Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1984 - pagina 16 din 18

  • The Last Starfighter (1984)

    Ultimul luptător stelar

    Un pusti care traieste intr-o parcare de rulote evadeaza regulat din existenta sa sordida in jocul Starfighter. Priceperea sa la acest joc atrage atentia cuiva. Inainte sa-si da seama ce se intampla, pustiul e rapit si dus intr-o galaxie indepartata!

    Regia: Nick Castle
    19 1
    6.7
  • Starman (1984)

    Omul din stele

    După ce sonda Voyager II este lansat, invitând forme de viață din univers să ne viziteze, acest lucru chiar se întâmplă. Un extraterestru ia forma soțului decedat al lui Jenny și o obligă să călătorească cu el până la locul de întâlnire cu nava sa.

    Regia: John Carpenter
    21 0
    7.0
  • Streets of Fire (1984)

    Străzile în flăcări

    Ellen Aim, un star rock, este luata ostatica de o banda de motociclisti si dusa intr-o lume desprinsa parca din anii 1950. Fostul ei iubit, venit in oras, afla despre disparitia ei si porneste in cautarea ei...

    Regia: Walter Hill
    23 1
    6.7
  • Cotton Club, un local mai mult decat celebru al New York-ului anilor 1930, in care mafia si gangsterii faceau legea, reprezenta un etalon al muzicii bune, al jazz-ului, in mod special, si a tot ceea ce putea sa insemne divertisment de calitate.

    Regia: Francis Ford Coppola
    21 1
    6.5
  • Moscow on the Hudson (1984)

    Departe de Moscova

    Un saxofonist din fanfara circului sovietic alege libertatea in timpul unui turneu la New York. Departe de Moscova, el invata cu ajutorul italiencei Alicia sa fie un bun american.

    Regia: Paul Mazursky
    17 0
    6.5
  • Sixteen Candles (1984)

    O aniversare cu bucluc

    Viata Samanthei se pare ca este pe o panta descendenta destul de serioasa si...rapida. Fata de 15 ani s-a indragostit de cel mai popular baiat din scoala. Sora ei se casatoreste si toata familia este surescitata de acest eveniment, uitand ca si ea...

    Regia: John Hughes
    13 0
    7.0
  • Splash (1984)

    Sirena îndrăgostită

    Alan isi pierde portmoneul in timp ce face surf, obiectul find recuperat de aceeasi persoana care i-a salvat viata în copilărie. Tanara sirena incearca sa-i inapoieze portmoneul si descopera ca Alan este sufletul ei pereche.

    Regia: Ron Howard
    22 1
    6.3
  • The Killing Fields (1984)

    Câmpiile morții

    Filmul spune povestea unor oameni nici foarte importanti, nici foarte puternici, dar care, prinsi in iuresul evenimentelor, se comporta in mod exemplar.

    Regia: Roland Joffé
    Oscar-uri:
    20 2
    7.8
  • Wheels on Meals (1984)

    Luptătorii Kung Fu

    Verii Thomas si David, proprietarii unui restaurant mobil, fac echipa cu prietenul lor Moby, un detectiv paticular, pentru a o salva pe frumoasa Sylvia, o hoata marunta din Barcelona.

    Regia: Sammo Hung
    24 2
    7.0
  • Revenge of the Nerds (1984)

    Răzbunarea tocilarilor

    Tocilari fara computere ar putea parea o absurditate, dar viata era mult mai simpla in anii '80, iar tocilarii se descurcau de minune doar cu o simpla rigla de calcul si o aparatoare de plastic pentru buzunare. O alternativa pentru pelicula...

    Regia: Jeff Kanew
    14 2
    6.6
  • Ghostbusters (1984)

    Vânătorii de fantome

    Protagonistii acestei comedii exuberante sunt Dr. Peter Venkman (Bill Murray), Dr. Raymond Stantz, Dr. Egon Spengler. Cei 3 oameni de stiinta pierd finantarea guvernamentala pentru proiectul la care lucreaza si decid sa intre in afaceri.

    Regia: Ivan Reitman
    33 0
    7.8
  • Friday the 13th: The Final Chapter (1984)

    Vineri 13: Capitolul final

    Dupa confruntarea cu Chris, toti cred ca Jason a fost omorat, si acesta este dus la morga din oras. Dar Jason omoara o asistenta si un ingrijitor si evadeaza ducandu-se direct la tabara Lake Crystal. Crimele incep din nou...

    Regia: Joseph Zito
    13 2
    6.0
  • Falling in Love (1984)

    Când te îndrăgostești

    Primul film dupa „Vanatorul de cerbi” in care DeNiro si Meryl Streep joaca impreuna. In timp ce incearca sa cumpere cadouri de Craciun pentru familiile lor, arhitectul Frank si graficiana Molly fac cunostinta, cum isi incurca pachetele cu cadouri.

    Regia: Ulu Grosbard
    12 1
    6.5
  • La piovra (1984)

    Caracatița

    Povestea lui Corrado Cattani, un inspector de poliţie ce şi-a dedicat viaţa luptei împotriva mafiei. Chiar şi când familia şi viaţa îi sunt grav puse în pericol de criminalii italieni, comisarul Corrado îndrăzneşte să continue lupta

    Scenariul: Lucio Battistrada, Massimo De Rita
    16 2
    8.4
  • The Adventures of Sherlock Holmes (1984)

    Aventurile lui Sherlock Holmes

    Scenariul: John Hawkesworth
    14 0
    8.7