Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1994 - pagina 8 din 21

 • Blue Sky (1994)

  Cer albastru

  Sotia unui capitan al armatei americane, un specialist care nu este de acord cu testele nucleare, are o aventura cu superiorul acestuia, comandantul unei baze militare din Alabama.

  Regia: Tony Richardson
  Oscar-uri:
  8 0
  6.4
 • Main Khiladi Tu Anari (1994)

  Eu sunt expert, tu ești începător

  Un ofițer de poliție din Bombay caută răzbunare atunci când fratele său este ucis de un personaj puternic al lumii interlope.

  Regia: Sameer Malkan
  3 0
  6.5
 • Blink (1994)

  Imaginea crimei

  Emma este o tânără oarbă căreia, în urma unei operaţii extrem de complexe, îi este redată vederea, dar care, o dată cu această operaţie începe să se confunte cu diverse probleme. O serie de crime şi de violuri încep să aibă loc, iar victimele sunt...

  Regia: Michael Apted
  2 0
  6.2
 • Philadelphia Experiment II (1994)

  Experimentul Philadelphia 2

  Pe data de 3 mai 1943, nava americana Eldridge a fost implicata intr-un proiect militar ultra secret numit Experimentul Philadelphia. Scopul era sa nu fie detectabila prin radar. Rezultatul a fost... dezastruos. Un singur om de pe Eldridge a...

  Regia: Stephen Cornwell
  9 2
  4.5
 • Hercules in the Maze of the Minotaur (1994)

  Hercule în labirintul minotaurului

  Hercule duce o viata linistita alaturi de sotia si copiii sai, insa duce dorul aventurilor de demult. Astfel ca, atunci cand un tanar ii cere ajutorul ca sa distruga monstrul ce ameninta vietile locuitorilor, nu ezita sa porneasca la drum.

  Regia: Josh Becker
  3 0
  6.3
 • Necronomicon (1994)

  H.P. Lovecraft, popularul scriitor de literatura horror, se afla in cautarea cartii "Necronomicon". O gaseste intr-o librarie, bine pazita de un grup de calugari...

  Regia: Brian Yuzna, Christophe Gans, Shusuke Kaneko
  5 1
  5.8
 • Hum Aapke Hain Koun...! (1994)

  Cine sunt eu pentru tine?

  Rajesh este un burlac admirat. Familia doreste ca el sa se insoare cu Pooja, iar el accepta propunerea. Cele doua familii incep planul. La petrecere, fratele mai mic al lui Rajesh o cunoaste pe sora mai mica a lui Pooja si se indragosteste nebuneste.

  Regia: Sooraj Barjatya
  1 0
  7.5
 • The Counterfeit Contessa (1994)

  Contesa travestită

  Gina Nardino, o tanara vanzatoare, se indragosteste pana peste urechi de Sinclair, un tanar bogat, cu o reputatie de Don Juan. Dupa o serie de intamplari ciudate si pline de haz, Gina reuseste sa il impresioneze pe barbatul viselor ei, dandu-se...

  Regia: Ron Lagomarsino
  1 1
  6.3
 • Filmul prezintă aventurile lui Hercule şi povestea întâlnirii dintre el şi Deianeira, cea care avea să-i devină soţie. Cei doi călătoresc împreună pentru a reda lumii focul luat de răzbunatoarea Hera.

  Regia: Doug Lefler
  2 0
  6.6
 • My Father the Hero (1994)

  Tatal meu e un erou

  Ca sa rascumpere anii in care nu si-a mai vazut fiica, Andre (Gerard Depardieu) se gandeste sa ii ofere o vacanta de vis in Caraibe.

  Regia: Steve Miner
  4 0
  5.5
 • Hercules in the Underworld (1994)

  Hercule pe lumea cealaltă

  Cand Hercule credea ca poate duce o viata linistita alaturi de sotia si copiii sai, primeste vizita Iolei, care il roaga sa ii salveze satul si pe locuitorii acestuia de la nenorocire: o prapastie cascata spre Infern ameninta vietile satenilor.

  Regia: Bill L. Norton
  2 0
  6.6
 • Hercules and the Amazon Women (1994)

  Hercule și femeile Amazoane

  Hercule lupta alaturi de prietenul sau Iolau impotriva amazoanelor, controlate de razbunatoarea Hera.

  Regia: Bill L. Norton
  4 0
  6.5
 • Heaven & Hell: North & South, Book III (1994)

  Nord și Sud: Rai și Iad

  3 0
  6.2
 • A Flintstones Christmas Carol (1994)

  O colindă de Crăciun a familiei Flintstone

  Fred este ales sa il interpreteze pe Ebenzer Scrooge intr-o alta punere in scena a povestii, insa incepe sa se comporte ciudat in viata reala.

  Regia: Joanna Romersa
  1 0
  6.9