Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1993 - pagina 23 din 24

  • Gettysburg (1993)

    Regia: Ronald F. Maxwell
    18 3
    7.6
  • Addams Family Values (1993)

    Valorile familiei Addams

    Dupa ce Morticia (Anjelica Huston) da nastere celui de-al treilea copil al familiei Addams, Pubert, ceilalti doi copii, Pugsley (Jimmy Workman) si Wednesday (Christina Ricci), pun la cale o sumedenie de planuri pentru a-l ucide pe micul lor fratior.

    Regia: Barry Sonnenfeld
    17 1
    6.8
  • A Perfect World (1993)

    O lume perfectă

    Butch Haynes, un evadat periculos, a luat ostatic un baietel (T.J. Lowther, intr-un remarcabil debut), care ajunge sa-l vada in Butch pe tatal pe care nu l-a avut niciodata.

    Regia: Clint Eastwood
    33 1
    7.5
  • Teenage Mutant Ninja Turtles III (1993)

    Țestoasele Ninja 3

    Cele 4 testoase se intorc in timp in vremea legendarilor samurai in Japonia medievala, unde se vor antrena pentru a deveni parte a acestui grup de luptatori stravechi si pentru a proteja aceste locuri sacre.

    Regia: Stuart Gillard
    14 1
    4.8
  • The Fugitive (1993)

    Evadatul

    Inspirat din serialul cu același nume, în vogă în anii '60, filmul „Evadatul” aduce în fața telespectatorilor povestea doctorului Richard Kimble care, deși este complet nevinovat, este arestat și condamnat pentru uciderea sângeroasă a soției sale.

    Regia: Andrew Davis
    Oscar-uri:
    60 0
    7.8
  • Tombstone (1993)

    Piatra de mormânt

    Fostul avocat Wyatt Earp, cei doi frati ai sai si prietenul Doc se reunesc in orasul Tombstone, cu speranta de a duce aici o viata linistita. Dar oraselul incepe sa fie terorizat de o banda de raufacatori...

    Regia: George P. Cosmatos, Kevin Jarre
    51 2
    7.8
  • Hard Target (1993)

    Ținta dificilă

    Chance Bordeaux (Jean Claude Van Damme) este un marinar dur care isi cauta de lucru in New Orleans, un oras unde necazurile se tin lant. Politia nu mai face fata problemelor cu care se confrunta orasul si anarhia pare sa cuprinda metropola.

    Regia: John Woo
    76 2
    6.2
  • Philadelphia (1993)

    Un avocat de culoare homofob e forțat să-și înfrunte prejudecățile, atunci când acceptă să apere un client bolnav de SIDA împotriva firmei care l-a concediat.

    Regia: Jonathan Demme
    Oscar-uri:
    33 3
    7.7
  • Hot Shots! Part Deux (1993)

    Formidabilul: Partea a doua

    Pentru că iubita îl părăsește, Topper Harley se retrage la o mănăstire. Liniștea și meditația îi sunt întrerupte de vizita unei femei, agent CIA, care îi solicită sprijin pentru eliberarea prietenului și fostului șef, Denton Walters, luat prizonier.

    Regia: Jim Abrahams
    68 1
    6.6
  • Groundhog Day (1993)

    Ziua cârtiței

    Connors, meteorolog de serviciu, este trimis să relateze de pe teren, dintr-un cătun obscur în atenţie o dată pe an, de „Ziua Cârtiţei”. Pentru că a făcut acelaşi lucru în ultimii 4 ani, Phil nu face niciun efort să-şi mascheze nemulţumirea.

    Regia: Harold Ramis
    53 0
    8.0
  • Predator 2 (1993)

    Anul 1997. Locotenentul detectiv Mike Harrigan impreuna cu intreaga politie au declarat razboi deschis traficantilor de droguri si bandelor de criminali viciosi din jungla urbana a Los Angeles-ului.

    Regia: Stephen Hopkins
    95 0
    6.3
  • Demolition Man (1993)

    Demolatorul

    1996, Los Angeles. John Spartan, "demolatorul", il vaneaza cu disperare pe periculosul psihopat Simon Phoenix. Pentru ca sunt mai violenti decat media, cei doi vor fi capturati si adanciti intr-un somn criogenic ce va dura pana in 2032.

    Regia: Marco Brambilla
    67 2
    6.7
  • True Romance (1993)

    Iubirea adevărată

    De ziua lui, Clarence (Christian Slater) cunoaste o fata (Patricia Arquette) si se indragostesc unul de celalalt. Insa, la momentul confesiunilor, afla ca intalnirea lor nu a fost o intamplare, ea fiind o prostituata platita de seful lui. Pentru...

    Regia: Tony Scott
    42 5
    7.9
  • Cliffhanger (1993)

    Luptă la înălțime

    Pentru a-și depăsi limitele, Gabe încearcă să escaladeze un "pervaz" montan la o altitudine de 800 de metri. Din cauza echipamentului, Gabe cade și este grav rănit. După aproape un an, Gabe este contactat pentru o misiune de salvare în aceeași zonă.

    Regia: Renny Harlin
    55 2
    6.5
  • The Nightmare Before Christmas (1993)

    Coșmarul dinainte de Crăciun

    Plecând din orașul Halloween, Regele Dovleac dă, din greșală, peste intrarea în orașul Crăciunului și este atât de impresionat încât hotărăște să-l răpească pe Moș Crăciun și să împartă darurile în locul acestuia.

    Regia: Henry Selick
    34 2
    7.9