The Omen (1976)

    Prevestirea

    Copilul lui Kathy Thorn (Lee Remick) se naste mort, dar sotul ei, Robert (Gregory Peck), ii ascunde cumplitul adevar, pentru a o proteja. El inlocuieste copilul lor cu un nou-nascut ramas orfan - fara a sti ca acesta avea origini satanice...

    Regia: Richard Donner
    Oscar-uri:
    26 0
    7.5
  • The Shootist (1976)

    Pistolarul

    J.B. Books este de multa vreme considerat o legenda a vestului. Desi batran si bolnav, el decide sa porneasca intr-o noua aventura. Cunoscutul justitiar e decis sa faca din nou dreptate.

    Regia: Don Siegel
    14 0
    7.6
  • Taxi Driver (1976)

    Șoferul de taxi

    Un singuratic alienat, bântuit de ororile suferite în războiul din Vietnam se aruncă într-o misiune de răzbunare în Manhattan. Unul dintre cele mai celebre filme americane din toate timpurile.

    Regia: Martin Scorsese
    59 3
    8.2
  • Rocky (1976)

    Pentru a castiga niste bani Rocky intra in lumea interlopilor care pariaza pe el pentru a se bate in lupte ilegale. Dupa cateva luni in care se alege cu buzunarul gol si cu o multime de coaste rupte, Rocky simte ca are nevoie de o schimbare.

    Regia: John G. Avildsen
    Oscar-uri:
    54 1
    8.1