Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1991 - pagina 20 din 22

  • Operation Condor (1991)

    Armura Divină II

    Jackie este un agent folosit in misiunile periculoase, acum are o misiune speciala. Guvernul il insarcineaza sa gaseasca o mare cantitate de aur despre care sunt informatii ca ar fi fost lasata de nazisti in nordul Africii, cu 40 de ani in urma.

    Regia: Jackie Chan
    55 2
    7.2
  • Madame Bovary (1991)

    Doamna Bovary

    Filmul contureaza portretul unei femei – Emma Bovary – sfasiate intre un univers imaginar, idealizat, si realitatea mediocra in care isi duce existenta. Ideea care a guvernat aceasta adaptare este, desi ambitia poate parea nebuneasca.

    Regia: Claude Chabrol
    8 1
    6.6
  • Un lord al drogurilor, Frank White, este eliberat din infama închisoarea Sing-Sing, după câţiva ani petrecuţi pentru trafic de droguri. Se reîntâlneşte cu vechea gaşcă păstorită de criminalul Jimmy Jump, şi cu cele două gărzi de corp, Raye şi...

    Regia: Abel Ferrara
    19 4
    6.9
  • Delicatessen (1991)

    Mâncărurile delicate

    Delicatessen este măcelaria de la parterul unei clădiri, unde administratorul le vinde carne tuturor locatarilor. Numai ca delicatesa care se vinde aici este carne de om. Următoarea victimă este găsită prin intermediul unui anunț la ziar.

    Regia: Marc Caro, Jean-Pierre Jeunet
    12 1
    7.5
  • Harley Davidson and the Marlboro Man (1991)

    Harley Davidson și Marlboro Man

    Harley Davidson (Mickey Rourke), un motociclist dur, şi prietenul lui, cowboy-ul Marlboro află într-o zi că un vechi şi bun prieten de-al lor este pe cale să piardă barul din cauza unor bancheri lacomi.

    Regia: Simon Wincer
    21 0
    6.1
  • Oscar (1991)

    Oscar este o comedie trăsnită în stilul anilor '30 despre un gangster care promite să respecte ultima dorinţă a tatălui său şi, ca atare, trebuie să renunţe la afacerile ilicite şi să apuce calea cea dreaptă.

    Regia: John Landis
    31 1
    6.5
  • My Own Private Idaho (1991)

    Dragoste și moarte în Idaho

    Un film uluitor, o viziune nemaintalnita pana atunci, aceasta drama este centrata pe relatia dintre Mike si Scott, doi tineri care traiesc pe strazi, vand droguri si se vand pe ei insisi, de-a valma, femeilor sau barbatilor.

    Regia: Gus Van Sant
    14 0
    7.0
  • Hook (1991)

    Cârlig

    Ce ar fi daca Peter Pan ar creste? Peter Pan a crescut devenind, la maturitate, un prosper avocat. El isi neglijeaza familia si nu-si intelege copiii, pana in ziua cand ei sunt rapiti de capitanul Hook (Carlig).

    Regia: Steven Spielberg
    23 0
    6.8
  • The Fisher King (1991)

    Regele pescar

    Un fost DJ, împovărat de ani de zile de o teribilă greşeală comisă în timpul unei emisiuni, găseşte izbăvirea când oferă ajutor unui vagabond care a fost una dintre multele victime nevinovate ale greşelii celui dintâi

    Regia: Terry Gilliam
    Oscar-uri:
    15 2
    7.5
  • Hamlet (1991)

    Tragedia printului Hamlet al Danemarcei, care-si razbuna tatal, ucis de uchiul sau Claudiu si de propria lui mama, intr-o impresionanta transpunere cinematografica realizata in nordul Scotiei.

    Regia: Franco Zeffirelli
    20 0
    6.7
  • Cool as Ice (1991)

    Gheață fierbinte

    O inedita intalnire cu doua vedete de culoare, superbul manechin Naomi Campbell si cantaretul Vanila Ice, in postura de actori intr-un film de actiune, din care nu lipseste muzica. Un motociclist care colinda tara ajunge intr-un orasel unde se...

    Regia: David Kellogg
    11 0
    2.9
  • Hudson Hawk (1991)

    Hawkins, cel mai faimos hot din lume, a iesit din inchisoare si e decis sa nu recidiveze. Iata insa ca nu poate rezista santajului pus la cale de un cuplu de ultra bogati, care vor sa fure pentru ei trei obiecte create de Leonardo da Vinci.

    Regia: Michael Lehmann
    34 1
    5.7
  • Star Trek VI: The Undiscovered Country (1991)

    Star Trek VI: Tărâmul Nedescoperit

    Enterprise conduce o luptă pentru pace, în cea mai spectaculoasă aventură Star Trek a tuturor timpurilor! După ani întregi de războaie, Federația și Imperiul Klingonian se pregătesc pentru discuții de pace.

    Regia: Nicholas Meyer
    39 1
    7.2
  • Bugsy (1991)

    Filmul redă aventuroasa poveste a lui Benjamin Siegel, mai popular sub porecla de Bugsy, care în anii '30 domina întreaga Coastă de Vest şi dorea să construiască o metropolă a jocurilor de noroc în plin deşert

    Regia: Barry Levinson
    Oscar-uri:
    17 0
    6.8
  • Father of the Bride (1991)

    Tatăl miresei

    Tema tatalui hartuit de gandul ca fiica sa nu mai este un copil, ci doreste sa se casatoreasca. Cand parintii afla ca vor fi bunici, problemele se complica si mai mult. Dar stupoarea lor este fara margini, cand descopera ca vor fi din nou parinti!

    Regia: Charles Shyer
    15 1
    6.5