Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1996 - pagina 25 din 27

  • Star Trek (1996)

    Star Trek Seria originală

    În sec. XXIII Terra face parte din Federația Unită a Planetelor - o alianță de lumi civilizate care a format Flota Stelară ce are menirea de a-și îndrepta navele către ultima frontieră a spațiului în căutarea de noi forme de viață și noi civilizații.

    Scenariul: Gene Roddenberry
    22 1
    8.4
  • Regia: Prakash Mehra, Bindu Shukla, Dinesh Mahadev
    0 0
    3.3
  • Ajuns in Rai, Ugo Fantozzi este trimis inapoi pe Pamant pana cand personalul Paradisului gaseste un loc potrivit pentru eroul nostru ghinionist.

    Regia: Neri Parenti
    10 1
    5.3
  • Broken Arrow (1996)

    Operațiunea "Broken Arrow"

    Deakins si Hale au ca misiune testarea bombardierului B-3. E o misiune de rutina, dar trebuie sa se desfasoare fara incidente. Un act de tradare, insa, va pune in pericol viata a milioane de oameni.

    Regia: John Woo
    26 2
    6.1
  • Executive Decision (1996)

    Ultima decizie

    Un grup de teroristi islamisti plaseaza la bordul unui avion de pasageri ocupat la maxima capacitate o bomba a carei explozie ar putea distruge nu numai aeronava, incarcata cu mari rezerve de combustibil, ci si intreg Washingtonul.

    Regia: Stuart Baird
    27 0
    6.5
  • Spy Hard (1996)

    Spionează tare

    Nielsen este excentricul – cum altfel – agent Dick Steele, alias WD-40, scos de la naftalina pentru a reintra in lupta pentru apararea lumii de planurile de cucerire ale diabolicului general Rancor.

    Regia: Rick Friedberg
    27 0
    5.3
  • Maximum Risk (1996)

    Risc maxim

    Alain Moreau (Jean-Claude Van Damme) este un polițist francez care, într-una din zile află de la câțiva dintre colegii săi că în timpul unei misiuni foarte spectaculoase au dat peste cadavrul unui bărbat care seamănă leit cu el.

    Regia: Ringo Lam
    41 1
    5.5
  • Twister (1996)

    Răsucitor

    Casa se dezmembrează bucată cu bucată. O vacă se rotește prin aer. Tractoarele cad din cer precum picăturile de ploaie. O cisternă de 7 tone, plină cu benzină, se transformă într-o adevărată bombă. Tornada se apropie de tine cu o viteză de 500 km/h

    Regia: Jan de Bont
    22 2
    6.5
  • Stealing Beauty (1996)

    Frumusețea furată

    Stealing Beauty este o dramă regizată de Bernardo Bertolucci în 1996. Filmul este centrat pe adolescenta americană Lucy Harmon (Liv Tyler) care călătorește în Italia pentru a locui cu prietenii mamei sale recent decedate. Lucy ajunge la vila din...

    Regia: Bernardo Bertolucci
    21 2
    6.5
  • Eraser (1996)

    Ștergătorul

    Arnold Schwarzenegger joaca rolul unui agent de elita in cadrul Programului Federal de Protectie a Martorilor. El are misiunea de a o proteja pe Lee dupa ce aceasta descopera un plan secret de livrare a unei arme ultrasofisticate.

    Regia: Chuck Russell
    43 0
    6.2
  • A Time to Kill (1996)

    O vreme pentru a ucide

    Daca un tata negru ucide violatorii albi ai fetitei lui de 10 ani, daca oroarea se intimpla intr-un stat american din Sud si daca, pe deasupra, reinvie pornirile rasiste, atunci acesta nu este un proces obisnuit. Deci, vinovat sau nevinovat?

    Regia: Joel Schumacher
    48 0
    7.5
  • Assassins (1996)

    Asasinii

    Film de super-acțiune în care Sylvester Stallone joacă rolul unui veteran în lumea asasinilor plătiți, care are de înfruntat un concurent novice în domeniu - Miguel Bain (Banderas), mult mai tânăr, mai nechibzuit și mai ambițios.

    Regia: Richard Donner
    53 3
    6.3
  • Star Trek: First Contact (1996)

    Star Trek: Primul Contact

    In aceasta noua aventura Star Trek, echipajul de pe Enterprise trebuie sa lupte contra Borgilor, o rasa de extraterestri pe jumatate fiinte organice si pe jumatate masini, care se intorc inapoi in timp.

    Regia: Jonathan Frakes
    56 0
    7.6
  • Fargo (1996)

    Frații Coen folosesc peisajul înzăpezit din Minnesota ca fundal pentru această comedie negră. Pe acest fundal construiesc o viziune proprie asupra vieții la țară, pe care ei o consideră compusă în parți egale din violență, satiră și candoare.

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    Oscar-uri:
    57 4
    8.1
  • Jingle All the Way (1996)

    Goana după cadou

    Cand Howard lipseste de la antrenamentul de karate al fiului sau, el promite sa se revanseze de Craciun cu o jucarie pe care micutul si-o dorea de multa vreme. Ceea ce Howard nu stie este ca fiecare copil din oras vrea sa aiba jucaria respectiva.

    Regia: Brian Levant
    27 0
    5.7