Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1985 - pagina 16 din 17

  • Legend (1985)

    Legenda

    O aventura magica cu elfi, demoni si multe alte creaturi fantastice. Intunericul, raul personificat, planuieste sa alunge eterna noapte prin uciderea fiecarui unicorn din lume.

    Regia: Ridley Scott
    20 6
    6.3
  • Day of the Dead (1985)

    Ziua mortii

    Mortii vii au cucerit pamanatul si numai grupulete razlete de oameni au reusit sa scape din ghearele lor. Unul dintre aceste grupuri, format din oameni de stiinta si personal militar, ascunsi intr-un bunker undeva in Florida, incearca sa ia...

    Regia: George A. Romero
    13 0
    7.1
  • Avventura di Pinocchio (1985)

    Sabans Adventures of Pinocchio

    0 0
  • Edge of Darkness (1985)

    "Edge of Darkness"

    5 1
    8.3
  • Better Off Dead... (1985)

    Mai bine mort...

    Regia: Savage Steve Holland
    10 0
    7.1
  • Red Sonja (1985)

    Gedren, aflata in cautarea stapanirii totale asupra lumii, ucide intr-un raid asupra orasului Hablac pe protectoarea talismanului care i-ar da puteri nelimitate. Red Sonja, sora celei ucise, porneste cu propria-i sabie magica pentru a o opri.

    Regia: Richard Fleischer
    40 1
    5.1
  • Police Academy 2: Their First Assignment (1985)

    Academia de poliție: Prima lor atribuire

    Surprinzătorul succes de care s-a bucurat Police Academy i-a determinat pe producătorii săi să filmeze nu mai puțin de șase continuări ale acestei comedii spumoase, a cărei acțiune se desfășoară într-un oraș în care fărădelegea e la ea acasă.

    Regia: Jerry Paris, James Signorelli
    31 0
    5.8
  • Friday the 13th: A New Beginning (1985)

    Vineri 13: Un nou început

    Dupa evenimentele din partea anterioara, Jason zace inconstient si pare aproape imposibil sa-si revina. Dar seria crimelor este preluata de un localnic, care adopta stilul lui Jason de a opera si incepe sa faca victime.

    Regia: Danny Steinmann
    12 3
    4.7
  • The Goonies (1985)

    Goonienii

    Un grup de copii isi petrec ultimele zile impreuna inainte de a se muta fiecare cu familia sa in alte zone, casele lor urmand sa fie demolate. Pustii descopera din intamplare harta unei comori, harta care apartine faimosului pirat Un ochi.

    Regia: Richard Donner
    27 0
    7.7
  • A View to a Kill (1985)

    Perspectiva unei crime

    Bond il infrunta pe Max Zorin, care a urzit un plan pentru a acapara piata mondiala a microcipurilor, chiar daca in acest scop va trebui sa ucida milioane de oameni!

    Regia: John Glen
    42 3
    6.3
  • Ladyhawke (1985)

    Domnița șoim

    Etienne Navarre și Isabeau de Anjou. Dragostea lor era atât de puternică încât nimic nu le-ar fi putut sta în cale. Până când au fost trădați, iar puterile negre ale iadului au aruncat asupra lor un blestem teribil.

    Regia: Richard Donner
    33 2
    6.9
  • A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge (1985)

    Un coșmar pe strada Elm, partea 2: Răzbunarea lui Freddy

    Familia Grady se muta pe strada Ulmilor iar fiul lor adolescent, Jesse, incepe sa aiba cosmaruri in care apare celebrul ucigas de copii, Freddy Krueger. De data asta, planul lui Freddy este sa intre in mintea baiatului.

    Regia: Jack Sholder
    16 1
    5.4
  • Brazil (1985)

    Actiunea este plasata intr-un viitor perfect al eficienței utopice, în care domnesc tehnologia și birocrația în formele lor supreme, și unde supravegherea decretată de guvernanți este omniprezentă și acceptată ca un inconvenient…

    Regia: Terry Gilliam
    26 4
    7.9
  • La o baza militara americana din Filipine, Joe si Curtis se imprietenesc si, pusi in fata unor incurcaturi din care nu pot iesi altfel, se vad nevoiti sa-si demonstreze cunostintele in arte martiale in lupta cu mercenarii.

    Regia: Sam Firstenberg
    24 0
    5.4
  • Out of Africa (1985)

    Afară din Africa

    Departe de Africa e povestea unei femei cu o voință extraordinară care, împreună cu soțul ei infidel, administrează o plantație de cafea din Kenya. Ea își dă seama în curând că s-a îndrăgostit de acest ținut, de oameni și de un misterios vânător.

    Regia: Sydney Pollack
    Oscar-uri: x 7
    23 1
    7.1