Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1984 - pagina 17 din 18

  • Children of the Corn (1984)

    Copii porumbului

    Intr-un mic orasel din Nebraska, odata cu sosirea lui Isaac, lucrurile iau o intorsatura nefireasca. Baiatul ii convinge pe ceilalti copii sa-si ucida parintii. Un cuplu care trece intamplator prin orasul ce pare parasit, descopera cele...

    Regia: Fritz Kiersch
    10 1
    5.6
  • Gremlins (1984)

    Gremlinii

    Un orasel idilic se pregateste de Craciun. Adolescentul Billy primeste de la tatal sau un cadou special, un mogwai, o creatura mica si paroasa, care nu trebuie expus la lumina puternica, udat si mai ales hranit dupa miezul noptii. Cand...

    Regia: Joe Dante
    23 0
    7.3
  • Speed (1984)

    Viteza

    Regia: Greg MacGillivray
    0 0
    6.9
  • Bachelor Party (1984)

    Petrecerea burlacilor

    Rick isi uimeste prietenii cand ii anunta ca urmeaza sa ase casatoreasca. Cand isi dau seama ca Rick este cat se poate de serios, cei trei organizeaza petrecerea burlacilor, cu tot ce presupune ea: muzica, bautura si femei cu reputatie indoielnica.

    Regia: Neal Israel
    17 2
    6.3
  • 2010: The Year We Make Contact (1984)

    2010: Contactul

    Un nou timp, o noua odisee, o noua sansa pentru confruntarea cu enigmele aparute in timpul misiunii pe Jupiter in 2001. Membrii echipajului de la bordul navei Leonov sunt trimisi sa cerceteze ce s-a intamplat cu nava USS Discovery.

    Regia: Peter Hyams
    23 1
    6.7
  • Beverly Hills Cop (1984)

    Polițistul din Dealurile Beverly

    Alex Foley (Eddie Murphy), un detectiv inganfat din Detroit, incearca sa dezlege misterul care invaluie uciderea prietenului sau. Pistele descoperite il conduc pana in inima elegantului Beverly Hills.

    Regia: Martin Brest
    46 0
    7.4
  • Romancing the Stone (1984)

    În căutarea smaraldului

    După ce sora ei este răpită de răufăcătorii care caută un giuvaer în jungla columbiană, o autoare de romane întâlnește un chipeș aventurier care o convinge să îi întreacă pe bandiți și să descopere comoara înaintea lor.

    Regia: Robert Zemeckis
    45 1
    6.9
  • Top Secret! (1984)

    Top secret!

    Un star rock american care il infrunta pe comandantul de temut al trupelor germane. Este o cursa contra cronometru .

    Regia: Jim Abrahams, David Zucker, Jerry Zucker
    38 2
    7.2
  • The Philadelphia Experiment (1984)

    Experimentul Philadelphia

    În 1943, Statele Unite ale Americii testează un sistem anti-radar, pentru a face navele militare să devină invizibile inamicului, în spectrul radar și optic. Dr. James Longstreet aplică experimentul asupra distrugătorului USS Eldridge.

    Regia: Stewart Raffill
    25 1
    6.1
  • Dune (1984)

    Actiunea se petrece in anul 10.191, dar intriga e cat se poate de acuala: Dune sau Arrakis este o planeta desertica considerata extrem de valoroasa datorita resurselor sale naturale, folosite drept combustibil pentru calatoriile spatiale.

    Regia: David Lynch
    85 8
    6.3
  • Actiunea filmului urmareste senzationala poveste dintre tanarul Daniel si parintele sau spiritual Miyagi (Pat Morita) care il invata cum sa devina mai puternic si mai disciplinat, dezvaluindu-i tainele artelor martiale si ale vitejilor samurai.

    Regia: John G. Avildsen
    31 1
    7.3
  • Conan the Destroyer (1984)

    Conan distrugătorul

    Legendarul luptator Conan incearca cu disperare sa-si readuca la viata iubita moarta. De aceea, intra in jocul periculos al fortelor magice, pentru a gasi un pretios cristal cu puteri nebanuite.

    Regia: Richard Fleischer
    40 1
    5.9
  • Police Academy (1984)

    Academia de poliție

    Într-o metropolă care se confruntă cu o criminalitate din ce în ce mai ridicată, primarul, vrând să întărească forţele de ordine, ia hotărârea să nu se mai dea examen de intrare la Academia de Poliţie. Oricine vrea să devină poliţist, e înscris.

    Regia: Hugh Wilson
    41 0
    6.7