Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1995 - pagina 22 din 24

  • Crimson Tide (1995)

    Mareea stacojie

    În Rusia, o facțiune rebelă a fostei armate sovietice ocupă o bază de rachete nucleare. Lumea e în pragul dezastrului... Submarinul USS Alabama patrulează apele rusești având la bord un arsenal cu care ar putea declanșa un nou război mondial

    Regia: Tony Scott
    36 1
    7.3
  • Species (1995)

    Speciile

    Undeva in Utah, o echipa de savanti a creat un hibrid om-extraterestru folosind urme de ADN dintr-un meteorit. Rezultatul este Sil, o femeie superba, cu forta extraordinara, calitati inimaginabile si un libidou care depaseste orice limite.

    Regia: Roger Donaldson
    32 2
    5.9
  • Casper (1995)

    „Psihologul fantomelor”, dr. James Harvey (Bill Pulman) si fiica sa Kat (Christina Ricci) ajung la vechiul conac Whipstaff. Lacoma sa proprietarã l-a angajat sã exorcizeze fantomele casei: dintre ele, una micã si prietenoasã, dar singurã, Casper.

    Regia: Brad Silberling
    12 1
    6.2
  • Get Shorty (1995)

    Ia-l pe Shorty

    Chili (Travolta), camatar pentru Ray Bones, un criminal infricosator, se afla la Hollywood pentru a colecta bani. In Vegas, printre datornici se afla si Harry (Gene Hackman), actor la Hollywood si producator de filme horror cu buget redus.

    Regia: Barry Sonnenfeld
    19 1
    6.9
  • Judge Dredd (1995)

    Judecătorul Dredd

    Anul 2139. Pământul a devenit un loc nelocuit numit acum „Pământul Blestemat”. Toți locuitorii planetei au fost îngrămădiți în câteva orașe numite „Mega Orașe”. Sistemul juridic obișnuit a devenit ineficient, până intră în acțiune „Judecătorul”.

    Regia: Danny Cannon
    42 0
    5.6
  • Dead Man (1995)

    Omul mort

    In timp ce incerca sa fuga de la locul crimei dupa ce omorase un barbat, contabilul William Blake intalneste un indian ciudat numit Nobody (Nimeni), care pretinde ca trebuie sa il pregateasca pentru calatoria in lumea spirituala.

    Regia: Jim Jarmusch
    14 1
    7.5
  • A Walk in the Clouds (1995)

    Atât de aproape de cer

    Întors din Al II-lea Război Mondial, un tânăr soldat (Keanu Reeves) descoperă că mai are prea puţine în comun cu tot ce a lăsat în urma sa. Deziluzionat, porneşte spre nord, călătorind şi lucrând pe post de comis-voiajor.

    Regia: Alfonso Arau
    38 1
    6.7
  • Leaving Las Vegas (1995)

    Plecarea din Las Vegas

    După ce își pierde familia, Ben renunță la slujbă și pleacă în Las Vegas cu gândul de a-și cheltui agoniseala pe băutură. Îi lipsește, însă, o persoană care să-i fie alături. O cunoaște pe Sera, o prostituată la fel de singură ca și el.

    Regia: Mike Figgis
    Oscar-uri:
    29 4
    7.5
  • Congo (1995)

    Un director megaloman își trimite fiul în Africa, în căutarea unei mine de diamante suficient de mari și pure pentru a pune în funcțiune un puternic și sofisticat aparat cu laser.

    Regia: Frank Marshall
    13 1
    5.3
  • Pride and Prejudice (1995)

    Mândrie și prejudecată

    Ecranizarea romanului omonim al scriitoarei Jane Austin, pe tema prejudecatilor sociale ale secolului al XIX-lea si a mandriei care ii tine pe indragostiti departe unul de celalalt.

    15 1
    8.8
  • Sliders (1995)

    Călătorii în lumi paralele

    Quinn, un stralucit student la fizica, creeaza din intamplare un tunel prin care este posibila calatoria in universuri paralele. Se trezeste intr-o lume situata tot in prezent, dar total diferita de cea pe care o cunostea el.

    Scenariul: Tracy Tormé, Robert K. Weiss
    17 3
    7.4
  • Clueless (1995)

    Fără niciun indiciu

    Cher (Alicia Silverstone) nu are decat 16 ani, dar isi inchipuie ca ea e detinatoarea intelepciunii absolute. Increderea ei in propiile-i forte e atat de mare, incat si adultii incep sa vina la ea sa-i ceara sfatul, nemaivorbind de colegii de scoala.

    Regia: Amy Heckerling
    12 0
    6.9
  • Four Rooms (1995)

    Patru camere

    In noaptea Sfantului Silvestru, Ted, proaspat angajat al unui hotel, este implicat in povestile de viata a celor care locuiesc in patru camere de hotel.

    Regia: Robert Rodriguez, Alexandre Rockwell, Allison Anders
    28 3
    6.7
  • Dangerous Minds (1995)

    Minți periculoase

    Inspirat dintr-un caz real. Cand un liceu o solicita ca profesoara, Louanne este intampinata de un grup de elevi rebeli si neprietenosi, pe care, treptat, cu metode neobisnuite, reuseste sa si-i apropie si sa le trezeasca interesul pentru studiu.

    Regia: John N. Smith
    22 2
    6.5
  • Jumanji (1995)

    Alan, un băiețel ca oricare altul, descoperă un joc misterios numit Jumanji. Atunci când îl joacă împreună cu prietena lui, Sarah, lucruri foarte ciudate încep să se-ntâmple, iar Alan este transportat într-o altă lume, în jungla fermecată din Jumanji

    Regia: Joe Johnston
    84 2
    7.1