Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1992 - pagina 19 din 21

  • Twin dragons (1992)

    Doi frati gemeni, separati la nastere, ajung unul pianist la New York si altul gangster in Hong Kong. Cand pianistul calatoreste la Honk Kong pentru un concert, cei doi sunt confundati unul cu celalat.

    Regia: Ringo Lam, Tsui Hark
    12 1
    6.4
  • Chaplin (1992)

    Filmul este biografia lui Charlie Chaplin. Suntem introduși în viața și munca sa de la începutul carierei sale în Anglia, până la marele său succes dobândit în America.

    Regia: Richard Attenborough
    22 0
    7.5
  • Scenariul: Yoshihiro Togashi
    1 0
    8.5
  • Glengarry Glen Ross (1992)

    Totul de vânzare

    Naomi, o tânără pianistă din Tel Aviv, vrea să înceapă o nouă viață la Ierusalim. Dar singurul apartament pe care și-l poate permite să-l închirieze este în zona predominant ortodoxă unde este obligată să se conformeze la stilul rigid de viață.

    Regia: James Foley
    21 1
    7.7
  • Mistress (1992)

    Amanta

    Sa scrii un scenariu de film este greu. Dar sa gasesti un finantator la Hollywood poate fi si mai greu, pentru ca acestia au amante care doresc sa joace toate rolul principal, pentru ca toti vor sa-si impuna ideile de „imbunatatire” a scenariului...

    Regia: Barry Primus
    3 1
    5.4
  • Dragon Ball Z: Gekitotsu!! 100-oku Power no Senshi-tachi (1992)

    Doragon booru Z 6: Gekitotsu! Hyakuoku pawâ no senshi

    Regia: Daisuke Nishio
    0 0
    6.9
  • Chamatkar (1992)

    Un profesor de la țară și fantoma unui bărbat ucis, ambii trădați de cei apropiați, își unesc forțele pentru a se ajuta reciproc.

    Regia: Rajiv Mehra
    0 0
    6.5
  • Year of the Comet (1992)

    Anul cometei

    Dupa ce este descoperita o sticla de vin extrem de rara, imbuteliata in perioada in care cometa Halley a fost observata prima oara, Margaret Harwood (Penelope Ann Miller) este trimisa sa o recupereze, pentru a fi vanduta ulterior la o licitatie.

    Regia: Peter Yates
    3 0
    5.8
  • Passenger 57 (1992)

    Pasagerul 57

    Tensiune la inaltime in acest film al carui subiect urmareste un joc periculos de-a soarecele si pisica intre un terorist si un expert in actiuni antiteroriste

    Regia: Kevin Hooks
    26 1
    5.9
  • Juice (1992)

    Patru prieteni sunt la limita de a fi în afara legii, până când vine acel moment când îşi iau inima în dinţi şi o iau de-a dreptul la fugă.

    Regia: Ernest R. Dickerson
    4 2
    7.0
  • Beethoven (1992)

    Beethoven - un câine puțin prea mare

    O placuta comedie, pentru intreaga familie. Dintr-un magazin cu animale de casa, doi hoti fura victime pentru sadice experimente medicale. Un catelus reuseste sa evadeze din camioneta si se strecoara nebagat in seama pana intr-un cartier periferic.

    Regia: Brian Levant
    16 0
    5.7
  • Forever Young (1992)

    Pururea tânăr

    In urma unui experiment, un pilot de incercare (Mel Gibson) se trezeste peste 50 de ani si constata ca timpul a stat in loc pentru el. Sau poate ca dragostea a stat in loc pentru el...

    Regia: Steve Miner
    38 2
    6.3
  • Far and Away (1992)

    Departe, departe

    Coasta vesticã a Irlandei, anul 1892. Joseph (Cruise), un arendas sãrac, e hotãrât sã-l tragã la rãspundere pe mosierul nedrept. În loc de asta, se trezeste în compania fiicei mosierului, Shannon (Kidman), în drum spre America, în cãutarea de pãmânt.

    Regia: Ron Howard
    48 0
    6.6
  • Malcolm X (1992)

    Malcolm X, faimosul lider afro-american, al cărui tată, preot, a fost ucis de Ku Klux Klan, devine gangster și ajunge la închisoare. Aici descoperă religia musulmană. Când iese din închisoare, începe să predice învățăturile lui Elijah Muhammad.

    Regia: Spike Lee
    23 1
    7.7
  • My Cousin Vinny (1992)

    Vărul meu Vinny

    Doi tineri aflati in vacanta sunt arestati si acuzati de crima. Disperati, aflati departe de casa, cei doi incearca sa gaseasca o solutie. Pentru a iesi din incurcatura, unul dintre ei apeleaza la un var – Vinny, despre care stie ca este avocat.

    Regia: Jonathan Lynn
    Oscar-uri:
    36 1
    7.6