Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1994 - pagina 17 din 24

  • Regia: Chu Yen-ping
    0 0
    5.9
  • Reality Bites (1994)

    Cu picioarele pe pământ

    Winona Ryder, Ethan Hawke si Ben Stiller (primul sau film si in calitate de regizor) evoluează în această comedie romantică în care viața, dragostea și ambiția sunt privite prin ochii unei generații aflate între „the Brandy Bunch“ și „Melrose Place“

    Regia: Ben Stiller
    8 1
    6.6
  • China Moon (1994)

    Luna de porțelan

    Kyle Bodine este un politist foarte apreciat dintr-un mic orasel, caruia i s-a dus vestea ca poate rezolva orice caz, oricat de greu ar fi acesta. Numai ca din ziua in care o intalneste intr-un bar pe frumoasa Rachel viata lui se schimba definitiv.

    Regia: John Bailey
    26 2
    6.3
  • Rapa Nui (1994)

    Regia: Kevin Reynolds
    4 0
    6.4
  • The Sum of Us (1994)

    Noi doi

    Regia: Kevin Dowling, Geoff Burton
    2 1
    7.3
  • Swimming with Sharks (1994)

    Pretul ambiției

    Buddy Ackerman este boss-ul unei case de producție, iar Guy este noul angajat. Buddy se dovedește a fi un șef dur și fără sentimente, iar Guy îndură ce îndură după care va veni și vremea răzbunării

    Regia: George Huang
    2 1
    7.0
  • Oglinda (1994)

    Filmul incearca sa reconstituie cit mai fidel momentul dramatic al unuia dintre cele mai delicate subiecte din istoria moderna a Romaniei - actul de la 23 august 1944.

    Regia: Sergiu Nicolaescu
    1 0
    7.5
  • Clifford (1994)

    Care este diferenta intre Clifford si un pit bull? Unul iti va sfasia inima, iti va speria prietenii si-ti va distruge casa. Celalalt e un caine.

    Regia: Paul Flaherty
    4 0
    5.4
  • Legend of the Red Dragon (1994)

    Legenda dragonului roșu

    Cu sapte ani in urma, Hung Hei-Kwun (Jet Li) si fiul sau Man Ting sunt asediati de forte obscure care lasa in urma un adevarat dezastru: toata familia lui Hei-Kwun, dar si prietenii si cunoscutii sai, sunt ucisi intr-un masacru. Urmeaza razbunarea!

    Regia: Wong Jing
    7 0
    6.3
  • Into the Deep (1994)

    În adâncuri

    De-a lungul coastei Californiei, Lumea din adâncuri ne duce într-un loc magnific, o lume subacvatică încântătoare cu păduri de vareci și corali sclipitori. Înotăm alături de coloratul garibaldi, de steaua de mare și de rechini; jucăm prinsea cu...

    Regia: Howard Hall
    0 0
    6.6
  • The Little Rascals (1994)

    Micuții șmecheri

    Micutul Alfalfa face parte dintr-un club exclusivist, cu reguli foarte stricte. Una dintre aceste reguli interzice prezenta feminina in club. Alfalfa este intr-o mare dilema cand se indragosteste iremediabil de tanara domnisoara Darla.

    Regia: Penelope Spheeris
    2 0
    6.3
  • ER (1994)

    Spitalul de Urgență

    Scenariul: Michael Crichton
    3 1
    7.9
  • Drop Zone (1994)

    Pirații aerului

    Pete Nessip (Wesley Snipes) e agent federal special si face echipa cu fratele lui, Terry (Malcolm-Jamal Warner). Ei au misiunea de a-l escorta pe Earl Leedy (Michael Jeter), un infractor, geniu al calculatoarelor, intr-o alta inchisoare.

    Regia: John Badham
    18 0
    5.6
  • In India anului 1942, fiul instarit al unui politician local, loial coroanei britanice, se aventureaza intr-o romanta cu Rajjo, fiica unui luptator pentru libertatea indienilor. Cei doi indragostiti se gasesc prinsi in mijlocul violentelor...

    Regia: Vidhu Vinod Chopra
    1 0
    7.2
  • Three Colors: White (1994)

    Trei culori: Alb

    Ca și în Albastru, filmul se folosește de culoarea care îi dă titlul pentru a sugera o stare de spirit, alternând pozitivul (claritate, inocență, extaz) cu negativul (zăpada, piatra, excrementele de porumbel care cad pe Karol la începutul filmului).

    Regia: Krzysztof Kieślowski
    12 1
    7.6