Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1989 - pagina 17 din 19

  • Valmont (1989)

    Nimic nu rezista jocului seductiei pus la cale de marchiza de Merteuil si de vicontele de Valmont, un faimos Casanova pregatit sa seduca orice femeie frumoasa.

    Regia: Miloš Forman
    16 0
    7.0
  • Field of Dreams (1989)

    Câmpul de vise

    Ray, un fermier cu vise multe se hotaraste sa transforme un vis in realitate. Pasionat de baseball, el construieste langa casa un teren. Filmul este despre vise, despre curajul de a le pune in practica.

    Regia: Phil Alden Robinson
    16 1
    7.5
  • A trecut exact un an de cand Michael se intorsese sa terorizeze orasul Haddonfield si pe nepoata lui, Jamie Lloyd. Acum el vrea sa se razbune. Micuta Jamie, care isi pierduse abilitatea de a vorbi in urma atacului, poate sa comunice acum prin...

    Regia: Dominique Othenin-Girard
    13 1
    4.9
  • Sea of Love (1989)

    Când dragostea ucide

    Un criminal in serie, cel mai probabil o femeie, pare sa-si aleaga victimele din ziare, de la anunturile matrimoniale, dupa care le ucide in timp ce asculta vechea melodie "Sea of Love".

    Regia: Harold Becker
    24 1
    6.8
  • Casualties of War (1989)

    Ororile războiului

    Regizorul Brian de Palma creeaza o poveste devastatoare si greu de uitat despre zbaterea unui om pentru pastrarea sanatatii si dreptatii in mijlocul haosului razboiului.

    Regia: Brian De Palma
    15 0
    7.1
  • Uncle Buck (1989)

    Unchiul Buck

    Spre deosebire de Bob, fratele sau Buck se situeaza la pol opus: dezordonat, fara serviciu, burlac, innebunit dupa cursele de cai. Iata insa ca, intr-o noapte, Buck este solicitat sa faca pe dadaca nepotilor sai cateva zile.

    Regia: John Hughes
    17 1
    7.1
  • Black Rain (1989)

    Gloanțe și cenusă la Osaka

    Nick, un politist din New York, e banuit de superiori ca ar fi furat o suma dintr-o captura de bani de la traficanti de droguri. Dar Nick are sansa de a-si spala pacatele cand e insarcinat sa-l escorteze in Japonia pe un lider mafiot.

    Regia: Ridley Scott
    27 1
    6.6
  • Ghostbusters II (1989)

    Vânătorii de fantome II

    Descoperirea unui uriaş râu de ectoplasmă, dar şi evidenta reînviere a activităţii spectrale îi obligă pe membrii Ghostbusters să îşi reia activitatea care i-a făcut celebri.

    Regia: Ivan Reitman
    19 1
    6.6
  • Around the World in 80 Days (1989)

    Ocolul Pământului în 80 de zile

    Michael Palin se hotaraste sa urmeze traseul eroului lui Jules Verne, calatorind pe pamant si apa, dar niciodata in aer. Dar curand descopera ca datorita uzitarii din ce in ce mai mult a transportului aerian s-au distrus mijloacele de transport pe...

    Scenariul: Jules Verne
    0 0
    8.6
  • Pet Sematary (1989)

    Cimitirul animalelor

    O familie se mută într-o comunitate liniștită din Maine. După ce pisica familiei este omorâtă de un camion, copilașul lor de numai doi ani pățește același lucru. Un vechi cimitir indian îi va aduce, însă, la viață. Dar cu ce preț?

    Regia: Mary Lambert
    21 5
    6.5
  • Asterix and the Big Fight (1989)

    Asterix și elixirul magic

    Singurul lucru care ii sperie de moarte pe celti este posibilitatea ca, intr-o zi, cerul sa se prabuseasca peste ei. In timpul unei furtuni teribile, fiecare om din satul lui Asterix se gandea la acest lucru. Si cum un ghinion nu vine singur...

    Regia: George Roubicek, Philippe Grimond, David N. Weiss
    15 0
    6.4
  • Police Academy 6: City Under Siege (1989)

    Academia de poliție: Orașul sub asediu

    Absolventii Academiei sunt trimisi sa descopere creierul unei organizatii criminale. Politistii nostri preferati sunt trimisi sa rezolve problemele grave pe care le pune o banda fioroasa din oras, care jefuieste bancile si magazinele de bijuterii.

    Regia: Peter Bonerz
    32 0
    4.4
  • Dangerous Liaisons (1989)

    Legături periculoase

    Filmul regizat de Stephen Frears aduce în prim-plan relaţia dintre frumoasa dar imorala marchiză de Meurteil şi fostul său iubit, cinicul viconte de Valmont.

    Regia: Stephen Frears
    Oscar-uri:
    27 2
    7.6
  • The War of the Roses (1989)

    Războiul familiei Rose

    Barbara si Oliver Rose (Kathleen Turner si Michael Douglas) par a avea o casnicie perfecta. Ei s-au intalnit in urma cu 17 ani, la o licitatie si... a fost dragoste la prima privire.

    Regia: Danny DeVito
    18 2
    6.8
  • Road House (1989)

    Hanul

    Povestea lui Dalton, absolvent de filosofie, dar care-și câștigă existența ca bătăuș, angajat pe bani grei să rezolve diverse cazuri. Într-unul dintre acestea, el trebuie să curețe un local aflat pe un drum de țară, în Missouri

    Regia: Rowdy Herrington
    49 2
    6.7