Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1992 - pagina 18 din 21

  • Boomerang (1992)

    Bumerangul

    Marcus este angajat al unei companii de publicitate. Viata profesionala plina de succes este completata de o viata personala cel putin la fel de activa, cuceririle sale fiind dese si lipsite de interes si stabilitate.

    Regia: Reginald Hudlin
    10 0
    5.6
  • The Young Indiana Jones Chronicles (1992)

    Aventurile tânărului Indiana Jones

    Scenariul: George Lucas
    5 0
    7.2
  • Howards End (1992)

    Întoarcere la Howards End

    Dupa ce primeste mostenire averea colosala a unei bogatase cu care se imprietenise dezinteresat, o femeie de conditie sociala medie produce un adevarat cutremur in rigida aristocratie edwardiana de la inceputul secolului trecut.

    Regia: James Ivory
    Oscar-uri:
    26 2
    7.4
  • Of Mice and Men (1992)

    Oameni și șoareci

    George şi Lennie, doi tineri fără căpătâi, încearcă să-şi construiască un viitor în America, muncind acolo unde se iveşte posibilitatea. Lucrurile sunt îngreunate de faptul că Lennie este retardat şi puţini sunt aceia care îl primesc să lucreze.

    Regia: Gary Sinise
    23 0
    7.5
  • Romper Stomper (1992)

    Confruntarea

    Nazistii din Melbourne isi varsa furia pe localnicii vietnamezi pentru ca li se pare ca acestia ar ameninta puritatea rasiala. In cele din urma vietnamezii decid sa ia masuri, ii infrunta pe nazisti si reusesc sa-i puna pe fuga. O femeie...

    Regia: Geoffrey Wright
    4 1
    6.8
  • Sneakers (1992)

    Cutia neagră

    Martin(Robert Redford) este capul unui grup de faimosi pirati ai computerelor urmariti de FBI pentru fraude informatice. Echipa lui Bishop este angajata de catre o agentie guvernamentala sa fure de la un matematician genial o cutie neagra.

    Regia: Phil Alden Robinson
    21 0
    7.1
  • The Lover (1992)

    Amantul

    Vietnamul francez, 1929. O tânără dintr-o familie cu probleme financiare se întoarce acasă. Pe drum, cunoaște un chinez bogat. Între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste care depășește barierele de rasă și cultură... Povestea sensibilă,...

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    32 5
    6.8
  • Patriot Games (1992)

    Jocurile patriotice

    Jack Ryan, agent secret și fost analist CIA, pleacă în vacanță la Londra împreună cu soția și fiica. Dându-și întâlnire cu familia în fața Palatului Buckingham, Ryan este prins în mijlocul unui atac terorist asupra lordului Holmes.

    Regia: Phillip Noyce
    38 0
    6.8
  • The Cutting Edge (1992)

    Marginea tăioasă

    O patinatoare cu foarte bune perspective in cariera este foarte aproape sa-si rateze sansa din cauza personalitatii sale care ii alunga toti partenerii. Ultima optiune a antrenorului este un tanar hocheist.

    Regia: Paul Michael Glaser
    8 0
    6.9
  • Stop! Or My Mom Will Shoot (1992)

    Stai, că trage mama!

    Sergentul Joe Bomowski e un politist dedicat profesiei. Insa venirea mamei sale Tutti, o femeie energica si acaparatoare, il pune pe Joe in situatii de-a dreptul penibile, pentru ca oriunde se duce si orice caz are de rezolvat, ea e pe urmele sale.

    Regia: Roger Spottiswoode
    24 0
    4.4
  • Damage (1992)

    Pasiune fatala

    Unul din membrii de vaza ai Parlamentului englez se indragosteste de logodnica fiului sau, iar relatia lor se transforma intr-o pasiune obsesiva care, nu numai ca ii distruge pe amandoi, ci le provoaca mult rau si celor din preajma.

    Regia: Louis Malle
    8 2
    6.7
  • Shivanaga (1992)

    Regia: K.S.R. Das
    3 0
  • Candyman (1992)

    Helen Lyle este o studentă care hotărăşte să scrie o teză despre mituri şi legende locale. În acest scop, vizitează o zonă a oraşului natal, unde aude legenda lui Candyman, un bărbat cu un cârlig în locul mâinii drepte, care apare când îi spui...

    Regia: Bernard Rose
    14 3
    6.7
  • Hellraiser III: Hell on Earth (1992)

    Hellraiser 3: Iadul pe pământ

    Cutia-puzzle isi continua calatoria: de la spitalul psihiatric unde a fost internata Kirsty Cotton, ajunge la o galerie de arta si apoi la proprietarul unui club de noapte a carui prietena Terri, dupa ce aduce la spital o victima a acesteia, o...

    Regia: Anthony Hickox
    17 1
    5.5
  • Dead Alive (1992)

    Regia: Peter Jackson
    7 0
    7.5