Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1985 - pagina 15 din 17

  • Police Story (1985)

    Povestea polițienească

    Kevin (Jackie Chan), un politist din Hong Kong, primeste misiunea de a asigura protectia Salinei Fong (Brigitte Lin), o tanara care a fost obligata sa depuna marturie impotriva capului mafiot Chu Tu.

    Regia: Jackie Chan, Chen Chi-Hwa
    35 1
    7.5
  • Cat's Eye (1985)

    Trei povestiri scurte legate de o pisică fără stăpân care se plimbă de la o poveste la alta, în acest triptic înfiorător care începe când Dick încearcă să se lase de fumat prin orice mijloace necesare. În continuare, îl întâlnim pe Johnny, un...

    Regia: Lewis Teague
    11 0
    6.3
  • Weird Science (1985)

    Știința ciudată

    Filmul amalgameaza 2 elemente deseori folosite anterior - fanteziile de pubertate si monstrul lui Frankenstein - altoite cu un mit nou: geniul computerizat. Doi adolescenti, nesuferitii Gary si Wyatt, creeaza pe calculator o femeie perfecta, Lisa.

    Regia: John Hughes
    10 1
    6.6
  • Witness (1985)

    Martorul

    Cand o tanara femeie din comunitatea Amish si fiul ei sunt implicati in uciderea unui agent de la Narcotice aflat sub acoperire, salvatorul lor va fi detectivul John Book (Harrison Ford).

    Regia: Peter Weir
    Oscar-uri:
    40 1
    7.4
  • Code of Silence (1985)

    Codul tacerii

    In timp ce doua bande mafiote rivale se lupta pentru suprematie in Cartierul Chinezesc, politia incearca din rasputeri sa obtina controlul asupra zonei. Dupa ce fortele de ordine intervin cu brutalitate in mijlocul sangeroaselor lupte dintre...

    Regia: Andrew Davis
    24 1
    6.0
  • Once Bitten (1985)

    Idilă cu vampiri

    O contesă vampir trebuie să bea sângele unei fiinţe umane virgine pentru a-şi păstra frumuseţea eternă. Totul pare imposibil de realizat până când îl întâlneşte pe Mark Kendall.

    Regia: Howard Storm
    10 0
    5.6
  • Bazat pe romanul lui Craig Harrison, Pamantul tacut al lui Geoff Murphy este o originala variatie neozeelandeza pe clasica tema a ultimului om pe pamant. Omul de stiinta Zac Hobson (Bruno Lawrence) se trezeste intr-o dimineata si descopera ca a...

    Regia: Geoff Murphy
    10 2
    6.7
  • Brewster's Millions (1985)

    Milioanele lui Brewster

    Montgomery Brewster este jucator de baseball in Liga Juniorilor si are o viata de care este perfect multumit, chiar daca uneori mai intra si in incurcaturi din care nu mai stie cum sa iasa.

    Regia: Walter Hill
    10 0
    6.5
  • National Lampoon's European Vacation (1985)

    Vacanța europeană

    Clark Griswold (Chevy Chase) si sotia sa Ellen (Beverly d’Angelo) traiesc unul din cele mai aventuroase momente din viata lor, pentru ca vor porni impreuna cu stranii lor copii Rusty (Jason Lively) si Audrey (Dana Hill) intr-o excursie in Europa.

    Regia: Amy Heckerling
    18 2
    6.2
  • Invasion U.S.A. (1985)

    Invazia Americii

    Bande de mercenari pun nordul americii sub semnul terorii. Norris, un singuratic ce traieste intr-un tinut mlastinos este principalul lor adversar.

    Regia: Joseph Zito
    21 0
    5.4
  • Silver Bullet (1985)

    Glonț de argint

    Regia: Daniel Attias
    19 2
    6.4
  • A Passage to India (1985)

    Călătorie în India

    Ce s-a intamplat intr-o pestera izolata, vizitata de o tanara englezoaica si un fermecator doctor indian? Ecranizarea romanului clasic a lui E.M. Foster din 1920, despre „India" sub ocupatie britanica.

    Regia: David Lean
    Oscar-uri:
    6 1
    7.3
  • Blood Simple (1985)

    Sânge pentru sânge

    Sînge pentru sînge marcheazã debutul cinematografic al fratilor Coen. Regizat de Joel Coen, produs de Ethan Coen si scris împreunã de cei doi, filmul ne face introducerea în lumea fratilor Coen, marcatã de o viziune cu totul originalã. Considerat...

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    24 1
    7.5
  • Enemy Mine (1985)

    Inamicul meu

    In urma unei lupte aeriene, un soldat pamantean se trezeste prizonier pe o alta planeta unde face echipa cu un extraterestru pentru a supravietui. In cele din urma, omul devine din ce in ce mai interesat de soarta extraterestrilor.

    Regia: Wolfgang Petersen
    14 1
    6.8
  • Mard (1985)

    Prințul

    Britanicii gasesc un motiv pentru ca tată și fiu, posesorii de drept ai coroanei într-o regiune indiană, sa se lupte intr-o arena deschisa. Numai unul dintre ei va supravietui in aceasta poveste.

    Regia: Manmohan Desai
    5 0
    6.2