Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1988 - pagina 21 din 22

  • Regia: Alfred Cheung Kin-Ting
    0 0
    6.2
  • Willow (1988)

    În cea mai întunecoasă temniță din castelul reginei Bavmorda (Jean Marsh), o prizonieră dă naștere unui copil. Potrivit unei profeții, copilul acesta urma să fie cel care va pune capăt tiraniei reginei și singurul care va putea salva regatul de la...

    Regia: Ron Howard
    28 5
    7.2
  • Rambo III (1988)

    Colonelul Samuel Trautman, fostul superior al lui John Rambo, este insarcinat sa conduca misiunea menita sa ajute rebelii Mujahedini, care incearca sa opreasca invadarea Afganistanului de catre sovietici.

    Regia: Peter MacDonald
    115 4
    5.8
  • The Unbearable Lightness of Being (1988)

    Insuportabila ușurință de a fi

    Lasa-i pe altii sa se ocupe de lupta pentru libertate si fericire – Praga 1968. Thomas, un celebru chirurg din Praga, cunoscut ca fiind un mare cuceritor, este in cautarea fericirii. Este hotarat sa traiasca fara stresul vreunui compromis si nu ii...

    Regia: Philip Kaufman
    10 2
    7.3
  • Red Heat (1988)

    Febra roșie

    Doi politisti de elita, doi oameni total diferiti ce fac parte din doua culturi total opuse, sunt nevoiti sa colaboreze, impotriva vointei lor, pentru rezolvarea unui complicat caz, chiar in inima mafiei drogurilor.

    Regia: Walter Hill
    79 4
    6.1
  • A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master (1988)

    Un coșmar pe strada Elm 4: Stăpânul visului

    Demonul din vise, Freddy Krueger este resuscitat din trecuta pierdere si trece rapid la actiunile binecunoscute: uciderea altor copii de pe strada Ulmilor. Kristen trebuie sa-si foloseasca abilitatile speciale pentru a-si salva prietena Alice.

    Regia: Renny Harlin
    15 0
    5.6
  • Coming to America (1988)

    Un prinț în America

    Prinţul moştenitor din Zamunda, sătul de viaţa superficială pe care o duce şi de faptul că urmează să se căsătorească cu o femeie pe care nu a văzut-o, pleacă incognito în America, unde intenţionează să-şi găsească sufletul pereche.

    Regia: John Landis
    57 3
    7.1
  • Twins (1988)

    Gemenii

    Un experiment stiintific ratat se finalizeaza prin nasterea a doi gemeni, ale caror vieti decurg complet separat, ei afland unul de existenta celuilalt abia tarziu, la maturitate.

    Regia: Ivan Reitman
    34 0
    6.2
  • A Fish Called Wanda (1988)

    Un pește chemat Wanda

    Wanda din titlu este o femeie foarte atragatoare care isi foloseste farmecele pentru a obtine niste bijuterii furate de iubitul ei, un gangster uns cu toate alifiile. Wanda intentioneaza apoi sa fuga cu marfa impreuna cu Otto, un nebun sadea.

    Regia: John Cleese, Charles Crichton
    Oscar-uri:
    27 1
    7.5
  • Beetlejuice (1988)

    Viață de stafie

    Din cauza unui catelus, proaspat-casatoritii Adam si Barbara Maitland sunt ucisi intr-un accident de masina si ajung in Rai, unde au neplacuta surpriza sa constate ca birocratia e in floare, asa incat au fost inscrisi pe o lunga lista de asteptare.

    Regia: Tim Burton
    Oscar-uri:
    23 2
    7.5
  • Child's Play (1988)

    Jucaria

    Tânărul Andy Barclay primeşte păpuşa pe care şi-a dorit-o dintotdeauna. Ceea ce nu ştie este că păpuşa e vie şi adăposteşte spiritul unui criminal în serie.

    Regia: Tom Holland
    21 0
    6.7
  • Born to Defense (1988)

    Meciul dreptății

    Maestrul artelor martiale Jet Li isi face debutul ca regizor o data cu pelicula "Born to defence". Actiunea se desfasoara in anul 1945, la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, cand Jet, un ofiter in rezerva al armatei chineze se intoarce...

    Regia: Jet Li
    4 0
    5.7
  • Cinema Paradiso (1988)

    Cinema Paradiso

    Nuovo Cinema Paradiso este o dramă italiană în regia lui Giuseppe Tornatore. Filmul îl aduce în lumină pe tânărul Salvatore, poreclit Toto, copilăria și maturizarea acestuia și reflecțiile lui, ca adult, asupra trecutului. Mai mult decât atât,...

    Regia: Giuseppe Tornatore
    Oscar-uri:
    34 2
    8.5
  • Above the Law (1988)

    Deasupra legii

    Steven Seagal este intr-o forma extraordinara in acest thriller nerecomandat cardiacilor. Seagal este Nico Toscani, un fost luptator in Vietnam convertit in politist pe strazile din Chicago care incearca sa anihileze o retea de traficanti

    Regia: Andrew Davis
    48 1
    6.0