Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1986 - pagina 18 din 20

  • The Color of Money (1986)

    Culoarea banilor

    In 1961, in The Hustler, Paul Newman era Fast Eddie Felson, escrocul impielitat cu zambet hatru care poza in jucatorul de biliard incepator, fraierandu-i pe credulii care-i cadeau in plasa. Avizi de castiguri usoare, jucatorii "profesionisti"...

    Regia: Martin Scorsese
    Oscar-uri:
    17 0
    7.0
  • Runaway Train (1986)

    Trenul evadării

    Manny este unul dintre puşcăriaşii cel mai bine păziţi dintr-o închisoare din Alaska. Când află că administratorul vrea să-l omoare, Manny decide să evadeze.

    Regia: Andrei Konchalovsky
    28 2
    7.2
  • Ferris Bueller's Day Off (1986)

    Chiulangiul

    Ferris (Matthew Broderick) este un pusti istet, dar mereu pus pe sotii. Satul de mers la scoala, el decide sa isi ia o zi libera. Prietenii sai cei mai buni, Cameron si Sloane, nu pot decat sa ii urmeze exemplul!

    Regia: John Hughes
    14 2
    7.8
  • The Money Pit (1986)

    Un sac de bani

    Steven Spielberg este producatorul executiv al acestui film care surprinde exaltarile si depresiile unui mariaj modern. Iată, așadar, povestea avocatului de succes Walter (Tom Hanks) si a talentatei muziciene Anna (Shelley Long).

    Regia: Richard Benjamin
    23 1
    6.4
  • Friday the 13th Part VI: Jason Lives (1986)

    Vineri 13: Jason eliberat

    Tommy se duce la mormantul lui Jason pentru a se asigura ca este mort, dar face o greseala si il elibereaza. Acum baiatul trebuie sa-l opreasca pe criminal inca o data si sa il oblige sa ramana acolo unde ii este locul: in mormant.

    Regia: Tom McLoughlin
    13 1
    6.0
  • Big Trouble in Little China (1986)

    Beleaua mare în China mică

    Kurt Russell joacă un sofer de camion dur, a carui viata monotona pe sosele ia brusc o întorsatura supranaturala cand prietena logodnicei sale e rapita. Grabindu-se sa o salveze ajunge într-o lume plina de fapturi bizare.

    Regia: John Carpenter
    22 2
    7.2
  • Sid and Nancy (1986)

    Sid și Nancy

    Filmul este inspirat de povestea adevărată a lui Sid Vicious, basistul legendarei trupe punk The Sex Pistols, și a iubitei lui, Nancy Spungen. Când The Sex Pistols se destramă în urma fatidicului turneu din Statele Unite, Vicious începe o carieră...

    Regia: Alex Cox
    6 0
    7.0
  • The Delta Force (1986)

    Operațiunea Delta Force

    O placuta reintalnire cu popularul actor Chuck Norris, intr-un film de actiune, cu subiect inspirat dintr-un fapt real. Este vorba despre deturnarea unui avion al Companiei aeriene TWA, la Atena, autorii fiind palestinieni extremisti.

    Regia: Menahem Golan
    32 1
    5.6
  • The Fly (1986)

    Musca

    Un om de știință devine jumătate muscă pe parcursul unui experiment ciudat de teleportare. O ziaristă ambițioasă se îndrăgostește de el în timp ce îi urmărea experimentul, se trezește că are sentimente pentru o creatură oribilă...

    Regia: David Cronenberg
    Oscar-uri:
    26 0
    7.6
  • Asterix in Britain (1986)

    Asterix, Obelix si bretonii

    Nastrusnicul Asterix si uriasul sau partener bonom si cam stangaci, Obelix, pornesc intr-o noua misiune cu scopul de a livra un butoi cu un continut de nepretuit. Este vorba de o licoare miraculoasa de origine druida cu puteri supranaturale....

    Regia: Pino Van Lamsweerde
    12 1
    7.1
  • The Golden Child (1986)

    Copilul auriu

    Murphy proneste intr-o misiunie grea pentru a-l salva pe Copilul de Aur, un tanar cu puteri mistice care a fost rapit de un cult ce venereaza diavolul. Trece printr-un adevarat iad si traverseaza Tibetul pentru a intra in posesia unui pumnal sacru.

    Regia: Michael Ritchie
    13 1
    6.0
  • Short Circuit (1986)

    Scurt circuit

    Nr 5 este numele robotului creat de Dr. Cosby in Nova Laboratoires. In timpul unei conferinte, robotul pleaca din laborator si intalneste o fata care ii va demonstra ca este capabil de sentimente umane.

    Regia: John Badham
    14 0
    6.6
  • Raw Deal (1986)

    Misiune periculoasă

    Schwarzenegger, fost politist, locuieste acum retras din trupele FBI intr-o padure, departe de oras! El este reangajat in secret la FBI si primeste o misiune in care trebuie sa se infiltreze in banca celui mai temut mafiot si sa-l predea politiei!

    Regia: John Irvin
    34 2
    5.6
  • The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986)

    Masacrul din Texas 2

    Regia: Tobe Hooper
    3 0
    5.6
  • The Great Mouse Detective (1986)

    Marele șoarece detectiv

    Basil, un Sherlock Holmes rozator, investigheaza rapirea unui fabricant de jucarii si descopera legaturile acestuia cu Profesorul Ratigan.

    Regia: Ron Clements, Burny Mattinson, David Michener
    5 0
    7.1