Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1987 - pagina 19 din 19

  • A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors (1987)

    Coșmar pe strada Ulmilor: Războinicii din vis

    Nancy Thompson este acum adult si, mai mult, psihiatru specializat in terapia viselor. Ea se intalneste cu un grup de copii care au fost vizitati in cosmarurile lor de Freddy Krueger, acelasi demon care i-a bantuit visele in copilarie.

    Regia: Chuck Russell
    17 0
    6.6
  • Spaceballs (1987)

    Bătălia Stelelor

    O comedie in stilul caracteristic al regizorului, a carui satira se indreapta, de data asta, catre filmului lui George Lucas, Razboiul stelelor. Planeta Spaceball incearca sa fure atmosfera pasnicei sale vecine, Druidia.

    Regia: Mel Brooks
    39 0
    7.1
  • Escape from Sobibor (1987)

    Evadarea din Sobibor

    In timpul celui de-al doilea razboi mondial, cei concentrati in lagarele de exterminare puteau spera la supravietuire doar incercand sa evadeze. In cazul celor de la Sobibor, acest lucru era posibil doar daca evadau toti cei 600 de prizonieri.

    Regia: Jack Gold
    39 3
    7.4
  • The Princess Bride (1987)

    Prințesa mireasă

    Cand afla ca nepotul (Fred Savage) sau este bolnav, un bunic grijuliu (Peter Falk) crede ca il poate vindeca citindu-i povesti dintr-o carte care a fost transmisa din generatie in generatie pana la el.

    Regia: Rob Reiner
    41 5
    8.0
  • The Last Emperor (1987)

    Ultimul împărat

    Filmul spune povestea lui Aisin-Gioro Pu Yi, ultimul împărat din dinastia Ching. Încoronat la vârsta de 3 ani, adorat de 500 de milioane de oameni, forțat în final să abdice, Pu Yi sfârșește în obscuritate, un simplu cetățean al Republicii Populare.

    Regia: Bernardo Bertolucci
    Oscar-uri: x 9
    27 0
    7.7
  • Evil Dead II (1987)

    Cartea morților II

    Un sequel și un remake în același timp făcut după originalul Evil Dead. În această parte, un grup de tineri este prins într-o cabană în mijlocul unei păduri. În jurul cabanei există și dă târcoale diavolul care-i înspăimântă, îi atacă și îi posedă.

    Regia: Sam Raimi
    37 1
    7.7
  • RoboCop (1987)

    Detroit - undeva în viitor - este teatrul crimei şi anarhiei şi este condus de o corporaţie mamut. Compania a dezvoltat un uriaş robot de luptă care, din păcate, a scăpat de sub control.

    Regia: Paul Verhoeven
    70 1
    7.6
  • Platoon (1987)

    Plutonul

    Filmul reda povestea unui grup de soldati americani in timp ce patruleaza, lupta si-si pierd viata in razboiul din Vietnam, totul prin ochii unui tanar recrut. „Platoon“ e primul din cele 3 filme regizate de Oliver Stone despre razboiul din Vietnam.

    Regia: Oliver Stone
    Oscar-uri: x 4
    55 3
    8.1
  • Star Trek: The Next Generation (1987)

    Star Trek: Generația Următoare

    Căpitanul este de această dată Jean Luc-Picard, mult mai blând decât Kirk. Noul echipaj al noii nave Enterprise are aceeași misiune: să exploreze lumi noi și noi civilizații și să ajungă acolo unde n-a mai ajuns nimeni...

    Scenariul: Gene Roddenberry
    80 3
    8.7
  • Lethal Weapon (1987)

    Armă mortală

    Filmul prezintă povestea prieteniei care se leagă între doi polițiști, Martin, un alb rebel și cam sărit care se aruncă în tot felul de acțiuni riscante, și Roger, polițist de culoare, familist convins, care încă se gândește că ar fi putut fi medic.

    Regia: Richard Donner
    65 0
    7.6
  • The Untouchables (1987)

    Incoruptibilii

    Regizat de Brian de Palma, filmul este o capodopera ce trebuie vazuta – o realizare glorioasa, teribila, imensa, o descriere a sefilor mafioti care conduceau orasul Chicago in perioada prohibitiei si a oamenilor legii ce au jurat sa-i prinda.

    Regia: Brian De Palma
    Oscar-uri:
    69 3
    7.8
  • Full Metal Jacket (1987)

    Platoșa de oțel

    O privire din două perspective asupra unei singure realități: atrocitățile produse de un razboi ai cărui victime sunt oameni, indiferent de ce parte a baricadei se situează ei

    Regia: Stanley Kubrick
    50 0
    8.3
  • Married... with Children (1987)

    Familia Bundy

    Un serial care a înnebunit SUA și întreaga lume prin modul original în care abordează problemele neobișnuite ale unei familii obișnuite

    Scenariul: Ron Leavitt, Michael G. Moye
    91 4
    8.1
  • Predator (1987)

    Schwarzenegger il interpreteaza pe neinfricatul luptator Dutch Schaefer, trimis de guvernul SUA intr-o jungla plina de capcane dintr-o tara a Americii Centrale, unde trebuie sa salveze niste diplomati americani capturati de o guerila sangeroasa.

    Regia: John McTiernan
    159 1
    7.8
  • Dirty Dancing (1987)

    Dans murdar

    Baby (Jennifer Grey) e o adolescenta de 17 ani, care in fiecare an isi petrece vacanta intr-o tabara de vara la Catskills. Vacanta pare a fi una obisnuita, pana cand atentia lui Baby este atrasa de instructorul de dans Johnny Castle (Patrick Swayze).

    Regia: Emile Ardolino
    Oscar-uri:
    92 2
    7.0