Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1994 - pagina 10 din 21

 • The Madness of King George (1994)

  Nebunia regelui George

  Suntem in Anglia anului 1788, iar George al III-lea (Nigel Hawthorne) la varsta de 50 de ani, pare ca a luat-o razna. Dupa 30 de ani de monarhie, regele care a fost un om dedicat familiei si in egala masura Angliei, are un comportament bizar.

  Regia: Nicholas Hytner
  Oscar-uri:
  10 1
  7.2
 • Milk Money (1994)

  Iubire de probă

  Dupa ce se imprieteneste cu o prostituata sufletista, interpretata de Melanie Griffith, un pusti de 12 ani e hotarat sa o „cupleze” cu tatal lui, vaduv de mai multi ani. Manevra tine si cei trei incearca sa convietuiasca o zi si o noapte, de proba.

  Regia: Richard Benjamin
  5 1
  5.6
 • Nowhere to Run (1994)

  Fără scăpare

  Van Damme îşi croieşte drum cu pumnii către inima unei văduve aflate în pericol. El joacă rolul unui deţinut evadat care renunţă la planurile proprii de a-şi continua fuga cu avionul pentru a împiedica un latifundiar avar să fure ferma tinerei femei.

  Regia: Robert Harmon
  25 0
  5.7
 • Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (1994)

  Un polițist cu explozie întârziată 33 și o treime: Insulta finală

  Dupa isteria provocata de The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (1988) si Naked Gun: The Smell of Fear (1991), politistul Frank Drebin a crezut ca poate sta linistit la pensie, dar iata ca a fost convins sa mai indeplineasca o misiune.

  Regia: Peter Segal
  29 0
  6.5
 • Prêt-à-Porter (1994)

  Pret-a-Porter: Crimă în lumea modei

  In martie 1994, corifeii modei internationale aterizeaza pe aeroportul Roissy din Paris, pentru a participa la saptamana modei, cu toata pleiada de evenimente mai mici sau mai mari pe care le implica o asemenea manifestare. Reporteri,...

  Regia: Robert Altman
  6 0
  5.2
 • Rose Red (1994)

  Regia: Simon Pummell
  0 1
  6.5
 • The Specialist (1994)

  Specialistul

  Ray (Stallone) e un fost expert in bombe si explozibili ai CIA. El lucreaza acum pe cont propriu, indeplinind misiuni delicate, dar bine platite. May Munro (Sharon Stone) il angajeaza pentru a-i distruge pe cei care i-au ucis parintii cand era mica.

  Regia: Luis Llosa
  48 0
  5.6
 • The Swan Princess (1994)

  Prințesa Lebădă

  Regia: Richard Rich
  8 0
  6.5
 • The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert (1994)

  Priscilla, regina deșertului

  Au venit. Au cucerit tot ce era de cucerit. Şi arătau superb. Acest film australian este povestea a trei dansatori travestiţi care înfruntă uriaşa şi necizelata parte centrală a Australiei.

  Regia: Stephan Elliott
  Oscar-uri:
  2 0
  7.5
 • Trapped in Paradise (1994)

  Prinși în Paradis

  Bill Firpo a reusit sa nu mai incalce legea, dar nu se poate opune fratilor lui, inteligentul Dave si cleptomanul Alvin. Cei trei gasesc o banca asa de usor de jefuit, incat nu se pot abtine s-o faca. Singura problema e ca trebuie sa plece din...

  Regia: George Gallo
  9 1
  5.9
 • Guarding Tess (1994)

  Păzind-o pe Tess

  Un agent al serviciilor secrete are cea mai grea misiune a vieţii sale: să o păzească pe exasperanta văduvă a unui fost preşedinte, pe Tess Carlisle. Acum în vârstă şi dificilă, ea şi-a făcut o reputaţie din maniera sa beligerantă de a se purta.

  Regia: Hugh Wilson
  14 1
  6.2
 • The Return of Jafar (1994)

  Întoarcerea lui Jafar

  Diabolicul Vrăjitor Jafar reușește să scape din lampa care îl ține captiv și este din nou pe urmele lui Aladdin. Acesta va trece iar prin cele mai inimaginabile aventuri luptându-se cu creaturi fantastice pentru a salva din nou regatul.

  Regia: Tad Stones, Toby Shelton, Alan Zaslove
  3 1
  5.9
 • Threesome (1994)

  O fată, doi băieți, trei posibilități

  Eddy si Stuart impart dormitorul unui apartament. Din cauza unei erori birocratice, o femeie pe nume Alex este fortata sa locuiasca cu aceastia in acel dormitor.

  Regia: Andrew Fleming
  6 0
  6.3
 • Police Academy: Mission to Moscow (1994)

  Academia de poliție: Misiune la Moscova

  Ultima parte din seria aventurilor cadeților și ofițerilor celebrei Academii de Poliție. Gașca se află de această dată într-o misiune în străinătate. Acțiunea se petrece la Moscova, "Academia de Poliție 7" fiind filmat integral în Rusia.

  Regia: Alan Metter
  19 0
  3.5
 • The Puppet Masters (1994)

  Papusarii

  Extraterestrii invadeaza Vestul Mijlociu si pun stapanire pe mintile oamenilor. Agentii CIA Sam Nivens (Eric Thal ) si Andrew Nivens (Donald Sutherland ) ajutati de Dr. Mary Sefton (Julie Warner), specialist in biologie extraterestra, au misiunea...

  Regia: Stuart Orme
  5 0
  5.9