Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1977 - pagina 15 din 16

  • Naughty Teen (1977)

    Regia: Andrea Bianchi
    1 0
    4.3
  • Amar Akbar Anthony (1977)

    Adoptia

    Trei frati demult separati se regasesc la maturitate. Unul este hindus, unul musulman iar celalalt crestin. Cei trei fac o comedie nebuna...

    Regia: Manmohan Desai
    6 1
    7.4
  • "Soldier of Orange" zugraveste inceputul, desfasurarea, ocupatia nazista si eliberarea petrecute in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, totul prin ochii catorva olandezi.

    Regia: Paul Verhoeven
    3 1
    7.6
  • Bobby Deerfield e povestea unui campion de curse de automobil, un pic laş, un pic blazat şi aiurit. Viaţa sa se schimbă atunci când o întâlneşte pe Liliana, o fată condamnată să moară de leucemie. Povestea se constituie ca o vibrantă lecţie de viaţă.

    Regia: Sydney Pollack
    6 1
    5.8
  • High Anxiety (1977)

    Marea neliniște

    Omagiu parodic adus de Mel Brooks marelui maestru al suspense-ului cinematografic, Alfred Hitchcock. Personajul principal, interpretat de Brooks insusi, e un psihiatru cu rau de inaltime, seful Intitutului Pentru Pacienti Foarte, Foarte...

    Regia: Mel Brooks
    11 2
    6.6
  • Equus (1977)

    Psihiatrul Martin Dysart cerceteaza motivele pentru care bizarul adolescent Alan Strang, fiul unic al unei credincioase familii de englezi, a comis o serie de atrocitati impotriva cailor dintr-o herghelie. Intalnirile cu tanarul constituie pentru...

    Regia: Sidney Lumet
    3 1
    7.1
  • The Gauntlet (1977)

    Provocarea

    Ben Shockley, poliţist cu un comportament departe de-a fi ireproşabil, primeşte misiunea de a escorta o prostituată care urmează să apară ca martor într-un proces împotriva unor capi mafioţi.

    Regia: Clint Eastwood
    31 1
    6.4
  • Capricorn One (1977)

    Capricornul Unu

    "Capricorn One" este un punct de control care apartine NASA. Cand una dintre misiuni este pe cale sa esueze, atat sub ochii presedintelui SUA cat si ai altor oameni influenti, se hotaraste ca misiunea spatiala pe marte sa fie simulata doar cu...

    Regia: Peter Hyams
    24 0
    6.8
  • Smokey and the Bandit (1977)

    Smokey și Banditul

    O comedie care a fost in Statele Unite un urias succes de box-office, un film care va prilejui reintalnirea cu Burt Reynolds in rolul sofer de camion care se lupta sa castige un pariu in valoare de 80.000 de dolari.

    Regia: Hal Needham
    28 0
    7.0
  • Exorcist II: The Heretic (1977)

    Exorcistul II: Ereticul

    Părintele Lamont (de data asta interpretat de Richard Burton) este trimis de către cardinalul Paul să descopere cauza morții părintelui Merrin (Max von Sydow). De asemenea, el trebuie să afle de ce este încă posedată Regan de demonul Pazuzu.

    Regia: John Boorman, Rospo Pallenberg
    2 1
    3.8
  • ABBA: The Movie (1977)

    ABBA: Filmul artistic

    Un “manual” cool, numai bun de un karaoke neprogramat, nu doar pentru fanii grupului, ci si pentru cei care nu s-au ciocnit de fenomenul ABBA la vremea lui. Proiectie unica. Voulez-vous?

    Regia: Lasse Hallström
    19 0
    6.5
  • Annie Hall (1977)

    Dupa separarea de prietena sa Annie Hall, nevroticul actor new-yorkez Alvy Singer rememoreaza episoade ale agitatei lor relatii, in incercarea de a afla ce i-a despartit.

    Regia: Woody Allen
    Oscar-uri: x 4
    10 2
    8.0
  • Close Encounters of the Third Kind (1977)

    Întâlnire de gradul trei

    Martori ai unor apariţii stranii pe teritoriul câtorva state americane indică Turnul diavolului ca loc de întâlnire a extratereştrilor cu pământenii. Savanţi şi reporteri sunt atraşi într-o aventură ce depăşeşte limitele realului.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    66 0
    7.6
  • The Spy Who Loved Me (1977)

    Spionul care mă iubea

    Super-spionul britanic James Bond își unește forțele cu agenta sexy din Rusia, Anya Amasova, pentru a-l învinge pe magnatul megaloman Karl Stromberg, care amenință să distrugă orașul New York cu arme nucleare.

    Regia: Lewis Gilbert
    48 0
    7.0
  • A Bridge Too Far (1977)

    Un pod prea îndepărtat

    Film de razboi, evocare a asaltului trupelor americane, poloneze si britanice, pentru capturarea unui pod important din spatele liniilor de front germane. Asaltul s-a realizat printr-o complicata actiune a parasutistilor si trupelor blindate

    Regia: Richard Attenborough
    61 2
    7.4