Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1997 - pagina 26 din 28

  • Batman & Robin (1997)

    Batman și Robin

    Dl. Freeze (Schwarzenegger) vrea să condamne orașul Gotham la o iarnă fără sfârşit. Între timp, seducătoarea şi vicleana Poison Ivy (Uma Thurman) încearcă să bage strâmbe între Batman (George Clooney) şi Robin (Chris O’Donnell).

    Regia: Joel Schumacher
    35 3
    3.8
  • Absolute Power (1997)

    Puterea absolută

    Clint Eastwood este un spargator profesionist care e pe cale sa dea lovitura vietii. Tinta: o resedinta a insusi Presedintelui Americii. Luther Whitney, personajul interpretat de Clint Eastwood, pandeste momentul cand presedintele (Gene Hackman)...

    Regia: Clint Eastwood
    38 2
    6.7
  • Air Force One (1997)

    Forța Aeriană Unu

    Harrison Ford în rolul lui James Marshall, un veteran al razboiului din Vietnam, ajuns presedintele SUA. In timpul unei vizite in fosta Uniune Sovietica, Marshall ii infiereaza, intr-un discurs fara precedent, pe teroristii din fostul bloc comunist.

    Regia: Wolfgang Petersen
    53 1
    6.5
  • Conspiracy Theory (1997)

    Teoria conspirației

    Jerry Fletcher e un sofer de taxi care vede conspiratii peste tot. Insa regula spune ca, daca persisti in aceste teorii, mai devreme sau mai tarziu una dintre ele se va dovedi adevarata. Acum viata lui e in pericol

    Regia: Richard Donner
    51 2
    6.7
  • Cop Land (1997)

    Orașul polițiștilor

    New York. La fiecare 8 minute se comite o crima. Foarte aproape de metropola agitata exista oraselul Garrison – o oaza de liniste, dar care se va transforma intr-un teatru al luptelor violente. Cel care va pune capat faradelegilor e seriful Freddy.

    Regia: James Mangold
    47 4
    7.0
  • Filmul reda atmosfera anilor 50 din metropola americana, dominata de celebritati ale Hollywood-ului, reviste de scandal, coruptie si crima organizata. L.A. Confidential depaseste sfera filmelor politiste prin cele trei personaje aduse in prim plan.

    Regia: Curtis Hanson
    Oscar-uri:
    75 4
    8.2
  • South Park (1997)

    Acțiunea se petrece în South Park, orășelul care dă numele serialului, din statul american Colorado, unde personajele principale, însoțite de multitudinea de personaje secundare, au de depășit tot felul de situații bizare și hilare.

    Scenariul: Matt Stone, Trey Parker, Brian Graden
    8 1
    8.7
  • Gattaca (1997)

    Secolul XXI aduce, pe langa alte cuceriri ale stiintei, si posibilitatea ca perfectiunea sa nu mai fie, pentru omenire, un vis imposibil. Ingineria genetica a creat in laboratoarele sale omul superior, pentru care ratarea nu mai este posibila.

    Regia: Andrew Niccol
    31 6
    7.7
  • The Lost World: Jurassic Park (1997)

    Jurassic Park: Lumea pierdută

    Au trecut patru ani de la încercarea nereușită de a crea un parc populat cu dinozauri pe Insula Nublar. Dar John Hammond nu a pierdut deloc timpul și acum îi mărturisește lui Ian Malcolm că mai există o insulă, despre care nu știe nimeni.

    Regia: Steven Spielberg
    68 2
    6.5
  • I Know What You Did Last Summer (1997)

    Știu ce-ai făcut astă-vară

    La un an dupa ce cei patru tineri au lovit cu mașina un om aflat pe șosea si l-au aruncat în mare, totul pare dat uitării. Intoarsa acasă de la facultate, în vacanța de vară, Julie primește o scrisoare cu mesajul "Știu ce ai făcut astă-vară!".

    Regia: Jim Gillespie
    18 2
    5.8
  • Tomorrow Never Dies (1997)

    007 și Imperiul Zilei de Mâine

    Vestile rele sunt cele mai inspaimantatoare si, daca Elliot Carver reuseste sa-si duca la capat planul diabolic, va izbucni un razboi.

    Regia: Roger Spottiswoode
    65 1
    6.5
  • Men in Black (1997)

    Bărbații în negru

    Îmbracă-te în negru! Poartă-te firesc! Fii pregătit de petrecere! K și J sunt Bărbații în negru - agenții unei organizații nerecunoscute oficial, dar totuși guvernamentale. Existența lor e unul dintre cele mai bine păstrate secrete din univers!

    Regia: Barry Sonnenfeld
    Oscar-uri:
    66 1
    7.3
  • George of the Jungle (1997)

    George, trasnitul junglei

    George, care se descurca de minune printre liane, lei si maimute, ajunge la oras. Necazurile lui abia acum incep, civilizatia dandu-i multa bataie de cap. Noroc cu dragostea, pentru ca se indragosteste de frumoasa Ursula, o femeie de afaceri.

    Regia: Sam Weisman
    21 0
    5.5
  • The Jackal (1997)

    Șacalul

    Dupa ce directorul FBI Carter Preston si ofiterul de politie Valentina Koslova reusesc sa elimine un cap al mafiei rusesti, acestia sunt amenintati cu moartea chiar de fratele celui rapus, care promite sa se razbune in cel mai crud mod cu putinta.

    Regia: Michael Caton-Jones
    54 2
    6.4
  • Good Will Hunting (1997)

    Bunul Will Hunting

    Pe Will nu-l deranjeaza ca e un simplu baiat de serviciu la universitate. Intr-o zi, fara sa-l vada nimeni, rezolva pe tabla o problema pe care prof. Lambeau o alesese ca sa isi incuie studentii. Uluit de solutie, Lambeau îl caută pe autor.

    Regia: Gus Van Sant
    Oscar-uri:
    72 1
    8.3