Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1991 - pagina 21 din 22

  • The Butcher's Wife (1991)

    Soția măcelarului

    Când măcelarul din Greenwich Village, Leo Lemke, revine din nordul Californiei, abia așteaptă să facă paradă cu noua lui achiziție: o soție frumoasă, care este și clarvăzătoare, pe nume Maria (Demi Moore).

    Regia: Terry Hughes
    11 1
    5.4
  • Highlander II: The Quickening (1991)

    Nemuritorul II: Momentul întâlnirii

    Acesta este al doilea film de cinema cu Nemuritorul interpretat de Christopher Lambert, iar critica de specialitate il considera cel mai bun dintre cele trei.

    Regia: Russell Mulcahy
    42 2
    4.2
  • Thelma & Louise (1991)

    Thelma și Louise

    Louise e chelnerită într-un fast-food și e supărată din cauza prietenului ei, Jimmy, care este mereu pe drumuri, plecat în concerte în zone îndepărtate ale țării. Thelma este căsătorită cu Darryl, căruia i-ar plăcea ca soția sa să stea la cratiță.

    Regia: Ridley Scott
    Oscar-uri:
    32 1
    7.6
  • Backdraft (1991)

    Focul ucigaș

    Doi frati continua traditia de familie ca pompieri în Chicago. Dar, odata cu o serie de incendii provocate cu buna stiinta, cei doi trebuie sa treaca peste neintelegerile care ii despart pentru a deslusi misterul care pluteste in jurul incendiilor.

    Regia: Ron Howard
    27 2
    6.7
  • The Addams Family (1991)

    Familia Addams

    Este momentul să faceți cunoștință cu familia Addams, o comedie realizată pe baza cărții Familia Addams. Îi veți întâlni pe blândul Gomez, un împătimit al trabucelor, pe îngrozitoarea sa soție, Morticia și pe cei doi drăcușori de copii, Wednesday...

    Regia: Barry Sonnenfeld
    27 0
    6.9
  • Cape Fear (1991)

    Promontoriul groazei

    Un deţinut este eliberat după o pedeapsă pe care consideră că nu o merita. Familia procurorului care l-a închis, una liniştită, devine ţinta răzbunării infractorului. Soţia, fiica şi chiar câinele casei devin victimele unei crunte terori psihologice.

    Regia: Martin Scorsese
    41 4
    7.3
  • Boyz n the Hood (1991)

    Băieții din cartier

    Filmul urmareste viata a trei barbati tineri care trăiesc în ghetoul Crenshaw din Los Angeles.

    Regia: John Singleton
    17 0
    7.8
  • Testoasele afla de unde provine acea substanta care le-a facut atat de mari. Din nefericire afla si Shredder si incearca sa o foloseasca in favoarea lui. Si de aceasta data testoasele trebuie sa se lupte ca adevarate ninja.

    Regia: Michael Pressman
    16 1
    6.0
  • JFK (1991)

    Un amestec de dovezi clare și speculație despre moartea președintelui Statelor Unite, John F. Kennedy pe 22 noiembrie 1963. Un avocat din New Orleans, Jim Garrison, redeschide dosarul și analizează foarte critic probele și concluziile F.B.I.-ului.

    Regia: Oliver Stone
    Oscar-uri:
    39 0
    8.0
  • The Hitman (1991)

    Asasinul mafiei

    După ce supravieţuieşte unei tentative de asasinat comisă de fostul lui partener, ofiţerul Cliff Garrett (Chuck Norris) pune la cale un plan elaborat de răzbunare, infiltrându-se în lumea crimei sub acoperirea unui asasin plătit

    Regia: Aaron Norris
    15 0
    5.3
  • Return to the Blue Lagoon (1991)

    Întoarcerea în laguna albastră

    La sfârșitul secolului trecut, Sarah Hargrave (Lisa Pelikan), văduva unui preot, călătorește cu un vapor din Tahiti către San Francisco împreună cu fetița ei de 1 an, Lilli.

    Regia: William A. Graham
    23 2
    5.2
  • Point Break (1991)

    La limita extremă

    O bandă de hoți atacă o bancă purtând pe fețe măștile unor foști președinți: Reagan, Carter, Nixon, Johnson. Pentru a obține informații și pentru a anihila banda, FBI-ul îl infiltrează în banda de hoți, pasionați de surf, pe tânărul agent Johnny Utah

    Regia: Kathryn Bigelow
    59 1
    7.3
  • Robin Hood: Prince of Thieves (1991)

    Robin Hood: Prințul hoților

    Povestea lui Robin Hood e o legendă care a supraviețuit 800 de ani și a generat câteva încarnări memorabile pe marile ecrane. Acum, eroul popular se întoarce sub trăsăturile lui Kevin Costner, pentru a se confrunta cu ticălosul prefect al Nottingham.

    Regia: Kevin Reynolds
    40 2
    6.9
  • Double Impact (1991)

    Dublu impact

    Despărțiți la naștere printr-un concurs de împrejurări soldat cu moartea părinților, gemenii Alex și Chad își urmează fiecare calea. Primul e acum instructor de karate și duce o viață ușoară, iar al doilea e un cunoscut contrabandist din Hong Kong.

    Regia: Sheldon Lettich
    52 0
    5.6
  • Lionheart (1991)

    Inimă de leu

    Lyon Gaultier dezerteaza din Legiunea Straina. Sosit in State, el isi gaseste fratele pe moarte si pe sotia acestuia fara suficienti bani pentru a-l trata. Pentru a pune mana pe banii necesari, Lyon decide sa ia parte la o serie de lupte clandestine.

    Regia: Sheldon Lettich
    53 2
    6.2