Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1992 - pagina 11 din 21

  • Stay Tuned (1992)

    Frecvențe periculoase

    Roy si Helen Knable au probleme. Roy a devenit un telespectator inrait si Helen detesta acest lucru. Dupa o cearta mai serioasa, Spike, un dracusor neastamparat, ii ofera lui Roy cel mai sofisticat sistem de satelit. Fara sa-si dea seama ca-si...

    Regia: Peter Hyams
    7 0
    6.3
  • A League of Their Own (1992)

    Liga feminină de baseball

    In timp ce al Doilea Razboi Mondial era in plina desfasurare, unul dintre putinii barbati neincorporati, Jimmy Dugan, cam betivan, dar cu un suflet mare, pune pe picioare o echipa de baseball formata numai din femei, asumandu-si functia de manager.

    Regia: Penny Marshall
    16 0
    7.3
  • Indochine (1992)

    Indochina

    Pe fundalul colonizării Indochinei de către francezi, o complicată poveste de dragoste în care sunt implicate trei persoane: o proprietară de plantaţie, fiica sa adoptivă şi un tânăr ofiţer. Poezia echilibrează însolitul amalgam de idilic şi politic.

    Regia: Régis Wargnier
    Oscar-uri:
    12 2
    7.0
  • Tom and Jerry: The Movie (1992)

    Tom și Jerry - filmul

    Un nou oras, noi provocarii pentru Tom si Jerry. Povestea urmareste doua fire epice: incercarea de a ajuta o fetita bolnava si lupta impotriva unor impresari care urmaresc obtinerea de foloase, pe spatele celor doua personaje.

    Regia: Phil Roman
    3 1
    5.4
  • Wuthering Heights (1992)

    La răscruce de vânturi

    Filmul este prima adaptare cinematografică a romanului semnat de Bronte în care este prezentată povestea a două familii de-a lungul a două generaţii a căror viaţă şi avere se întrepătrund într-o reţea dominată de relaţia dintre Heathcliff şi Cathy.

    Regia: Peter Kosminsky
    12 1
    6.6
  • White Sands (1992)

    Nisipuri albe

    Ray Dolezal, seriful unui mic orasel din sud-vest, descopera in desert un cadavru ce avea un pistol in mana si o servieta cu 500 de mii de dolari aruncata langa el. Crima? Sinucidere? Ray isi paraseste sotia si renunta la slujba si isi asuma...

    Regia: Roger Donaldson
    17 0
    6.0
  • Twin Peaks: Fire Walk with Me (1992)

    Twin Peaks - Ultimele 7 zile din viața Laurei Palmer

    Fobiile lui Lynch se concretizează în Twin Peaks. Ceea ce se vede ne înfricoşează tocmai în momentul în care credem că va apărea exact ridicola cotidianitate

    Regia: David Lynch
    18 3
    7.3
  • White Men Can't Jump (1992)

    Albii nu pot sări

    Doi escroci - unul alb şi altul negru - fac echipă şi păcălesc jucătorii de baschet de pe terenurile de cartier din L.A. Unul este un familist care vrea să-şi plătească facturile, celălalt este un împătimit al pariurilor.

    Regia: Ron Shelton
    20 0
    6.8
  • Look Who's Talking (1992)

    Uite cine vorbește

    O contabila ramane insarcinata cu iubitul ei casatorit, care refuza sa-si asume responsabilitatea. Lasata de una singura, ea se imprieteneste cu un sofer de taxi cu inima mare care o duce in graba la spital, atunci cand se declanseaza contractiile.

    Regia: Amy Heckerling
    17 0
    5.9
  • Strictly Ballroom (1992)

    Dansuri de societate

    Dansatorul profesionist Scott Hastings e pe punctul de a face un pas riscant in cariera sa, acceptand ca partenera pe novicea Fran, spre stupoarea parintilor lui. In aceasta lume cu multa stralucire, dar si multe rivalitati, faptul ca Scott face...

    Regia: Baz Luhrmann
    4 0
    7.2
  • The Hand That Rocks the Cradle (1992)

    Mâna care împinge leagănul

    Regizat de un expert în domeniu, Curtis Hanson, filmul deapănă cu mult suspans povestea unei femei pe nume Peyton Flanders (Rebecca De Mornay) a cărei existenţă normală este răvăşită de sinuciderea soţului său

    Regia: Curtis Hanson
    8 1
    6.7
  • Sister Act (1992)

    Spectacolul măicuțelor

    Deloris are o relaţie cu mafiotul Vince. Cariera ei de cântăreaţă nu are viitor, iar Vince nu vrea să divorţeze pentru ea. Decide să se desparta de el, dar e martora unei crime comandate de el. Cere ajutorul politiei, care o ascunde la o manastire.

    Regia: Emile Ardolino
    22 0
    6.5
  • Deewana (1992)

    Regia: Raj Kanwar
    5 0
    6.7
  • Raju Ban Gaya Gentleman (1992)

    Visul unui gentleman

    Atunci cand Sapna, fiica sefului lui, se indragosteste de Raju, viata lui se complica.

    Regia: Aziz Mirza
    3 0
    6.7
  • Belle Epoque (1992)

    The Age of Beauty

    Actiunea acestei comedii romantice se petrece in anul 1931, cand Fernando, un tanar soldat dezertor este adapostit in casa unui fermier. Acesta are 4 fete, iar tanarul se indragosteste de toate, lucru care starneste tot felul de incurcaturi.

    Regia: Fernando Trueba
    Oscar-uri:
    13 0
    7.1