Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1994 - pagina 10 din 24

  • Once in a Lifetime (1994)

    O dată în viață

    O poveste despre speranta pierduta si curajul regasit. De Craciun, o scriitoare celebra e grav accidentata pe cand traversa o strada si e internata, in stare critica. Pe patul spitalului, Daphne Fields se intoarce in timp, rememorand trecutul.

    Regia: Michael Miller
    1 1
    6.1
  • A Christmas Romance (1994)

    Poveste de Craciun

    Julia (Olivia Newton John) locuieste intr-o zona de munte, impreuna cu cele doua fetite ale sale. Chiar in preajma Craciunului, primeste o vizita neasteptata de la Brian Harding (Gregory Harrison), care o informeaza ca va trebui sa-si paraseasca...

    Regia: Sheldon Larry
    1 1
    6.2
  • Twin Sitters (1994)

    Gemeni contra gemeni

    Regia: John Paragon
    1 0
    5.9
  • Freefall (1994)

    Pretul pasiunii

    Katy este unul dintre cei mai buni fotografi din lume. Ea este specializata in imortalizarea peisajelor salbatice si a vietatilor rare. Cand primeste sarcina sa se deplaseze intr-o regiune neexplorata din Africa pentru a fotografia o pasare...

    Regia: John Irvin
    1 0
    4.6
  • Men of War (1994)

    Bărbați de război

    Nick (Dolph Lundgren) este liderul unui grup de mercenari angajati sa determine populatia unei insule din Pacificul de Sud sa le cedeze pamantul care ascunde comori fabuloase. Mercenarii ajung pe insula, insa localnicii nu vor sa cedeze locurile.

    Regia: Perry Lang
    17 0
    5.6
  • Blue Sky (1994)

    Cer albastru

    Sotia unui capitan al armatei americane, un specialist care nu este de acord cu testele nucleare, are o aventura cu superiorul acestuia, comandantul unei baze militare din Alabama.

    Regia: Tony Richardson
    Oscar-uri:
    9 0
    6.4
  • Main Khiladi Tu Anari (1994)

    Eu sunt expert, tu ești începător

    Un ofițer de poliție din Bombay caută răzbunare atunci când fratele său este ucis de un personaj puternic al lumii interlope.

    Regia: Sameer Malkan
    7 0
    6.5
  • Blink (1994)

    Imaginea crimei

    Emma este o tânără oarbă căreia, în urma unei operaţii extrem de complexe, îi este redată vederea, dar care, o dată cu această operaţie începe să se confunte cu diverse probleme. O serie de crime şi de violuri încep să aibă loc, iar victimele sunt...

    Regia: Michael Apted
    6 1
    6.2
  • Hercules in the Maze of the Minotaur (1994)

    Hercule în labirintul minotaurului

    Hercule duce o viata linistita alaturi de sotia si copiii sai, insa duce dorul aventurilor de demult. Astfel ca, atunci cand un tanar ii cere ajutorul ca sa distruga monstrul ce ameninta vietile locuitorilor, nu ezita sa porneasca la drum.

    Regia: Josh Becker
    3 0
    6.0
  • Who Am I to You? (1994)

    Cine sunt eu pentru tine?

    Rajesh este un burlac admirat. Familia doreste ca el sa se insoare cu Pooja, iar el accepta propunerea. Cele doua familii incep planul. La petrecere, fratele mai mic al lui Rajesh o cunoaste pe sora mai mica a lui Pooja si se indragosteste nebuneste.

    Regia: Sooraj Barjatya
    1 0
    7.5
  • The Counterfeit Contessa (1994)

    Contesa travestită

    Gina Nardino, o tanara vanzatoare, se indragosteste pana peste urechi de Sinclair, un tanar bogat, cu o reputatie de Don Juan. Dupa o serie de intamplari ciudate si pline de haz, Gina reuseste sa il impresioneze pe barbatul viselor ei, dandu-se...

    Regia: Ron Lagomarsino
    1 1
    6.2
  • Filmul prezintă aventurile lui Hercule și povestea întâlnirii dintre el și Deianeira, cea care avea să-i devină soție. Cei doi călătoresc împreună pentru a reda lumii focul luat de răzbunatoarea Hera.

    Regia: Doug Lefler
    2 0
    6.4
  • 71 Fragments of a Chronology of Chance (1994)

    71 de fragmente dintr-o cronologie a unui incident

    Filmul pornește de la rememorarea experiențelor unui tânăr, aflat în centrul acțiunii filmului. Acesta își pierde echilibrul psihic, iar filmul devine un eseu despre lipsa de comunicare, despre nepăsarea umană și despre violență...

    Regia: Michael Haneke
    1 0
    7.2
  • My Father the Hero (1994)

    Tatal meu e un erou

    Ca sa rascumpere anii in care nu si-a mai vazut fiica, Andre (Gerard Depardieu) se gandeste sa ii ofere o vacanta de vis in Caraibe.

    Regia: Steve Miner
    4 0
    5.5
  • Hercules in the Underworld (1994)

    Hercule pe lumea cealaltă

    Cand Hercule credea ca poate duce o viata linistita alaturi de sotia si copiii sai, primeste vizita Iolei, care il roaga sa ii salveze satul si pe locuitorii acestuia de la nenorocire: o prapastie cascata spre Infern ameninta vietile satenilor.

    Regia: Bill L. Norton
    3 0
    6.5