Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1996 - pagina 26 din 26

 • Sleepers (1996)

  Păcatele tinereții

  Filmul aduce in prim plan patru fosti delincventi minori care isi duc la capat razbunarea finala asupra fostilor lor gardieni de la scoala de corectie, care ii violasera si ii torturasera.

  Regia: Barry Levinson
  32 1
  7.5
 • Sense and Sensibility (1996)

  Rațiune și simțire

  Inspirat după romanul lui Jane Austen, "Sense and Sensibility", filmul este povestea surorilor Dashwood, sensibila Elinor și pasionata Marianne, ale căror șanse de a se căsători par condamnate pentru totdeauna de brusca pierdere a averii familiei.

  Regia: Ang Lee
  Oscar-uri:
  28 2
  7.7
 • Mission: Impossible (1996)

  Misiune: Imposibilă

  Un agent american, sub false suspiciuni de neloialitate, trebuie sa-l descopere, fara ajutorul organizatiei sale, pe adevaratul spion.

  Regia: Brian De Palma
  78 3
  7.1
 • Last Man Standing (1996)

  Supraviețuitorul

  Povestea originala care sta la baza acestui film a fost scrisa de Akira Kurosawa si a inspirat, de altfel, un alt film celebru – Pentru un pumn de dolari. Actiunea se petrece in orasul Jericho, la granita cu Mexicul, pe timpul prohibitiei.

  Regia: Walter Hill
  41 2
  6.4
 • Jerry Maguire (1996)

  Jerry Maguire, un agent sportiv foarte important, face greşeala să scrie un memoriu despre activitatea companiei la care lucra: lucrurile pe care le gândim şi nu le spunem. Ca urmare, este concediat fără ocolişuri...

  Regia: Cameron Crowe
  Oscar-uri:
  36 2
  7.3
 • The English Patient (1996)

  Pacientul englez

  La sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, contele Almasy, suferă arsuri îngrozitoare într-un accident aviatic. Vegheat de o infirmieră devotată şi sensibilă, el îşi rememorează viaţa

  Regia: Anthony Minghella
  Oscar-uri: x 9
  44 4
  7.4
 • Trainspotting (1996)

  Observarea trenurilor

  Renton, adânc scufundat în lumea drogurilor din Edinburgh, încearcă să renunte, în ciuda atracției drogurilor și influenței prietenilor.

  Regia: Danny Boyle
  33 5
  8.1
 • The Rock (1996)

  Fortăreața

  Generalul Hummel, fost combatant in Vietnam, nemultumit pentru ca autoritatile nu au recompensat cum se cuvine familiile soldatilor morti in timpul operatiunilor militare, sechestreaza un grup de turisti intre zidurile fostei inchisori Alcatraz.

  Regia: Michael Bay
  62 2
  7.4
 • Independence Day (1996)

  Ziua Independenței

  Aparitia unor imense nave spatiale se va transforma rapid in teroare, odata cu momentul in care uriasele nave pornesc in distrugerea marilor orase din intreaga lume. Pamantul mai are o singura speranta: o mare ofensiva impotriva invadatorilor.

  Regia: Roland Emmerich
  Oscar-uri:
  105 2
  7.0
 • În cartierul South Central din Los Angeles, un tânăr de culoare și vărul lui gangster dau piept cu viața din ghetou într-un periplu presărat cu pericole și bufonerii.

  Regia: Paris Barclay
  15 2
  6.5