Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1986 - pagina 17 din 20

  • No Mercy (1986)

    Fără milă

    Politistul Eddie Jillette (Richard Gere) accepta sa demaste afacerile criminale ale unei bande din New Orleans. Cand partenerul sau e asasinat,, singura persoana care-i poate oferi informati este seducatoarea Michel Duval (Kim Basinger).

    Regia: Richard Pearce
    27 0
    5.7
  • Firewalker (1986)

    Paznicul muntelui de aur

    Max Donigan (Chuck Norris) spera ca poate da lovitura daca o convinge pe Patricia sa porneasca in cautarea unei vechi comori. Patricia are harta comorii, iar Max si prietenul sau, Leo, au forta si inteligenta necesare unui astfel de plan indraznet.

    Regia: J. Lee Thompson
    23 0
    5.1
  • Un dirijabil al armatei e atacat de pirati, pentru a fura colierul lui Sheeta, pe care aceasta il purta. Cand piratii ajung la ea, aceasta cade. Pazu, un baietel, vede pe cer o lumina puternica - de fapt o fata adormita ce pluteste usor. O salvează.

    Regia: Hayao Miyazaki
    10 0
    8.0
  • Yes, Prime Minister (1986)

    "Yes, Prime Minister"

    5 1
    8.6
  • Three Amigos! (1986)

    Trei amici

    Trei actori fara prea mare succes ai Hollywood-ului de pe vremea filmului mut accepta un contract in Mexic dupa ce au fost nevoiti sa paraseasca Cetatea filmului nu tocmai pe usa din fata.

    Regia: John Landis
    17 2
    6.5
  • Regia: Ray Patterson
    0 0
    6.7
  • Ginger e Fred (1986)

    Amelia Bonetti si Pippo Boticella, doi batrani artisti de music-hall, faimosi candva ca imitatori ai celebrului cuplu cinematografic Ginger Rogers si Fred Astaire, se reunesc cu ocazia unei emisiuni TV, care inseamna pentru ei ocazia unei...

    Regia: Federico Fellini
    1 0
    7.2
  • Henry: Portrait of a Serial Killer (1986)

    Henry: Portretul unui criminal în serie

    Bazat pe povestea criminalului în serie Henry Lee Lucas, filmul îi urmărește pe Henry și pe colegul lui Otis pe care Henry îl inițiază în omorârea oamenilor. Multe dintre crime sunt cele mai brutale arătate vreodată într-un film.

    Regia: John McNaughton
    5 1
    7.0
  • Regia: Ray Patterson
    0 0
    6.8
  • Caravaggio (1986)

    In Caravaggio, Derek Jarman foloseste un mic studio londonez si sunetele Italiei contempornae pentru a crea un portret extraordinar al lumii artistice a Renasterii. Filmul se deschide cu imaginea lui Caravaggio pe patul de moarte, privind inapoi...

    Regia: Derek Jarman
    8 0
    6.5
  • Critters (1986)

    Monstrii

    Linistea familiei Brown este perturbata de aparitia unor extraterestrii carnivori la ferma lor din Kansas. Membrii acestei familii traiesc un cosmar si lupta pentru vietilor lor împotriva monstrilor.

    Regia: Stephen Herek
    10 0
    6.1
  • The Hitcher (1986)

    Autostopistul

    Un tanar scapat cu viata din cursa unui autostopist de-o violenta atroce realizeaza ca psihopatul de pe autostrada il incarca acum cu crime pe care nu le-a comis, viata transformandu-i-se in iad...

    Regia: Robert Harmon
    23 2
    7.2
  • The Sacrifice (1986)

    Sacrificiul

    Ultimul film al unuia dintre cei mai mari creatori din istoria cinematografiei, Andrei Tarkovski, Sacrificiul este o splendida alegorie despre regasirea spiritualitatii intr-o lume sufocata de valori materiale si violenta. Personajul principal...

    Regia: Andrei Tarkovsky
    12 3
    7.9
  • Un inventator excentric si dogmatic isi vinde casa si isi ia familia in America Centrala pentru a construi o fabrica de gheata in mijlocul junglei. Conflictele cu familia, cu un predicator local si cu natura sunt obstacole mici in calea obsesiei lui.

    Regia: Peter Weir
    9 1
    6.6