Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1998 - pagina 23 din 30

  • Small Soldiers (1998)

    Soldați mici

    Incercand sa lanseze pe piata doua serii noi de jucarii, cu o tehnologie de ultima ora, Alan e foarte aproape de a declansa o revolutie cu efecte incalculabile in micul univers al jucariilor.

    Regia: Joe Dante
    4 0
    6.2
  • Misterul si legendele plutesc deasupra marilor piramide din Gizeh.

    Regia: Bruce Neibaur
    0 0
    6.5
  • Sat sau ji wong (1998)

    Regele asasinilor

    Un batran mafiot japonez, stiindu-se amenintat, promite o mare suma de bani celui care il va descoperi pe cel care il urmareste, pentru a-l ucide. Un escroc, in lipsa de bani, intra in periculosul joc al razbunarilor bandelor mafiote.

    Regia: Stephen Tung Wai
    16 0
    6.1
  • The Object of My Affection (1998)

    Prieten sau iubit

    Nina este asistent social, iar George este profesor. Cei doi se cunosc la o petrecere, devin prieteni foarte buni si dupa ce George se desparte de iubitul lui, decide sa se mute impreuna cu Nina.

    Regia: Nicholas Hytner
    12 1
    6.0
  • Holy Man (1998)

    Picat din cer

    Un guru lipsit de prejudecăţi, G, e gata să dea o mână de ajutor unui realizator de teleshopping. G spune în faţa purul adevar despre ciudatele lucruri pe care le prezintă. G devine celebru, are succes, dar trebuie să se întoarcă de unde a venit.

    Regia: Stephen Herek
    10 0
    4.9
  • Zero Effect (1998)

    Detectivul Fantomă

    Thriller care musteste de suspans si umor negru, acest film are in prim plan doi actori de calibru – Bill Pullman si Ben Stiller. Cel dintai este un detectiv excentric pe nume Daryl Zero, cel de-al doilea chiar partenerul sau, Steve Arlo, un tip...

    Regia: Jake Kasdan
    5 0
    6.9
  • Dil Se.. (1998)

    Dragostea nu poate muri

    Amar Varma este un jurnalist care pleaca din New Delhi intr-o provincie din nord, unde o grupare separatista secreta ii trezeste curiozitatea. Ba mai mult, o intalneste si pe Meghna, de care se indragosteste fulgerator. Din pacate, ea nu vrea sa...

    Regia: Mani Ratnam
    1 1
    7.5
  • Alaska: Spirit of the Wild (1998)

    Alaska: Spiritul sălbăticiei

    O privire cuprinzatoare a ciclurilor salbaticiei din Alaska. De la iernile vitrege pana la reimprospatarea adusa de primavara...

    Regia: George Casey
    2 0
    7.1
  • Un echipaj de la Babylon 5 descopera un artefact misterios cu origni necunoscute. Artefactul poate influenta mintile oamenilor de la statie si, astfel, le pune tuturor viata in pericol.

    Regia: Jesús Salvador Treviño
    12 0
    6.8
  • High Art (1998)

    O tânără stagiară de la o mică companie de reviste se implică într-o relație cu o fotografă lesbiană dependentă de droguri, ambele căutând să se exploateze reciproc pentru carierele lor, în timp ce încet se îndrăgostesc una de cealaltă.

    Regia: Lisa Cholodenko
    1 1
    6.6
  • Love in Paris (1998)

    Alte nouă săptămâni și jumătate

    John, obsedat de amintirea iubitei sale Elizabeth vine la Paris pentru a o regăsi. Aici o va întâlni pe Lea, o veche prietenă a iubitei sale, creatoare de modă. Încercând să afle adevărul despre Elizabeth, John e tot mai fascinat de...

    Regia: Anne Goursaud
    7 2
    3.0
  • Babylon 5: The River of Souls (1998)

    Babylon 5: Râul sufletelor

    Captain Lochley are acum dovada ca Garibaldi este un adevarat magnet pentru dezastre: cand aceasta a venit pe nava pentru a se intalni cu unul din noii sai subordonati, ea a fost rapita de proprietarul unei case de toleranta virtuale, dar ilegale.

    Regia: Janet Greek
    15 1
    6.5
  • Cum batranul don moare, tanarul sau succesor (Gedrick) preia conducerea...

    2 0
    6.8
  • Snake Eyes (1998)

    Ochii de șarpe

    Nicolas Cage e un detectiv din Atlantic City (energia sa exploziva si hainele stridente fac parte din tonul filmului) care trebuie sa faca o ancheta la varf.

    Regia: Brian De Palma
    16 1
    6.1
  • Black Dog (1998)

    Câinele negru

    Pentru Jack Crews, sofer de tir profesionist, regulile transportului sunt simple: nu te uita la incarcatura. Nu intreba despre ruta. Nu te opri din mers.

    Regia: Kevin Hooks
    31 0
    5.5