Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1989 - pagina 19 din 19

  • The Simpsons (1989)

    Familia Simpson

    The Simpsons este un sitcom animat, creat în 1989 de Matt Groening, care prezintă caraghioasele fațete ale unei familii disfuncționale americane

    Scenariul: James L. Brooks, Matt Groening, Sam Simon
    47 3
    8.7
  • Licence to Kill (1989)

    Permis de ucis

    Aflat in vacanta in Florida Keys, agentul 007 urmeaza sa fie cavaler de onoare la nunta unui fost coleg din C.I.A.. In drum spre biserica, Bond e informat de catre paza de coasta ca teroristul Franz Sanchez se afla in Bahamas.

    Regia: John Glen
    40 1
    6.7
  • Poirot (1989)

    O femeie care iubeste si care-si vede iubirea inselata, poate fi foarte periculoasa. Cand insa ea este un om rational, un criminal se poate folosi de aceasta idee preconceputa pentru a scapa basma curata. Noroc insa cu flerul si inteligenta...

    106 1
    8.6
  • Tango & Cash (1989)

    Tango și Cash

    Ray Tango (Stallone) este un politist care lucreaza la departamentul de narcotice al politiei din Los Angeles, umbla numai la costum, conduce un Cadillac, joaca cu mult succes la bursa si vorbeste cu brokerul lui mai mult decat cu propria mama.

    Regia: Andrei Konchalovsky, Albert Magnoli
    44 0
    6.4
  • Glory (1989)

    Gloria

    Shaw a fost ofițerul care s-a oferit să conducă prima companie de soldați afro-americani în timpul Războiului Civil din America. Această companie era formată în mare parte din sclavi evadați și trebuia să curețe drumul pentru "adevărații" soldați.

    Regia: Edward Zwick
    Oscar-uri:
    46 2
    7.8
  • The Abyss (1989)

    Abisul

    In timpul Razboiului Rece, un submarin american este atacat si se scufunda. Echipajul unui petrolier primeste misiunea din partea guvernului de a cerceta cauzele accidentului si de a recupera vasul.

    Regia: James Cameron
    Oscar-uri:
    109 5
    7.5
  • Dead Poets Society (1989)

    Cercul poeților dispăruți

    La sfârșitul anilor ’50, într-o școală de elită din New England un profesor de literatură non-conformist (Robin Williams) își învață elevii să se abată de la litera cărții și să dea frâu liber pasiunilor.

    Regia: Peter Weir
    Oscar-uri:
    23 0
    8.1
  • Cyborg (1989)

    Ciborg

    Dupa ce planeta Pamant a trecut prin cele mai mari dezastre posibile, iar anarhia, foametea si criminalitatea au decimat o parte insemnata a populatiei, o epidemie mortala ameninta sa distruga ceea ce a mai ramas din umanitate.

    Regia: Albert Pyun
    42 4
    5.0
  • National Lampoon's Christmas Vacation (1989)

    Un Crăciun de neuitat

    A venit Craciunul si familia Griswold incepe pregatirile pentru marea sarbatoare. Din pacate, viata nu decurge nici in aceasta perioada a anului, conform planului facut de Clark, sotia lui, Ellen si a celor doi copii ai lor.

    Regia: Jeremiah S. Chechik
    46 2
    7.5
  • Lethal Weapon 2 (1989)

    Armă mortală 2

    Riggs şi Murtaugh sunt pe urmele unui diplomat sud-african care îşi rotunjeşte veniturile din traficul cu droguri. Deşi are informaţii preţioase de la un personaj oarecum dubios, Riggs nu se poate atinge de diplomat, acesta beneficiind de imunitate.

    Regia: Richard Donner
    67 1
    7.3
  • Batman (1989)

    Gotham, un oras intunecat si periculos „protejat” de un departament de politie in mare parte corupt, are mare nevoie de un erou. Acesta apare in persoana lui Batman (Michael Keaton), un personaj misterios ce apare intotdeauna la momentul oportun.

    Regia: Tim Burton
    Oscar-uri:
    39 1
    7.5
  • Kickboxer (1989)

    Șutoboxerul

    Kurt (Van Damme) asista la toate meciurile fratelui sau, Eric, campion SUA la kickboxing. Kurt e martor la cel mai necinstit meci al fratelui sau, in urma caruia ramane paralizat. Dornic de razbunare, Kurt se antreneaza pentru meciul vietii sale.

    Regia: Mark DiSalle, David Worth
    58 1
    6.5
  • The Little Mermaid (1989)

    Mica sirenă

    Ariel, este nemulțumită de viața în mare și curioasă să vadă cum trăiesc oamenii. Colecționeză obiecte omenești împreună cu prietenul ei, Flounder. Ignorând avertismentele, îl salveză într-o seară pe prințul Eric, de care se și îndrăgostește.

    Regia: Ron Clements, John Musker
    Oscar-uri:
    23 1
    7.6
  • Indiana Jones and the Last Crusade (1989)

    Indiana Jones și ultima cruciadă

    "Al treilea si cel mai reusit film din serie ne aminteste, datorita cuplului Ford - Connery, ca adevarata imagine a filmului nu consta, de fapt, in efecte seciale." - Variety Movie Guide - 1993

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    122 3
    8.2