Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1996 - pagina 23 din 27

  • The Birdcage (1996)

    Colivia

    Armand este proprietarul unui bar de noapte, unde si locuieste impreuna cu iubitul sau de-o viata Albert. Pentru ca este proaspat logodit, Val, fiul lui Armand cu o orientare sexuala scandalos de... normala, doreste sa-si prezinte iubita tatalui sau.

    Regia: Mike Nichols
    16 0
    7.2
  • Bound (1996)

    Corky, o fostă condamnată dură care lucrează la renovarea unui apartament într-o clădire din Chicago, întâlnește un cuplu care locuiește alături, Caesar, un mafiot paranoic și Violet, iubita lui seducătoare, care este imediat atrasă de ea.

    Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    9 1
    7.3
  • Foxfire (1996)

    Adolescente rebele

    Regia: Annette Haywood-Carter
    7 0
    6.1
  • The Crucible (1996)

    Vrajitoarele din Salem

    Actiunea filmului se concentreaza asupra procesului de vrajitorie, ce a avut loc in anul 1692 in Salem, Massachussetts. Filmul are la baza piesa de teatru cu acelasi nume, apartinand scriitorului Arthur Miller, autor si al scenariului pentru...

    Regia: Nicholas Hytner
    8 2
    6.8
  • Bloodsport III (1996)

    Sport sângeros 3

    Regia: Alan Mehrez
    3 0
    4.1
  • Bunicul lui Piciorus sufera de o boala ingrozitoare si o floare de aur este singura speranta pentru a-l salva. Piciorus pleaca impreuna cu prietenii sai, Cera, Ducky, Petrie, Spike si nou-venitul Ali pentru a cauta floarea vindecatoare. Noi...

    Regia: Roy Allen Smith
    1 0
    5.7
  • Breaking the Waves (1996)

    Spargerea valurilor

    "Este o extraordinara poveste a unei tinere scotiene naive si cu frica de Dumnezeu, care are relatii sexuale cu diferiti barbati, avand credinta ca acest lucru il va lecui pe sotul sau paralizat. Filmul constituie un studiu indraznet si adesea...

    Regia: Lars von Trier
    13 1
    7.8
  • Phenomenon (1996)

    Fenomenul

    Toata lumea din micutul orasel Harmon il cunoaste pe George Malley (John Travolta), un individ simpatic, un bun mecanic auto si un prieten devotat. Dar, din momentul celei de-a 37 aniversari, George incepe sa se schimbe.

    Regia: Jon Turteltaub
    22 0
    6.4
  • The Nutty Professor (1996)

    Profesorul trăsnit

    Sherman Klump (Eddie Murphy) este un profesor de chimie incredibil de gras şi de bun. A încercat toate metodele de slăbit tradiţionale, dar toate eforturile lui au fost în zadar, așa că inventează o formulă.

    Regia: Tom Shadyac
    Oscar-uri:
    20 0
    5.7
  • Ransom (1996)

    Răscumpărarea

    Cand niste criminali periculosi ii rapesc fiul de zece ani, Tom pregateste 2 milioane de dolari pentru rascumparare. In paralel, FBI-ul pune la punct o operatiune de salvare. Cand aceasta esueaza, Tom ia totul pe cont propriu...

    Regia: Ron Howard
    27 1
    6.7
  • DragonHeart (1996)

    Inimă de dragon

    Povestea legaturii dintre Bowen, candva un luptator neinfricat, si o creatura de 18 picioare inaltime si 43 de picioare lungime, un dragon pe nume Draco, care i se va alatura in lupta pentru eliberarea tarii de sub tiranica stapanire a lui Einon.

    Regia: Rob Cohen
    21 0
    6.4
  • Mars Attacks! (1996)

    Marte atacă!

    Nave extraterestre survoleaza capitalele lumii. Când extraterestrii coboară în sfârșit pe Pământ, oamenii pot vedea că ei sunt verzi, veseli și prietenoși. Atât de prietenoși încât într-o singură secundă dezintegrează întreg Congresul SUA!

    Regia: Tim Burton
    25 1
    6.4
  • Kingpin (1996)

    Regele popicelor

    Roy (Woody Harrelson) a avut o carieră până când un rival, Big Ern (Bill Murray), a asmuțit asupra lui un mafiot care l-a lăsat pe Roy fără o mana. 17 ani mai târziu, Roy începe să se pregătească pentru marele campionat de bowling din Nevada.

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    17 2
    6.9
  • Sgt. Bilko (1996)

    Sergentul Bilko

    In fiecare armata, exista cineva care rezolva orice si iese din orice situatie. Steve Martin este sergentul Bilko, cel care organizeaza pariuri, face contrabanda cu bautura, loterii ilegale, seri de ruleta si masaj... chiar in cadrul armatei.

    Regia: Jonathan Lynn
    31 1
    5.8
  • Space Jam (1996)

    Meciul secolului

    Cand Michael Jordan face echipa cu Bugs Bunny e mai mult ca sigur ca meciul va fi unic. Fantasticele performante realizate de Jordan si Bugs Bunny fac posibila aducerea laolalta a spiritului vechilor desene animate si a baschetului american.

    Regia: Joe Pytka
    33 0
    6.5